- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.gabriel
tag
Tudna valaki olyan programot mondani, ami két azonos méretű vinyót tud szinkronizálni?
(TotalCommander esetleg tud ilyent is?)
Akár gépen belül, vagy esetleg hálózaton keresztül. -
válasz
Cartman King #32096 üzenetére
Hogyan másoltad át? Milyen telefonról?
-
LonGleY
veterán
válasz
Cartman King #32096 üzenetére
Hát, ez elég falsnak tűnik.
-
Cartman King
csendes tag
Sziasztok! Telefonomról ma átmásoltam a képeimet a gépre de valamiért nem tudom megnyitni őket mert .tec file-let belőlük. Lehet még belőlük használható JPG-ét csinálni vagy már nem menthetőek?
-
Kernel
nagyúr
válasz
scream #32094 üzenetére
A topikban felmerült témához ennyi elég, szerintem.
TC-ben a Ctrl+B parancsot szoktam használni, illetve ikon is van hozzá az Eszköztáron (minden fájl listázása, az almappák tartalmával együtt), amit azután tudok méretre, időre, kiterjesztésre listázni, amikor épp arra van szükség.
Amikor pedig helyfoglalásokat akarok lekövetni (takarítás céljából például), Space-re kiírja a mappaméretet, illetve nekem egy külön billentyű van beállítva, az összes mappa méretének kiírására. Ahol látom, hogy gyanúsan sokat mutat, ott megyek tovább, lefelé.
-
LonGleY
veterán
Azért ez sokkal közelebb áll a realitáshoz (Win 7 x64):
Ebből a 104 GB-ból levonható a 60 gigás játék mappám, tehát a C partíció foglaltsága 44 GB. Ebben benne van az Office, Photoshop, frissítések, mindenféle keretrendszerek, és az apróbb felhasználói programok. Ha nem lakom be ennyire, akkor sem férnék el 32 GB-on, és főleg nem maradna hely egészségesen az SSD-n. 60 GB alatt szvsz kár próbálkozni.
-
caprine
senior tag
válasz
Kernel #32086 üzenetére
Egyik rokonom (x éve van saját gépe+net, és napi 5-6 órát ül előtte) megkérdezte a multkor kell-e egyáltalán víruskereső a gépére. A válaszom erre egyszerű, a dolog olyan mint bringázásnál a bukósisak, lehet életben nem lesz rá szükséged, de ha kell akkor nagyon kell. A választás a tiéd, az én fejemet 2 hónapja megvédte a bukó, igaz szét is tört a fejemen de megvédte, szabad országban élünk, mindenki úgy rizikózik ahogy akar.
ez itt már nem a komonizmus amikor mindenki úgyan azt akarja
-
caprine
senior tag
válasz
LonGleY #32085 üzenetére
Márpedig ez a vírus, stb veszélynek csak az van kitéve aki fent log a hálon, vagy sok adattárolot csatlakoztat a gépéhez. Vannak olyanok akiknek céges a gépe, nem kell az internet a munkájához, sőt tilos is, és csak céges munkára használja, oda még víruskergető se kell nem hogy frissitgetés.
-
Kernel
nagyúr
válasz
LonGleY #32085 üzenetére
Akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy számomra természetes, már vagy 15 éve.
De ezt én is inkább csak a rutinosabb felhasználóknak ajánlom, akik eleve képesek kerülni vírusokat stb., vagyis nem kattintgatnak ész nélkül.
Amikor meg nagyon ritkán mégis bejön valami (de úgy vettem észre, ilyen elő szokott fordulni bárkivel, hiába védekezik, sőt...), akkor képes észrevenni, hogy valami nem stimmel a gépével, például indokolatlan adatforgalom stb., majd azt képes manuálisan lekezelni, elhárítani.
-
csucsu21
aktív tag
Köszönöm a válaszokat !!!
-
Kernel
nagyúr
Nekem éppen elég lenne 32 GB is.
Nemrég vettem használatba egy 120 GB SSD-t, új Win 7 install. Lapozófájl, hibernálás és Rendszervisszaállítás tiltva (de ez nem kényszerből, amúgy sem használom soha). Természetesen a Windows frissítése is tiltva, legutóbb is majdnem két évig anélkül használtam, bármi hátrány nélkül. Viszont a frissítésekkel kapcsolatos bosszúságok nélkül is.
Ha erre még telepítek további programokat, akkor is még sokáig beleférnék a 32 GB-ba. Még az SSD-nél ajánlott szabad hely mértékét is tudnám tartani, szerintem.
A képen nem látszik a kis bootpartíció, ami csak 100 MB:
-
válasz
csucsu21 #32080 üzenetére
Ha windows 7, szerintem felejtsd el a 32GB-s SSD-t. Win8-nél már oké lehet, de ott sem próbálkoznék 64GB-s alatt, mert minek? Jön pár hónap, és a rendszerfrissítések megeszik a maradék üres helyet. De mindenképpen a friss telepítést javaslom, ha valóban az számít, hogy minél kevesebb helyet foglaljon.
-
Kernel
nagyúr
válasz
csucsu21 #32080 üzenetére
A rendszervisszaállítási pontok, ami leginkább láthatatlan tud maradni, avatatlan szem számára, mivel a System Volume Information mappához alapból nincs hozzáférés. De megoldható, illetve anélkül is törölhetők a visszaállítási pontok.
Előfordulhat esetleg Norton védett lomtár is, ami nem engedi törölni a szemetet, őrizgeti a háttérben még az ürített kuka hulladékát is. Agyrém, de van ilyen.
Egyébként számomra agyrém az is, hogyhogy nem lehet megtalálni egy merevlemezen túlméretes mappákat, fájlokat, Total Commanderrel például. Világ legegyszerűbb dolga, de fórumokon rendre felmerülő probléma.
-
LonGleY
veterán
Tudtok minimál RSS hírolvasót Win-re? Az RSSOwl szimpatikus, ámde egy kicsit túl komplex 1-1 lista olvasásához.
-
LonGleY
veterán
válasz
csucsu21 #32077 üzenetére
Egyik program sem fogja szelektíven kipucolni a Windows-od. Gondolom arra kell, hogy másnak tovább tudd adni az operációs rendszert. Ez csak úgy fog menni, ha te manuálisan letörölgeted a nemkellő programokat és fájlokat, de nagyon mélyrehatóan ismerned kell az előzmények és társaik elhelyezkedését ahhoz, hogy nyugodt szívvel kivitelezhesd a terved.
Szerintem jobban jársz, ha inkább újratelepíted a rendszert, majd CCleaner-rel wipe-olod a szabad helyet (hogy ne legyen semmilyen fájl visszanyerhető).
CCleaner > Eszközök > Meghajtó tisztító > Csak a szabad terület törlése / Egyszeres vagy háromszoros felülírás
-
csucsu21
aktív tag
Sziasztok keresek olyan programot ami le pucolja a meghajtót ha lehet csak a windows maradjon rajta ( már ha lehetséges ) Előre is köszönöm
-
Jarod1
veterán
létezik valami wifi kapcsoló asztalra win7 alá? lenovo laptop.
-
Kernel
nagyúr
válasz
TheProb #32070 üzenetére
Az egy másik technika, eddig én a Windows telepítő Microsoft által is biztosított integrálási módjáról írtam.
Régebben csináltam ilyet, de ez CD / DVD:
http://www.ezbsystems.com/easyboot/
Vagy rákeresve a multiboot flash disk szavakra van például ilyen:
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Számítógépen szeretnék tv-adást nézni. Valami stream verzió lenne jó gondolom. Lehetőleg ingyenes. Van ilyen, amivel több csatornát tudok fogni? Kb azokat amik a középső csomagban vannak Telekom, Invitel vagy UPC kínálatában. Vagy esetleg weboldalon jön ilyen?
-
Windows 7 USB DVD Download Tool
-
Kernel
nagyúr
válasz
TheProb #32065 üzenetére
Azt a telepítőt utólag szétszedni már nem lehet tudomásom szerint, olyat sem láttam még, hogy Win 7-8 kombinált telepítő.
Van egy program, ha ez nem tudja egyberakni, akkor szerintem nem is lehet:
http://www.ntlite.com/download/
Valamint van egy magyar webhely, ahol mindenféle Windows telepítők buherálásával foglalkoznak, integrálással stb., annak fórumán bizonyára meg tudnák mondani, hogy lehetséges-e, de az kívül esik a legalitás határán (mármint maga a webhely gondolom wareznak számítana), így inkább nem linkelném.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van nekem 1 W7 telepítőm (.iso) amiben benne van az összes verziója, de mivel csak a pro-t használom, így szeretném a többit kipucolni vele és ha már pimpelek akkor szeretnék egy olyan usb-t telepítőt csinálni amiben benne van ez, meg egy win 8.1 telepítő is. Az is jó volna ha vele tudnám integrálni az eddig update-eket (ha lehet ilyet). Tudtok ilyen programot mondani?
-
w.miki
veterán
válasz
Dluinet #32061 üzenetére
úgy néz ki, valóban kisebb, a h2testw szerint:
The media is likely to be defective.
7.6 GByte OK (16025246 sectors)
54.8 GByte DATA LOST (115038562 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
54.8 GByte corrupted (115038562 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x000000001e842000
Expected: 0x000000001e842000
Found: 0x210000401e842000
Át tudom partícionálni valamivel 7 vagy 8 GB-osra, hogy használható legyen?
(egyébként az eladó benne van a full refund-ban, így is, hogy nálam marad) -
JohnnyX
őstag
-
w.miki
veterán
Pendrive partícionálására milyen programot ajánlanátok?
Kínából rendeltem egy 64GB-os flash drive-ot, de nem kezeli túl jól az XP-m.
Ha rámásolok filmeket, az 5.-6. filmet már nem játssza le, bár úgy mutatja, hogy fent van, megnyitni nem lehet.
Arra gondoltam, hogy hibás a pendrive, és ha átpartícionálnám kisebbre, lefedném a rossz szektorokat, talán használható lenne.
Van erre valami program? -
válasz
Essejó #32051 üzenetére
Molyolás és próbálkozás helyett célszerű megnézni a hálókártya és hangkártya típusát, mielőtt legyalulod a régi windowst, és akkor kb 5 perc letölteni az új drivereket.
(#32052) Jarod1: és képes felismerni az ismeretlen eszközöket is? Mert a legtöbb ilyen "csodaprogram" egyszerűen kiolvassa a windows adatbázisából a hardvereket, ezért nem is tud mit tenni olyan hardverrel, ami a windows számára is ismeretlen.
-
Essejó
veterán
Sziasztok! A gondom a következő. Heti rendszerességgel kapok gépeket újratelepítésre (brand, laptop ill második dzsunka balra gyártóktól) az esetek 99%-ban Xp, de néha W7-es is előfordul. Ilyenkor teljes törlés majd az adott oprendszer és office meg pár kiegészítő cucc újratelepítése a feladat.
Az Xp-k mondhatni 100%-a nem ismeri fel a hálókártyát, videokártyát és a hangkártyát sem az újrahúzás után. Ilyenkor jön a molyolás és próbálkozás. Ami kínos, hogy még egyforma típusszámú Brandgépek esetében is előfordul, hogy három látszatra tök egyforma gépben három különféle hálókártya van.
Létezik egy olyan INGYENES! program amivel le tudom menteni a Hálókártya, Videokártya, Hangkártya drivereit ÉS Vissza is tudom tölteni az új telepítés után. A Non plus ultra az lenne ha a Chipset drivert is tudná.
Mert olyat már sikerült találnom ami ingyen lementette a drivereket, majd közölte, hogy fizessek 29$-t és akkor vissza is tölthetem őket
A legigazibb akkor lenne, ha telepíthető lenne egy külső hdd-re és mindig csak az aktuális gépre kéne rádugnom mentés és visszatöltéskor, ne ajánlgasson a szerencsétlen Usernek, hogy megkeresi neki a legtutibb legfrissebb drivert mert az zavarában a rencergizdát hívogatná, és szeretnék nyugodtan, csuklás nélkül aludni -
Kernel
nagyúr
válasz
vitemerius #32047 üzenetére
Egyszerű, mert ha nyitsz egy Jegyzettömböt, és a távszabályzóval tudsz bele "gépelni" (mintha billentyűzet lenne, nyilak, Enter stb.), akkor használható (HID-kompatibilis). Amellett persze vannak gombok, ami kombinációt ad ki, az már nem jelenik meg a Jegyzettömben.
Egyébként sajnos vannak olyan olyan távirányítók, amit csak a tuner/driver kezel és csak a tuner saját programjához használható, az nem ad ki semmi használhatót.
-
Kernel
nagyúr
válasz
vitemerius #32043 üzenetére
Billentyűparancsokat lehet tetszés szerint. Nekem legalábbis olyan USB-vevős távszabályzóm van, ami billentyűparancsokat ad. (Más kérdés, hogy nem azt használom, hanem taníthatóba átraktam.)
Végül úgy csináltam, hogy bizonyos ütközések miatt a default parancsokat teljesen letiltottam, ami azzal jár, hogy egyenként be kellett adni, a nyilaktól kezdve mindent, de végeredményben működik.
Mint látszik, a számgombokkal tudom vezérelni a színtelítettséget és a fényerőt (vagyis feketeszintet), ami ezáltal kényelmesebb, mint a TV menüjében, a különféle filmekhez folyton átállítgatni.
-
Eternitys
aktív tag
-
Kernel
nagyúr
válasz
waccamár #31852 üzenetére
Azóta rájöttem – és ez is a PotPlayer zsenialitását bizonyítja, számomra legalábbis mindent tud – hogy egy nagyon jó tallózója is van, amit eddig nem használtam.
A jobbklik / Open menü alatt is megtalálható, de én már billentyűt is társítottam hozzá, vagyis a távszabályzóm egyik gombját. A tallózó pedig kiválóan testre szabható, a betűk, ablak mérete, plazmakímélő szürke színek is beállíthatók.
Így a másik hozzászólásomban említett, átszabott Commandert már csak akkor kell elővenni, amikor feliratot akarok áthelyezni / átnevezni. Átnevezéshez egyébként egy másik fórumozó adott, kattintásra működő megoldást, ami azóta is bevált.
A PotPlayernek például az sem okoz gondot, hogy 1024x768 natív módban használt plazmakijelzőre úgy skálázza (pixeltorzítja) a képet, hogy az végül 16:9-ben, helyesen jelenjen meg. (Az MPC-HC is tud ilyet, de minden indításra elfelejti). Meg még sok más szempontból is, a legpraktikusabb lejátszó, szerintem.
-
Jarod1
veterán
új gépem lett, és az alábbi minialakalmazás nevére lennék kiváncsi..
-
L!NK->Q3
senior tag
Sziasztok!
Milyen program amivel tudom mérni a hálózatra csatlakozott gépek internetforgalmát Windows Server 2012 alatt?
Esetleg amivel oldalakat tudok blokkolni hálózati szinten?Köszönöm!
-
kispx
addikt
Igazából program sem kell hozzá.
1 Letiltod a flasht. Így html5-ös videóként fogja lejátszani.
2 jobb egérgomb a videóra -> elem vizsgálata, a kijelölt sor felett van egy ilyen sor:<video class="video" autoplay="" preload="auto" style="width: 640px; height: 360px; left: 0px; top: 0px;">
<source src="//videa.hu/static/video/4.880227.1410845?start=0" type="video/mp4">
</video>3 a source tag src attribútumában lévő linkre, és felhozza a videót. Végül elmented.
-
Kasya
nagyúr
Olyan programot keresek, amivel lehet letolteni videa.hu-rol amennyiben ez nem warez.
(#32032) zone: Ezt en is javaslom. Sokaig hasznaltam anno. Ha forditasra is kellene es nem csak szotarazasra, akkor MemoQ, esetleg Trados.
-
-
Eternitys
aktív tag
-
Troy.
addikt
Hello!
Daemon tools helyett mit ajánlotok? Ugyanis a lite teleszemeteli a gépet (Youtube accelerator + shopper pro.exe). Senkinek nem ajánlom a telepítését! -
Telda
addikt
Hali!
Keresek egy szótár programot, amit saját magam tölthetek fel szavakkal, kifejezésekkel.
Eddig word-ben vezettem, de már totál káosz az egész. -
Eternitys
aktív tag
válasz
LonGleY #32023 üzenetére
A Copy List to Clipboard tweak mégis működik win8-on: SHIFT+Jobb klikket kell nyomni az adott mappára, nem sima jobb klikket.
-
Eternitys
aktív tag
válasz
LonGleY #32023 üzenetére
Megnézem, köszi (a leírást és a privátot is). A célnak tényleg megfelel, a fájlista elérési út bekerülés se gond, de ahogy nézem egy kis apróság van ami bánt, mégpedig hogy elindult a program ablak is ha használni akarom a fájlok kilistázására. Amúgy nem rossz.
(A registry hackeket mondjuk szerintem csak win8 kompatibilissá kellene tenni, de az is lehet hogy csak nálam nem jó mert mindíg próbálgatom őket)
-
LonGleY
veterán
válasz
Eternitys #32022 üzenetére
Tudok olyat mondani, ami működik és tudsz vele fájlokat listába (txt) menteni (8 alatt ezt sem teszteltem, de kétlem, hogy rossz lenne):
A jobbklikkes menübe beépül. Bepipálható, hogy csak mappákat, vagy almappákat és fájlokat is nézzen. A fájllista mentésére szolgálatos gomb az UI bal alsó részén található. Mellesleg az egyik legjobb csoportos átnevező eszköz.
A fájllistába az elérési út is bekerül. Ha azt nem szeretnéd látni, bármelyik szövegszerkesztőben CTRL+H-ra előhúzható a csere-eszköz. A Notepad++-ban az ALT gomb lenyomása mellett tudsz blokkokat kijelölni, így azzal a módszerrel is egy mozdulattal törölhető a fölös elérési út a sorok elejéről.
-
Eternitys
aktív tag
Nálatok működnek ezek a context menüs registry hack-ek?
- Copy List to Clipboard
- Create Folder ListMegnézné őket nekem valaki (mindkettőhöz van install/uninstall fájl a cikkekben a letölthető állományban), mert nálam win 8-on egyik sem működik ha ki akarom listázni egy mappa fájljait, restart után se. Az első meg se jelenik a jobb klikk menüben, a második ugyan megjelenik de az se működik. Esetleg ajánlanátok alternatívát?
-
troller
senior tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy kellene egy program (de lehet elég egy jó képlet), ami kiszámolja, hogy a és b oldalú téglalapba hány db. D átmérőjű kör fér el a legszorosabb illesztéssel. Pl.: hány pogácsa fér el egy tepsiben (bár nekem nem tepsi és pogácsa amihez kell és összeérhetnek a "pogácsák")
-
pigsty
aktív tag
válasz
vitemerius #32016 üzenetére
ez sem rossz, igazából az a leggazdaságosabb, ha a standard a4 lap teljes felületét kitöltöd nyomtatnivalóval, meg képet nyomtatni, hát, mégha ha 100%minőségű...hm.
furcsa, azt hittem, könnyű ezt leprogramozni, hogy ilyen kis füzetet csináljon. -
pigsty
aktív tag
not. Olyan butácska, bár nem szőke, inkább fekete színű. (HTMLben még valamennyire elférne, bár a felbontás alacsony, a kijelző méret is;de nincs értelmes HTML formázott forrás a BKK lapján, régebben abból csináltam)
Az az igazság, szeretem ettől függetlenül az analóg, bármikor kézzel fogható megoldásokat. Meg régebben nem menetrendet akartam ugyanígy nyomtatni. -
vitemerius
tag
válasz
pigsty #32014 üzenetére
Wordben van olyan, hogy füzetnyomtatás, azzal lehet így nyomtatni automatikusan. Annyi, hogy ha nem az A4-nek, hanem az A5-nek a fele kell méretként, akkor eleve a5-re állítod a lapméretet, abba szúrod bele az egyes oldalakat (előtte mondjuk átkonvertálod jpg-be), aztán elvágod az A4-es lapokat A5-re, s jöhet a füzetnyomtatás.
-
pigsty
aktív tag
Na jó...
régóta érdekel.
Hogyan lehet olyan kisméretű könyvecskét nyomtatni, hogy egy A4-es lapra 2x2 elosztásban nyomtatok kétoldalasan, és ezt a program füzetbe rendezi?
Miért, mit??Azt minden PDF nézegető tudja, Printnél az Oldal méretezése 2 oldalt egy lapra kicsinyít, és füzetszerűen tudja rendezni, nyomtatni. De én fél helyett negyedelést akarok. A sima füzet felét.
Egészen pontosan, a BKK(BKV) lapjáról egyenként letölthető PDFben a menetrend, összefűzni még tudok egy db fileba [mivel nem lehet a VolánBusz menetrend tervezőjéhez hasonlót alkotni a weblapon és menteni] , de egy kis fizikai méretű füzetet szeretnék nyomtatni, ami elfér akár zsebbe is, nem akarok Pestiest méretű menetrendet. (Vagy ha aktuális lenne, puskát, kisregényt :p ) Adobe, Foxit ilyen szinten nem tudja (nem találtam a módját), van erre épkézláb megoldás?
Azt tudom, lehet olyat, hogy 1 lapra 4 oldalt kicsinyítek, na de ha azt kétoldalasan nyomtatom, a lap felét ollóval elvágom, aztán a két "csíkot" félbehajtva összetűzöm, össze-vissza lesznek az oldalak, menetrendnél pl az oda-vissza út elcsúszik. Kilegózni és logikázni nekem meg nehéz, hogy úgy fűzzem össze szoftverben az oldalakat, hogy majd kicsiben is egymás után jöjjenek, mikor az egészet összeraktam magamnak.
Remélem érthetően fogalmaztam meg. Elnézést, ha rendkívül ritka, furcsa a kérdésem.
-
hviiick
csendes tag
Helló!!
Segítsen nekem valaki, heeelp me please!!
Van egy MyLanViewer programom. Azalapján tudom az android eszközöm MAC nevét/címét.
Szeretnék a számítógépemmel, (vagy más android eszközzel/ esetleg android emulátorral), a WIFIn keresztül a MAC címe/neve alapján kapcsolatot teremteni. Képek, mp3 ak másolására ide oda, PCről Androidra illetve andriodról PCre.Ez milyen android, vagy pc programra lenne szükségem?!
Köszönöm a válaszokat!! -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
guftabi96 #31999 üzenetére
OpenShot van belőle liveCD
KDEnlive állítólag úgy is működik, ha a Windows-ra felteszed a KDE-t...
A Vegas Movie Studio-nak van 30 napos verziója, amúgy 20k.
Ügyes még a VideoPad, a "Home" verzió 10k(csak 2 hangsáv, és nem kezeli a külső plug-in-eket)
Ingyenes a LightWorks is, de pilótavizsgás, és a kimenő formátumok is limitáltak. -
tonyrulez
őstag
válasz
vitemerius #32005 üzenetére
A nyomtatást megtaláltam (igaz ekkor a böhöm Picasa-t nyitja meg), de a háttérkép beállítást még mindig nem látom.
-
vitemerius
tag
válasz
V.Stryker #32001 üzenetére
Szerintem egyszerűbb és minőségibb megoldás, ha veszel pár ezresért (akár használtan is) egy usb-s dvb-t tunert, aztán azzal legalább a 4 közszolgálati mellett lesz a 2 kereskedelmi is, illetve időnként egy-két kódolatlan csatorna, pl. szeptember végén a Paramount Channel. A streamekkel az a baj, hogy pont olyankor nem mennek, amikor szeretnél valamit nézni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ha csak egy noti és korlátlan, gyors net áll rendelkezésre, akkor itthon milyen lehetőség van a lehető legtöbb magyar tv csatornát nézni? A mindig tv alkalmazás csak M1, duna és euronews-t ad. Valami más alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest