- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zone
őstag
válasz
szaki26a #22298 üzenetére
StreamMyGame pont azt tudja, ami neked kell, de az ingyenes profil csak 640x480-ban streamel.
-
eketomy
senior tag
-
eketomy
senior tag
válasz
BullZeye #22293 üzenetére
Ez engem is érdekelne ha tényleg meg lehet oldani:
"Még1x a kérdés:
32Gb-os pendrivera szeretnék rakni egy
XP telepítőt
W7 telepítőt
Ubuntu telepítőtÉs kis bónuszként
Hiren's Boot CD
XP/W7 Live, bootolható, futtatható"Ha tudnál segíteni mit hogyan azt nagyon megköszönném, mert jelenleg nálam ezek kb mind külön pendrive-okon vannak jelenleg, akár PM-ben is jó a válasz
Előre is köszi!
-
válasz
BullZeye #22293 üzenetére
Nagyon örülök, hogy sikerült.
Sajnos tudásunk nem elég sokrétű, és nem tudunk mindig azonnali válaszokat adnunk.
Legtöbb válasz általában egy múltbeli probléma több órás vagy napos keresés kutatás eredményének a közlése, egy most felmerülő problémára
Néhány válasz öt perc Google, aminek tapasztalatok alapján tudjuk a problémához legmegfelelőbb keresőszavakat, amit sokan nem.
Nem minden problémával vagy igénnyel találkoztunk már régebben, az újabbakra páran rászánunk 5-10 perc kutatást, de több napos munkát már nem fektetünk bele saját életünk korlátoltsága miatt.
A te különleges és hozzá hasonló eseteket sajnos a kérdés felvetőjének szükséges órási (mert több napos) munkát elvégeznie.
Ha neked sikerült a te különleges igényednek a kielégítése, amire mi nem voltunk képesek, akkor szívesen vennénk megoldást részlete leírását, hogy ezt a tudást részben vagy egészben később más igények vagy problémák megoldásához felhasználhassuk. Ezzel sok embernek sok időt és energiát spórolnál meg.
Köszönjük. -
szaki26a
aktív tag
Hello
Van valami mód, hogy a lakásban lévő erős pcn játszak a gyenge laptopomról?
Amolyan Gaikai vagy onlive csak otthon. RemoteFX et néztem de az csak directx 9 et tud maximum. Teamviever nem tud képet továbbítani játékokból. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy progit, ami figyeli a a hardware-ek teljesítményét, hőmérsékletét, ventilátorok fordulatszámát, mindezt visszamenőleg is? -
Visormail
addikt
Ezt az allpmyapps-ot próbáltad is? Most nézegetem de nem mondhatnám hogy túl jól működik. Olyan programokat nem rak fel automatán amiket a ninite igen (pl skype, chrome) hanem csak letölti és utána ráiírja hogy klikk to install és ha rányomsz akkor végig kell menni kézzel a telepítésén. Az igaz hogy rengeteg program van az adatbázisában a ninitehez képest 100x annyi vagy nem tudom, és ha ezeket mind csak letölti és egy részét csendesen felrakja akkor nyilván így is sokkal gyorsabb mint ha nem használnánk semmit de azért ez furcsa. Ja a windows live messenger 2011-et meg le se akarja tölteni, azt írja hiba történt a letöltés során.
Aztarohadt a firefoxot meg angolul rakta fel, na én ezt a honlapot kukáztam is. -
olivera88
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #22275 üzenetére
Elég a Dropbox is. Most megnöveltek a meghívókért kapott tárhelyet 500Mb re. És meghívásokkal ki lehet bővíteni a tárhelyet 16Gb ra.
-
kispx
addikt
Sziasztok,
olyan offline szótárt keresek, ami a háttérben fut (vagy valami hasonló), és ha a böngészőben vagy egy pdf dokumentumban egy angol szóra ráviszem az egeret, akkor kiírja a magyar megfelelőjét. (esetleg az is jó lenne, ha ki kéne jelölni a szót) -
artiny
őstag
Milyen programmal tudom elmenteni a gyári androidot a telefonomon, mielőtt rootolnam szeretnek egy biztonsági mentest készíteni, ha garzitatni kene a telefont?
android 2,3,5 -
xKacsax
aktív tag
Köszi a segítséget srácok!
-
-
cigam
titán
válasz
stranger28 #22270 üzenetére
-
xKacsax
aktív tag
válasz
stranger28 #22270 üzenetére
Fizetősben ott van a Sony Vegas Persze ez egy nem olcsó program. Cserébe egy kis szaktudással már komoly kis filmeket lehet vele szerkeszteni. Ingyenesre nincs ötletem.
-
stranger28
addikt
válasz
stranger28 #22253 üzenetére
Valaki?
-
cigam
titán
válasz
olivera88 #22262 üzenetére
Igen is meg nem is. Alapból 5GB tárhely jár hozzá ingyen. Viszont nem olyan "üres placc" amin mindenféle fájlokat tárolhatsz, mint a dropboxban. Sokkal inkább olyan mint a Live. Csak bizonyos fájlokat tolhatsz fel rá. (Keynote ’09, Pages ’09, Numbers ’09, PowerPoint, Word, Excel, TXT, CSV, and PDF) (Winre le kell tölteni egy kis progit, ami "felokosítja" ezeket a programokat a kezelésére, OSX/ios verziók meg alap ismerik)
-
olivera88
veterán
Az iCloud az olyasmi mint Dropbox? Mennyi tárhely jár vele?
-
cigam
titán
válasz
TigerCat #22259 üzenetére
EXIF-nek hívják képek esetén ezeket a + infókat. Nem táblázatos de elég sokat tud pl. a exiftoolGUI
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Van valamilyen instagram féle program PC-re? Photoshopban próbálgattam, de nem tudom megcsinálni pontosan mindgyik effektet, és elég lassú is.
-
Sziasztok,
Egy kép ID tag szerkesztőre lenne szükségem, amivel gyorsan és több képen egyszerre tudok dolgozni, mint ha táblázatban kezelném. Hasonlóan, mint az mp3 fájlok esetén az mp3Tag szoftverrel. Mit ajánlanátok? -
Mexildos
aktív tag
Köszönöm TomyGun-nak és Cigam-nak is a tippeket.
-
Mexildos
aktív tag
Tudna valaki mondani nekem egy jó FTP szerver programot?
-
stranger28
addikt
Sziasztok!
Videót szeretnék gyártani, illetve szerkeszteni fullHD-ban. Keresnék egy ehhez való progit, ami azért bőven nem Movie Maker szintű.
/Találtam elég sok fajtát, de nem tudom melyik volna az igazi./ Köszönöm.
str28
-
törölt tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra, amivel be tudom scannelni a gépen található filmjeimet, minden filmhez keres infót(rövid leírás, imdb értékelés..stb.) és programom belül elindíthatóak legyenek a filmek. Jobban nem tudom megfogalmazni. Tehát ha megnyitom a programot, akkor albumszerűen lássam a filmjeimet, némi + információval és egy kattintással meg tudjam nyitni őket...
Köszönöm -
Mercutio_
félisten
-
Sziasztok. Olyan problémával állok szemben, hogy adott 2db .srt, az egyik magyar, de az csúszik, a másik angol viszont az jól van időzítve. Létezik, olyan progi amivel átültethetném csak a magyar szöveget a nomális időzítésűbe? Vagy az angolból az időzítést a magyarba. 970 párbeszéd van benne ez embertelen lenne egyesével átmásolgatni.
-
Visormail
addikt
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni hogy milyen programmal lehet megnyitni az .NVR file-okat windows alatt? (Network Video Recorder)
Köszi előre is!
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tudtok mondani olyan programot amivel le tudom menteni a Magyar Digitális Könyvtárból lementett videot?Adobe Digital Editions-t használok és mivel sulis anyagról van szó így 10 napra ingyen le tudom tölteni,de véglegesen hogyan tudnám menteni a gépen?
Segítséget előre köszönöm.
-
xKacsax
aktív tag
Hello! Egy ingyenes vagy olcsó karaoke program iránt érdeklődnék amibe lehet saját mp3 kiterjesztésű zenéket importálni. Valakinek van ötlete ?
Választ előre is köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
köszönöm mindkettőtöknek, megpróbálom
-
cellpeti
nagyúr
tehát akkor valaki valami programot, hogy 100MB videót tudjak csinálni a 115MB-ból vagy a 250MB-ból?
-
kukulec
őstag
hi, van valami ingyenes dvd rip program, ami kicsit nehézkesebben kódolt dolgokkal is megbírkózik?
-
rizso
addikt
Köszönöm a tippeket srácok!
Közben rájöttem, hogy korábban már csináltam 1 db képből HDR változatot, és meg is van a mikéntje...
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy egyszerű, ingyenes képszerkesztőt, amivel pár kattintással lehet HDR effektet rakni képekre?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
progit keresek videótömörítésre, minnél jobban nyomja össze, ha egy mód van rá
-
Honzi
senior tag
Köszönöm.
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet Google Books-ból letölteni könyvet? Neten keresgetve azt találtam, hogy pörgesd végig a könyvet, és a böngésző cache-ből kimásolgatni a képeket, de ezek több éves leírások, és nálam nem nagyon jelent meg a cache-ben semmi kép a könyvekből, lehet megváltozott ez ?
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami Malware kereső és pucoló programot?
Lehetőleg végezzen minél alaposabb munkát. -
xKacsax
aktív tag
Hello! Kellene még nekem egy olyan szoftver aminek a segítségével több előre letöltött programot (teamspeak, chrome, stb..) be tudnék valahogyan integrálni egy olyan telepítőbe amiben előre beállít mindent és csak elindítom és pörög végig. > AutoIt nevű programot már próbáltam de valamilyen hibára hivatkozva elszállt. <
Választ előre is köszi!
-
xKacsax
aktív tag
Hello!
Kellene nekem valami olyan program ami diagnosztizálja a gépben található hardvereket (videó kártya, hangkártya, proci, memóra, stb...) és ezeket elmenti egy txt fájlba vagy ilyesmi. Viszont nagyon egyszerűen...pár gombnyomással használható és elkészíthető a diagnosztika. Azért is lenne fontos mert egy egyszerű user három gépét kéne feltérképezni, de csak az alapokhoz ért.
Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Le Mans Ultimate
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest