Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Én is valami zárt fórumot javasolnék, vagy esetleg ha a "terápiás tapasztalatok" olyanok, amik később is érdekesek, akkor wiki-t.
-
sekli
addikt
sziasztok!
Nem annyira program, de itt biztos tud valaki segíteni:
Egy parancssoros programnak csináltam egy parancsikont, ennek hogyan kell megadni a célját, ha az szeretném, hogy paraméterként át tudjak adni egy fájlt, úgy, hogy ráhúzom az ikonra?
pl.:
C:\program.exe -i "D:\szoveg.txt"
Plusz ha már itt vagyok, még azt sem tudom, hogy hogyan lehet megakadályozni, hogy az ablak bezáródjon, Win9x időkben, de még talán XP-n is be tudtam állítani, de a hetesen nem találom az opciót.
Előre is köszi!
-
sekli
addikt
VLC-vel elvileg megoldható, bár nem próbáltam.
-
sekli
addikt
válasz
Jarod1
üzenetére
Van olyan router, aminek a webes felületén tudsz magic packetot küldeni, vagy lehet interneten keresztül, vagy valami ingyenes programmal.
-
sekli
addikt
válasz
leyo76
üzenetére
letölteni sikerült, csak nem vettem észre a readme-t, de most már megvan, be kell másolnom a /lib/firmware/zd1211 mappába a fileokat, de érdekes módon azok már ott vannak..., de tegyük fel, hogy bemásoltam, akkkor most mit kell tennem?
bocs, hogy ilyen értetlen vagyok, de tényleg nem látom sehol leírva, magamtól meg nem vagyok túl találékony linuxban...
-
sekli
addikt
sziasztok,
Lehet, hogy nem pont programra van szükségem, hanem valami ötletre, a következőt szeretném:
Van egy linuxos gépem, amihez szeretnék használni egy X-micro USB WiFi adaptert, persze driver az nincs hozzá... (a weboldala is rossz, a windowsost se tudom letölteni)
Elvileg ndiswrapper-ral a windowsos driver használható linuxon, viszont kéne az .inf és a .sys file a driverből.
Megvan a setup a cd-ről, azt kibontva (nem telepítve) van benne két cab, amiket viszont már nem tudok kibontani. A setupot telepítve viszont nem tudom megtalálni a system32-ben vagy nem tudom hol a fileokat.
Mit javasoltok, hogyan tovább?
-
sekli
addikt
sziasztok,
itt[direkt link] egy 0.1KB-os .dat file, milyen programmal lehetne ebben értelmes adatot találni, már ha egyáltalán lehet? Gondolom értelmes, kérdés, hogy mivel lehetne kinyerni belőle.
előre is köszi!
-
sekli
addikt
Helo,
olyan programot keresek, amivel pdf-ben ki tudok jelolni szovegreszeket, es azt valahogy meg is jegyzi, tehat mint a szovegkiemelo filctoll a papiron. Letezik ilyen? -
sekli
addikt
-
sekli
addikt
heló,
Egy pendrive-on van három linux partició, ezeket szeretném átméretezni, úgy, hogy az adatok megmaradjanak... milyen programmal tudom ezt megtenni windows alatt...? Partition Magic nem látja a pendrive-ot...
-
sekli
addikt
én MediaCoderrel szoktam mobilra...
-
sekli
addikt
hát nem tudom, én egy külön mappába beraktam mindent drivert egy másik particióra, és a friss windowson csak next-nezt-finish-elem őket, pár perc, aztán ha kijön egy újabb driver nem csak feltelepítem, hanem a telepítőjét is frissítem..., nem kell olyan sok driver..., szerintem...
-
sekli
addikt
válasz
Biliskmer
üzenetére
köszi, kipróbálom, gondolom a Vistás gépen a felhasználónak akkor mindenképp kell jelszó...? itt nem arról van szó, hogy szuper biztonságosan akarok adatokat tárolni egy másik gépen, hanem csak tárolni akarom őket anélkül, hogy véletlenül piszkálnák..., mégis egyszerűbb, mint egy többszáz gigás pendrive...

-
sekli
addikt
Na megpróbálom itt is, hátha valaki tudja, hogy hogyan lehet valahogy megoldani, hogy egy xp-s gépen lévő particiót az xp alól ne (vagy csak jelszóval) lehessen elérni, de egy másik (Vistás) gép hálózaton elérje...?
-
sekli
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
ez jó ötlet, köszi..., oldalra fújja a levegőt...
-
sekli
addikt
létezik olyan program, vagy valami megoldás, hogy le tudjam csukni a notebook-ot anélkül, hogy kikapcsolna...? nyilván, ha úgy állítom be az energiagazdálkodási beállításokba, akkor jó, de nekem csak néha kéne, általában azért készenlét kell...
és még valami: talán az origón voltak régebben ilyen hotspot-keresős írások..., na ilyet szeretnék én is, tehát kéne valami program, ami folyamatosan keresi a wifi-hálózatokat, és megjegyzi, ha talál, esetleg külön a titkosítatlant, és ilyenkor hangotad, vagy még jobb, ha GPS vevővel is együtt tudna működni...
milyen programmal lehet ezt megcsinálni...?
-
sekli
addikt
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
google calendar nem lehet jó...?
-
sekli
addikt
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
quicktime, gondolom...

-
-
sekli
addikt
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
[link] ez valami ilyesmi...
-
sekli
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
hogy hallgatható zenét kapjon...? mégis hogyan...?

-
sekli
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
-
sekli
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
hát ezt nem lehet megcsinálni...

lehet próbálkozni, vannak programok, amiknek vannak karaoke funkciói, nekem pl a hangkártya drivere is tudja, de úgy is csak valami rossz hangzású számot fogsz kapni... -
sekli
addikt
ez így van, de miben számottevő a különbség, adatbiztonságban esetleg, bár nem hiszem, hogy bárhol is túl gyakoriak lennének az áramkimaradások, fogyasztásban meg minimális a különbség..., a program viszont kicsit egyszerűbben időzíthető, mint mindig belépni a bios-ba, szvsz...
-
sekli
addikt
ha a Google maps-ból akarsz letölteni, használd a Google Map Makert, egyetlen baj vele, hogy nem teljesen pontosan a megadott koordinátákkal határolt téglalapot menti le, ezért nekem még igazítanom kell egy kicsit, hogy GPS-sel is tudjam használni...
-
sekli
addikt
megnyitod vele a logonui.exe-t (azaz egy másolatát inkább), akkor találsz egy-két bmp-t, ha jól emlékszem, és ezek közül azt cseréled ki, amelyiket kedved tartja, aztán felülírod az eredetit, ez lehet, hogy nem fog menni, mert a rendszerfileokat autómatikusan visszacseréli, ha így lenne akkor erre ott a repleacer nevű kis program..., ja igen, mindezek XP-re vonatkoznak, a Vista már elég szép, azt nem piszkáltam...
-
sekli
addikt
apropó, a hotdogról le lehet valahogy tölteni...?
-
sekli
addikt
válasz
jorden06
üzenetére
ugy, hogy veszteseges a tomorites, es ujratomoriti, mert gondolom divx-et, vagy xvid-et hasznalsz...
ha pl egy kepet elmentesz jpg-ben hatvan szazalekos tomoritessel, majd megnyitod es ujra elmented ugyan ugy hatvan szazalekkal tomoritve, akkor a kep merete a minosegevel egyutt csokken...
-
sekli
addikt
válasz
FireShadow
üzenetére
paint-tol a photoshop-on at ezeregy kepszerkeszto programmal meg tudod oldani...
-
sekli
addikt
válasz
jorden06
üzenetére
ha csak a hangot piszkaltad, akkor nem hiszem, hogy a felere osszement volna...
egyebkent, ha a videon modositasz, akkor allitd le par helyen ugyan ott az eredetit es a tovabb tomoritettet, es akkor el tudod donteni, hogy megeri-e... most van jo par sorozat, ami pont nem fer ki egy DVD-re...
egyebkent csomos sorozatnal (sitcom-ok) nem is nagyon erdekes a kep, ugyis a poenokat kell hallgatni...
-
sekli
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
a legtobb ilyen kepen el van rejtve a program neve...
-
sekli
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
elvileg kene, hogy legyen hang, nekem akkor volt nehez, amikor semmilyen codec nem volt felrakva (MPlayerhez ugye nem kell kulon) es akkor a kep teljesen szetment, de hang meg akkor is volt...
-
sekli
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
nem lehet, hogy az fps se egyezik...? en is subtitle workshoppal szoktam, ket pontnal szinkronizalok, egyet az elejen, egyet a vegen, ugy tuti jo, csak neha lelovom a poent a film vegen...

-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
de konstruktivak vagytok mostanaban...

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest