- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atti1112
aktív tag
PC-n játszom le a GOM playerral, mert a windows 7 (seven) ezt bírja elviselni
A kmplayer volt a kedvencem xp alatt, de a win7 alatt összedönti a rendszert, vagy keményre fagy.Ettől függetlenül a win7 eddig a befutó nálam az összes eddigi op rendszerek között. 7048 32 bit.
Tettem fel már kb. 18 féle Linuxot, 4 féle átalakított és eredeti vistát, volt számtalan variban xp sp3 as is, de a win 7 überbrutál mind felett -
-
Atti1112
aktív tag
A hangosítás jó volt a gainnal is. A halkítás meg a direct cuttal. Az volt a bajom h egyik film üvöltött a másik meg suttogott.Ezeket akartam egy hangerőre hozni, hogyha elindítok egy filmet, akkor ne kelljen a hangerőt piszkálni.Van itthon a lurkóknak letöltve vagy 50 rajzfilm és mindnek más a hangereje.Ezeket akartam egy szintre kihozni.Sikerült
Ui : már csak egy olyan progi kéne amibe csak belehúzom egérrel a filmeket és azonos beállított erősségen szólal meg mindegyik."Kicsit" macerás 50 filmnél eljátszani ezeket a : kiszedem, átalakítom, berakom dolgokat.
-
Atti1112
aktív tag
Az mp3direct cut bevált ! így már jó minden ! 1000 Köszi.
-
-
válasz
Atti1112 #8091 üzenetére
75dB alá? Az már olyan csendes, hogy néma!
Vdubban:
Audio->Full processing mode
Ezzel bekapcsolod, hogy ne csak másolja a hangot, hanem dolgozza is fel.
Audio->Volume ...
Itt kapsz egy csúszkát, ahol állítgathatod a hangerőt.Nem túl korrekt, mert nemtudod meddig húzhatod büntetlenül.
Ha nagyon "ráérsz", akkor kiexportálod az mp3-at
Betöltöd az mp3direcut-ba, ezzel dekódolás nélkül (veszteségmentesen) tudod normalizálni a hangerőt.
Ezt a feljavított mp3.at virtualdub-al visszateszed a videó alá, és kész. -
Atti1112
aktív tag
A virtualdub tudja magától a hangerősítést ill. csökkentést ,vagy le kell mentenem a hangot +bizurgálni és visszatenni ? Ha tudja magától ,légyszi írd le hogyan kell.Én most egy rajzfilmnél elakadtam : leszedtem a hangot a vdubbal (Save wav+rename *.mp3) ,átkódoltam (volna) az Mp3Gain-nal, de a gain nem engedte 75 decibel alá csökkenteni a hangerőt és még az is sok volt.Van olyan progi ami a leszedett mp3-at tetszés szerint halkítja ill. hangosítja ?
-
-
AMD Pista
tag
Sziasztok!
DVD-ből szeretnék MP3-at!
Milyen progival tudom?
-
T-unit
őstag
Egyelőre ezzel se jött össze a dolog,mert rámentem az "AVI-ra feiratégetése VirtualDubbal " c. topikba [link] ahol a "Vobsub_vd.vdf és Textsub.vdf" fájloknál elakadtam, mivel az oldalról nem lehet letölteni azt a jó wobsub-ot amiben a 2fájlt bekéne másolni,és ha máshonnét töltöm le, amit én találtam,ott meg nem láttam ilyen névvel fájlokat Wobsubhoz.
Ue. a probléma ittis: [link] a 2. hsz-ezőnél.
Vki aki esetleg ezt már végigzongorázta részletesen, adhatna egy olyan wobsub-os linket ami tartalmazza a 2 kért fájlt,a többi már télleg levan írva fórumba,és a parsztnak is menne talán. -
vizimento
senior tag
Használt számítógépet készülök venni. Olyan progit keresek, ami kiirja hogy pontosan mi található a gépben, és le is teszteli a cuccokat (a winchestertől kezdve a ramokon át, vga-ig mindent amit csak lehet), hogy minden okés-e velük.
Ja és az se árt ha mindezt nem 2 napon keresztül teszi
Köszi! -
ponix
aktív tag
Virtual Dub, és feliratokkal kapcsolatos dolgok meg itt [filmszerkesztés]
-
Atti1112
aktív tag
Sziasztok ! Van a vinyómon sok rajzfilm+film.Azt szeretném, ha tudnátok olyan progit mondani ami egy hangerőre szerkesztené az összes filmemet. Akár egyesével is.Tehát nem kéne a hangerő csúszkához nyúlni, bármilyen filmet indítok is el. Mire gondolok : Van film ami üvölt és van amelyik suttog ,ugyanolyan hangerő állásban.Ami üvölt azt lejebb venné, ami suttog azt meg feljebb.Magyarul arany középutat választana.Létezik ilyen progi ?
-
sanyixXx
senior tag
hali!
van egy DVD-m, ahol az első x jelenet egy szülinap, a maradék pedig valami tök más. nekem a szülinap kéne egy külön DVD-re. mivel tudom így szétvágni a filmet?
előre is köszi
-
T-unit
őstag
Letöltöttem a MediaCoder 0.7.0-rc1 verziót.Fájl hozzáadásánál betettem az .avi-t és az .srt feliratot majd mikor nyomtam egy startot, a végénél vmi hibát írt ki srt feliratra, ezért semmi változás nem történt...vmi tipp mit rontottam el?Am. kösz és tényleg csak az a felirat hozzáadás rész kéne.
-
fradi81
veterán
hali
Tud valaki vistán működő dvd halkító progit? (drivespeed 3 nem működik)
-
sekli
addikt
én MediaCoderrel szoktam mobilra...
-
Vasinger!
nagyúr
Az .swf fileokat (flash fileokat) mivel tudom megnyitni a flash playeren kívűl?
-
T-unit
őstag
Lenne pár divx anyagom amihez van magyar felirat és kiírnám azzal együtt dvd-re is, h majd asztali dvd olvasón át, tv-n is ugyanazt az eredményt kapjam mint pl. bsplayerrel,csak ugye egyből be is legyen kódolva a felirat aviba,szal vmi egyszerű progi jóljönne ehhez.
-
dany27
őstag
szisztok
egy olyan programra lenne szükségem amelyel jól megtudom izzasztani egy gépet(VGA, RAM, CPU)
Valami olyanra lenne szükségem ami régebbi gépen is megy mivel ez egy kissé nagyon elavult gép már.(900mhz, 256ram, radeon 7200)Előre is köszi!
UI: 3DMark 200t próbáltam felrakni rá de valamiért nem akar felmászni rá :S
-
localhost
Közösségépítő
-
rzoli
senior tag
Sziasztok!
Milyen programmal lehet a legegyszerűbben fotókat montázsozni. Pl. hat képet egyszerűen egymás mellé, alá pakolni?
Kösz
Z -
kételkedem
addikt
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Notebookra kellene nekem egy vagy több olyan progi, ami ki irja h milyen állapotban van az aksi és h kb hány percig fog még tudni dolgozni.... illetve aksival kapcsolatos programok, hátha vmelyik jó lesz...
Xp-van rajta, tehát sidebaros gadgeetek nem kellenenk...
Köszönöm
-
e=mc²
őstag
-
joe2005
senior tag
válasz
DeusHun #8057 üzenetére
Nem tudom, hogy win7 alatt működik-e. De jól néz ki.
-
joe2005
senior tag
-
DeusHun
őstag
Üdv!
Tud valaki egy olyan programot mondani amivel be tudok állítani egy időpontot, hogy akkor a gép mit csináljon (pl játszon le egy figyelmeztető hangot vagy indítson el egy alkalmazást, stb)?
Még jobb, ha netszakadás esetén még ki is tudja kapcsolni a gépet, de ez már csak hab lenne a tortán -
mmdms
addikt
Hy!
Valami progi kellene nekem a driver cleaner helyett, vista 64-en mindig befagy. Nvidia drivert akarom levakarni a masináról, van hasonló? -
sbazsi
veterán
válasz
attila760504 #8045 üzenetére
milyen hívást akarsz rögzíteni(skype/vonalas/mobil)? gépen/mobilon?
-
attila760504
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem tud jávás hívásrögzítő progit?
Üdv -
ponix
aktív tag
válasz
szabacsik #8027 üzenetére
olyan nincs! Több képből épül fel az olyasmi! A szemben látható feliratot elkezdik megrajzolni az egyik képkockától, és minden képkockán egyre növelik a méretét, miközben a környezete tűnik el! A képeket egymás után vetítve, úgy tűnik, mintha nagyítva lenne a dolog, de ez nem nagyítás! Vagy flash, vagy gif animáció! Semmiképp nem nagyítás, illetve nem úgy ahogy a nagyításra gondol az ember! [mint ez]
Ja egyébként a Photoshopnak van egy ilyen kiegészítő progija Image Ready néven fut, de van sok gifanimáció készítő, vagy flash!
-
ponix
aktív tag
válasz
szabacsik #8027 üzenetére
olyan nincs! Több képből épül fel az olyasmi! A szemben látható feliratot elkezdik megrajzolni az egyik képkockától, és minden képkockán egyre növelik a méretét, miközben a környezete tűnik el! A képeket egymás után vetítve, úgy tűnik, mintha nagyítva lenne a dolog, de ez nem nagyítás! Vagy flash, vagy gif animáció! Semmiképp nem nagyítás, illetve nem úgy ahogy a nagyításra gondol az ember!
-
sbazsi
veterán
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
#1 Letezik-e olyan program, ami egy adott LAN halozaton felderiti a jelenleg aktiv ip cimeket?
Valamint emlekezne visszamenoleg arra, hogy egy adott ip cimet hasznaltak-e mar az elmult mondjuk idoszakban.Adott egy felderiteni kivant halozat:
100.1.y.x
100.2.y.x
Lassa a program a masik alhalozat ip cimeit is.#2 [link]
Koszi!
-
band1103
őstag
Hali!
Nekem egy olyan progi kellene amivel úgy tudok wmv-t vágni hogy közben nem kell az anyagot újratömöríteni. Anno sokat dolgoztam a Virtual Dub-al és abban volt ilyen "Direct stream copy" lehetőség amikor nem kellet az avit újratömöríteni hanem simán csak vágta és másolta az anyagot. De sajna az nem dolgozott wmv-el- Tehát valakinek van ötlete hogy tudnék újratömörítés nélkül egyszerűen vágni wmv-t mint a VirtualDub-al avit?
-
Traxx
őstag
Üdv!
Pókerprogramot keresnék...méghozzá olyat, ami az élő játékhoz ad segítséget. Magyarán, eddig amit leltem, az olyan volt, amivel a neten keresztül lehet játszani. Mi viszont élőben, haveri körben tolnánk. És erre kéne progi...tehát ami jelez, hogy mikor van vakemelés, meg ilyesmi, hogy ne kelljen a manuális időméréssel foglalkozni.
Pókerteremben ismerős látott olyasmit, hogy beírták, hányan vannak, mennyi a nevezési díj, és ez alapján kikalkulálta, mennyit kapnak a helyezettek, stb. Nekünk nyilván nem kellene ennyire fullextrás program, elég lenne, ha azt tudná, hogy jelezne, ha vakemelés van, mennyi a vakszint, stb. Vagyis, az élő, manuális játékot könnyítenénk meg ezzel.
Remélem, akad valakinek ötlete...előre is köszönöm
-
Necc
addikt
Én erre általában annyit szoktam mondani, hogy akkor nem kell letölteni HD anyagot. És nem csak én mondom ezt, nagyon sok programozó elvi okokból sem készít olyan "all in one" programot amivel 2-3 klikkel a HD-t le tudod konvertálni mócsing .avi-ra. Ugyanilyen elvi okokból én sem szeretnék ehhez hozzájárulni
.
-
Necc
addikt
Egy olyan makrórögzítő programot keresnék, ami képes sorozatos billentyűzetleütéseket rögzíteni majd azt "lejátszani", ami viszont kulcsfontosságú, hogy minden egyes billentyűzetleütést rögzítsen, köztük a backspace -et is! Illetve nagyon jó lenne, ha kézzel késleltetéseket is be lehessen rajta állítani.
-
Necc
addikt
Szét lehet szedni az m2ts formátumot képi és hanganyagra az xport nevű parancssoros programmal, amit aztán pl. egy VirtualDub-al össze tudsz muxolni .avi -ba (bár én személy szerint az .mkv konténerformátumot javaslom).
Ezzel a módszerrel az egész folyamat veszteségmentes. -
ponix
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #7962 üzenetére
Easy CDDA extractor! Nagyon jó kis progi régóta használom, sok mindent tud! Azt is amit te akarsz, és egyszerű a kezelőfelülete is!
-
pochok
csendes tag
Valaki tud olyan progit, ami ingyenes és mts-t át tud konvertálni avi-ba vagy wmv-be?
(igen, googlet néztem, de csak trialosak vannak) -
sbazsi
veterán
sweet home 3d.
van hozzá bútor.
meg lehet letölteni.
ha másra gondoltál, az komolyabb progi lehet, mely sokba kerül, és jobban kell érteni hozzá -
szabacsik
őstag
Helló. Olyan rajzprogramot keresek amibe meg tudom azt oldani mint ami a jojatek.hu oldalán van képrejtvényben hogy tudom is én hányszoros nagyítás után meglátszik a gyerek szemében a felirat. Tehát például itt van ez a smile
és mondjuk ahogy közelítek a szeméhez fehérrel megjelenik benne egy felirat. (Közelítés alatt a nagyítást értem)
-
dany27
őstag
sziasztok
Nekem olyan programra lenne szükségem amivel belső terek látvány tervét tudnám elkészíteni...
Ezekben benne vannnak a modellek vagy nekem kell megrajzolnom??Mit tudnátok ajánlani??
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #8023 üzenetére
ZIP,RAR,GZIP,TAR,CAB közül melyik a jobb tömörítési arányban?
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Olyan progi kellene amivel nagy arányban tudok tömöríteni.Pl.:4 GB-ból csinál 600MB-ot.
Láttam olyan file-t ami ekkora arányban volt tömörítve.Melyik progival lehet megoldani? -
anri-ur
tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami lecserélné a windows-t a wifi kapcsolatok kezeléséről.
Tehát azt szeretném, hogy ne a win konfigurálja a wifit, van erre lehetőség Realtek 8187b kátyám van.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Melyik programmal tudom egy DVD lemez tartalmát egy file-ban felmásolni a vinyómra?
(Hanggal együtt) -
squadline
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan progit kerestem, amivel a ramomon tudok tárolni adatok, ezzel meggyorsítva a rendszert, és 1-2 programot / játékot. Találtam is 1 egész jót ami eldöcög vista 64-en. A neve Virtual Hard Drive Pro. Ha bárki tud jobbat, vagy olyat ami megoldás a problémámra akkor azt előre is megköszönöm.
A fő gondom az lenne hogy amikor felszeretnék telepíteni 1 játékot, az azt írja hogy ”must be installed ontu a valid hard drive”. Na mármost tud valaki valamilyen megoldást erre? Valami program vagy egyéb aminek a segítségével feltudom tenni.
A másik kérdésem az lenne, ha van valakinek ilyesmiről tapasztalata, hogy milyen fileokat érdemes rámásolni amitől meggyorsul a rendszer. Mielőtt jönnek a ”gugli a barátod” féle kommentek, megnéztem és mindenki mást mond. Gondoltam jó lenne tisztázni egyszer és mindenkor. Jó fórumozást mindenkinek!Üdv: SquadLine
-
janati
őstag
Ami:
A WinXP-ben ki tudja cserélni a kulcsot?
Már próbáltam a Microsoft leírását, meg vagy 3 segédprogramot, de sikertelen az eredmény...
XP SP3 van telepítve...
-
bdav
őstag
tud valaki olyan video-bizgető programot ami képes a manapság elterjedtebb otthoni videózásra használt formátumokból (divx, mpeg, hd codecek) flv-t gyártani nekem úgy, hogy parancssorból tudom elindítani a konverziót (input és output file nevét adnám meg, a többi beállítás előnyös ha valami előre beállított dolog, de ha azt is parancssorban kell akkor nembaj).
Előny ha van linuxos és windowsos változata is és ingyenes, de nem követelmény
-
Eskimoka
tag
válasz
Winner_hun #8004 üzenetére
Kipróbáltam, jó lenne, csak valahogy ötvözni kéne mondjuk a snapshottal, ami megtudja csinálni, hogy legörgetve végignyúzza az adott tartalmat, de nem tudja átkonvertálni másba...
Így oldalanként nagyon sokáig tartana egy 100oldalas doksi. -
Eskimoka
tag
válasz
Winner_hun #8004 üzenetére
Köszi!
Csak az a gond, hogy nem pdf file-okról van szó, hanem mint írtam a linkben, online könyvekről. Ahhoz gondolom nem jó ez a módszer, mivel nem külön Acrobat Reader-rel nyitja meg, hanem böngészőben... -
joe2005
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #8000 üzenetére
dvdlab pro-t ajánlanám könnyen elsajátítható, de újra kell építeni az egész dvd-t, film, felirat stb.
-
Eskimoka
tag
Hello mindenkinek!
Tudnátok olyan képlopó programot mondani, amivel lehetőség van arra, hogy mondjuk a googlebooks-on olvasgatható dolgokat le lehessen szedni valami értelmes formátumban (mondjuk word, pdf...). példának okáért itt egy link amit le szeretnék húzni: http://books.google.com/books?id=Ek4O1Efq5UoC&pg=PA93&dq=sme+green+ISO+14001&ei=XuO4SenPBorONYby1aUL&hl=hu
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel: Eskimo
-
cousin333
addikt
Üdvözlet mindenkinek!
A feladat az alábbi volna:
1. VHS szalagról videót rögzíteni PC-re
2. azt lehetőség szerint legalább alap szinten feljavítani (kontraszt, meg ilyenek)
3. jelenetekre tördelni
4. összetömöríteni emberi méretre, a lehető legkisebb képminőség veszteséggel (VHS, szóval az alap minőség sem az igazi már)A fenti folyamathoz kérném, hogy ajánljatok programot, programokat.
Feltételek:
- lehetőleg egyszerű, célratörő, ingyenes programok legyenek
- sok anyagról van szó, szóval emberi idő alatt lehessen vele végezni
- a végső anyag HDD-n vagy DVD-n lenne tárolva (szépen magyarosan megmondva)Előre is köszönöm az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged