Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Melyik a legolcsóbb, de még jó és 3 licences Internet Security program?
-
silencio
csendes tag
Dluinet, laca026: Kipróbáltam, mindkét program tökéletesen bevált, erre gondoltam!
Köszönöm nektek!
-
cigam
titán
válasz
Panthera #20087 üzenetére
Nem teljesen olyan, de érdekes megoldás:
Nemo Documents - 438 KB
A Nemo egy Windows alkalmazás azoknak a felhasználóknak, akik rengeteg dokumentummal rendelkeznek. A program felügyeli a megadott mappákat, és azokban újszeru módon (alapesetben a fájl dátuma szerint) jeleníti meg az állományokat Google féle naptár nézetben.
Az egyes dokumentumokhoz cimkék adhatók.
Vista és Win7 alatt integrálódik az asztali keresobe, mellyel a dokumentumokban is lehetoség van keresések végrehajtására.
Számos fájltípust kezel: Word, Excel, PowerPoint, PDF, Photoshop, Illustrator állományok, képek, videók stb.
http://www.iola.dk/nemo/blog/wp-content/uploads/2007/11/screenshot-nemo-01-alpha-9.png
Niels Jernes Vej
kontakt@iola.dk
http://www.nemo-docs.com/index.html
http://www.nemo-docs.com/nemo-documents-setup.exe -
flash-
veterán
sziasztok
windows 7 ben mappákat szeretnék könnyen jobb egérgombbal jelszóval levédetni.
tudtok erre programot? -
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy végletekig egyszerű video digitalizáló programot, ami esetleg képes egyből divx vagy egyéb tömörített formába menteni? (Mini DVs videokameráról firewire porton keresztül menne a dolog)
Premier és Vegas kilőve, tényleg valami nagyon egyszerű kellene, amit egy alap felhasználó pár kattintással tud kezelni -
zone
őstag
-
had423
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #20089 üzenetére
Kipróbálom
Ez például olyan: [link]
Nem tölti ki youtube-on a "keretet". -
válasz
Panthera #20087 üzenetére
Total Commander vagy az ingyenes Unreal commander keresője is tudja ezt, de maga az intéző is. (Vista/W7 intézője biztosan, XP-re meg nem emléxem)
had423
Nem tudom pontosan mit jelent az a "...fekete részek nélkül (belezoomol).", de a VideoSpin-t kipróbálhatod, hátha tudja. -
had423
aktív tag
Hi,
nekem olyan program kéne aminek a kezelése nem sokkal nehezebb, mint a Movie Maker-é.
De képes olyanokra például hogy 16:9-es arányba mutat egy videót fekete részek nélkül (belezoomol).
Válaszokat előre köszi -
Hali!
...amivel meg lehet azt oldani, hogy egy könyvtárstruktúrában keresve kidobná azokat a könyvtárakat, amelyekben csak egy adott dátumnál régebben módosított fájlok vannak (magyarul nem dolgoznak oda már x ideje)?
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Olyan progit keresnék, amellyel otthon tudok UPnP média megosztást csinálni a médialejátszó számára. A nero home akármilyét próbáltam, az valamiért nem múkodik. A gép amire telepíteném win 7 home ultimate 64bit.
-
silencio
csendes tag
Sziasztok!
YouTube filmek zenéit ("Super8 Privát filmek", csak ajánlani tudom...) szeretném mp3 formátumba lementeni. Tudtok ajánlani egy erre alkalmas programot, ahol a bitrátát is lehet állítani?
-
JetiRulez
őstag
válasz
BigManus #20075 üzenetére
Köszönöm! Elfogadható a fogyasztása, de sokkal több a te eredményednél. 18000 K memóriát eszik. És még a zeneszámok címét is kijelzi, amit sok lejátszó ezzel szemben nem tud.
Visormail:
Ismerős mindegyik lejátszó, de nem érik be nagyon kevés memóriával.Tommy7:
Próbáld ki az ingyenes Any Video Convertert. -
válasz
Tommy7 #20080 üzenetére
Ha publikus video akkor akár itt is szerkesztheted online.
Itt van még pár online.
De nem szeretnéd online intézni akkor az ingyenesek közül: Microsoft Movie Maker, VirtualDub -
Tommy7
tag
Üdv, olyan videószerkesztő progit keresek, amivel egy videóból le lehet vágni egy bizonyos részt. Köszi
-
cigam
titán
-
dosailord
tag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami kiváltaná a Windows XP-ben megszokott eszköztárakat, vagyis legalább egyet. A gyorsindítást levettem a tálcáról és a képernyő tetejére rögzítettem, Mindig látható és Automatikus elrejtés opciókkal. A Stardock programját már próbáltam, de kevés beállítási lehetősége van és egyébként sem tetszik az egész, az ikonok távolsága kicsi, meg hülyén is jeleníti meg őket (ugye 16x16-asoka az eszköztár ikonok, ha beállítőn 16 pixelre, sokkal kisebb lesz... ha meg nagyobbra, akkor rosszul néznek ki és túl közel is vannak egymáshoz)
Szóval olyan progi kellene ami kb. úgyanúgy néz ki mint egy sima eszköztár, csak vannak némi beállítási lehetőségei, pl. várjon 1 mp-et mielőtt lenyílik (mert zavaró ha épp odatéved az egér és rögtön látszik), továbbá a wines eszköztár sokszor "beragad", azaz ha épp lenyílna, az ikonok nem jelennek meg, hanem idő még betölti őket, és addig várni kell, pl. böngésző tabokat sem tudom használni addig, (kb 20-30 mp.) és el nem tűnik újra. Ez a jelenség nem mindig jön elő, de elég gyakori hogy idegesítsen.
Köszi!
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Egy olyan kisfogyasztású lejátszót keresek, amivel lehet webrádiót hallgatni. A Media Player Classic és az Evil player volt kipróbálva, de egyik se látszik webrádiót. -
Az egyik igen kedves ismerősöm denevérkutató és neki próbálok segíteni...
Hálásan köszönöm az eddig nyújtott segítségedet!!!
Az fft analízist milyen szoftveren belül lehet lefuttatni, vagy az műszeres dolog? Ebben a témában nem vagyok teljesen otthon de még megnézem a guglit is...
Köszönöm még egyszer!
-
cigam
titán
válasz
H_András #20065 üzenetére
Cseréld le a megfelelő rendszerhangokat vmi ütős metál zenére. Tuti észreveszitek, hogy itt az idő töltőre dugni
-
cigam
titán
De van, de van
Most kész megoldást nem tudok linkelni, de ha lefuttatsz a fájl(ok)on egy fft analízist máris van megoldás( 13kHz feletti frekikre figyel, ha túllép egy adott zajküszöböt, már jelzi is, hogy ebben a fájlban vannak magas hangok.
Egyébként mi a túró van ezekben a fájlokban, és miért érdekes, hogy vannak-e benne magas hangok?
-
H_András
tag
#20025-re esetleg valaki?
-
cigam
titán
Nam most a 13k-nál magasabb hangokat kell kiszürni, vagy csak azok kellenek? Mert nem mind1!
Ha csak a 13kHz alatti hangok kellenek, az nagyon egyszerű. Letöltöd az ssrc-t. Megadod neki, hogy a mintavételi freki 26000Hz legyen, így a fájlokból eltűnnek a 13kHz feletti hangok. Mivel ez nem szabványos érték ezért kell egy második kör, hogy 32,44.1, vagy 48kHz legyen a mintavételi freki.
-
Köszönöm szépen!
Végül is arra jöttem rá, hogy nekem egy olyan lejátszó, vagy szerkesztő kell, ami a hangsávból képes kiszűrni a 13KHz-nél nagyobb rezgésű hangokat... Vagyis figyelmeztet rá, h a hangminta tartalmaz ettől magasabb frekvenciájú hangokat is...
Kb. 2000 darab hangfájlt kellene így átfésülni...
Csak valószínűleg ilyen progi nem létezik...
-
Pecc
őstag
Üdv.
Milyen program ami képes arra, hogy egy avi vagy valamilyen videót szinkronizáljak vele, vagyis alá lehessen beszélni mikrofonba a videónak és ezt rögzítse is?
Köszi
-
cigam
titán
Pl. Audacity, wavosaur,... szerkesztőprogramokkal megoldható, hogy lecsapatod a 13kHz alatti részt.Esetleg vmi dsp/eq plugin .
-
Sziasztok!
Engem egy olyan szerkesztő progi érdekelne, amit be lehetne úgy állítani, hogy csak 13 KHz felett játssza le a hangokat. Melyiket ajánljátok? Már feltettem másik topicban is ezt a kérdést, de attól tartok, hogy az egy eléggé elhagyatott fórumrész...
Köszi előre is!
-
csabiks
senior tag
sziasztok, tud nekem valaki mondani egy olyan programot amivel a world excel fájlokat tudom megnyitni anélkül hogy fel kéne tennem a teljes officet? world viewer néven futott régen egy alkalmazás de azt nem fejlesztik szerintem már, (mostanában feltöltöm gmailbe és onnan nézem meg, de csak van egyszerűbb megoldás is..) köszi
-
Phvhun
őstag
-
Zotya984
senior tag
Milyen program, ami .......? : a win 7 64bites változatát megcsinálja úgy hogy 2 ember egyszerre párhuzamosan csinál két különböző dolgot 1 számítógépen.
Ami van : x4 CPU , 4GB ram, 2 videókártya, 2 egér, 2 billenytyű. -
kispx
addikt
Üdv,
használta már valaki a Comodo Backup alkalmazásnál a rendszer mentése opciót?
Ez lemezképet csinál a C meghajtóról? Vagy hogyan működik?Válaszokat előre is köszönöm.
-
Üdv mindenki!
Egy olyan programra lenne szükségem amellyel fel tudom venni az egér mozgását és azt akár végtelenítve le tudom játszani. Fájlok mentése lenne az akció céljaElőre is köszönöm
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Milyen program lehet, ami támogatja a Quick Sync-et, vagy az ATI Stream-et és lehet vele .mkv-ból DVD-be, de legalább valamilyen DivX-es, asztali DVD-lejátszó által is emészthető formátumba konvertálni, plusz ráadásként feliratokat is képes kezelni (=égetés/hozzáadás-formázás)?
-
xKacsax
aktív tag
Huuh! Köszönöm szépen!!
-
-
default.
őstag
Köszönöm!
Akkor ez ilyen általános rendszer-karbantartóként használható ezek szerint..
Nem kell más tisztogató meg karbantartó program..üdv!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Olyan rendszer tisztító progit keresek, ami biztonságos, és minden fölösleges vackot lesúrol a rendszerről (játék/program maradványok,stb).
Melyik a "legjobb" ilyen program?(lehet fizetős is..)
köszönöm előre is!
üdv: def. -
xKacsax
aktív tag
Hello! Két programot keresnék, főképpen ingyenest (sőt) az egyik egy Ilyen Bútorlap felosztó program lenne ami kiszámítja hogy egy bizonyos bútorlapot hogy lehet gazdaságosan felosztani (Egy asztalos ismerősömnek kellene és Ő azt mondta hogy tuti van valami ingyenes verzió belőle, de a google meg van lőve.)
Második fázisban pedig egy olyan program érdekelne engem ami változó felbontású képekből készít előre megadott méretű Thumbnail képeket egy weboldalba.
Előre is köszönöm a segítséget!!
-
föccer
nagyúr
válasz
Levin01 #20024 üzenetére
Ha valaki olvasni tudja a fájlt, akkor az le is fogja tudni másolni. Az OS nem tudja, hogy milyen céllal kér hozzáférést egy fájlhoz egy alkalmazás. Csak annyit tud megvizsgálni, hogy az alkalmazásnak van-e joga hozzáférni az adott állományhoz, vagy nincs. Ha van, akkor megadja a kért információkat, ha nem akkor megtagadja.
üdv, föccer
-
H_András
tag
Üdv a tapasztaltabbaknak! Lentebb már találtam egy programot, ami kijelzi a laptop aksijának lemerüléséig hátralévő időt látványosabban (widgetet is) - viszont egy olyat szeretnék, ami valami figyelmeztető jelzést is ad, amikor már nagyon közel áll a lemerüléshez, lehetőleg ne csak vizuálisat, hanem csipogjon, zenéljen, bármi. Néha én is elfelejtem, hogy mennyi idő telt már el, de a bnőm meg állandóan visít, ha a munka - játék (teljes képernyős alkalmazás) közben egyszercsak "elalszik" a windóz
Minden megoldás érdekelne.
-
föccer
nagyúr
válasz
Levin01 #20022 üzenetére
Csinálsz a gépre egy jelszó nélküli felhasználói fiókot, amire bárki beléphet. A kérdéses állományokat tedd egy másik, jelszóval védett felhasználó dokumentumaiba. Ha egy szoftvernek hozzá kell férnie a vendég fiókból, akkor azt be kell állítani, hogy az a program rendszergazda jogosultságokkal rendelkezik, így az hozzáférhet az adatokhoz. A TC telepítésénél nem adod meg neki ezeket a jogokat és máris nem fér hozzá a védett tartalomhoz.
üdv, föccer
-
Levin01
őstag
válasz
kraftxld #20021 üzenetére
Jó, nem atombiztos dolog de egy alapvető védettség, hogy ne lehessen csak úgy egy laikusnak egy pendrive-ra másolni a cuccokat az már nekem elég.
Lényeg a lényeg: ha valaki rádug usb-n egy pendrive-ot vagy egy külső winyót a gépre és nyom egy F5-öt total commanderben vagy simán megpróbál másolni win-ben, akkor ezt ne tehesse meg jelszó nélkül.
A gép nincs semmilyen hálózatban és neten sem. -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel nem rendszerwinyót tudok letitkosítani, pontosabban másolásvédetté tenni, hogy a rajta lévő anyagot sem módosítani, sem lemásolni ne lehessen jelszó nélkül. Konkrétan mp3+cdg, avi és mpg filek-ról lenne szó és nem akarom, hogy lemásolhatóak legyenek jelszó nélkül.
Win XP lenne az oprendszer.
Tud valaki egy jó, ingyenes progit ajánlani erre?Előre is köszönöm.
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #20009 üzenetére
Köszi!
-
firewolf
tag
Üdv néktek! Egy olyan programra van szükségem, amivel olyan effektet tudok tenni a hangomra, mintha rádióból szólna (mint a filmekben amikor a katonák, rendőrök rádióznak). Mivel lehet ezt megoldani?
-
csaabz
őstag
Hello!
Olyan ingyenes programot keresek, amivel .mkv kiterjesztésű fájlt tudok átkonvertálni xvid-be, divx-be, vagy mp4-be!
Előre is köszi!
-
Visormail
addikt
válasz
sfdrakex #20000 üzenetére
Tehát hogy kijelezze a futó torrenteket de nem úgy hogy mindig az első 5öt a listából mint az alap gadgetek mert annak nincs sok értelme. Az lenne az igazi ha azokat mutatná amiket akkor látsz ha az utorrent programban az aktív kategóriára klikkelsz (azok vannak itt amik épp töltődnek is akár le akár fel és nem csak futnak). Ezt ahogy elnéztem nem nagyon lehet megoldani mert a webui-t nézik abba meg nem közli ezt az adatot az utorrent.
Az morrent viszont megoldotta hogy csak azokat mutassa amik épp letöltés alatt vannak, én ezzel is kiegyezek csak valamiért irgalmatlan memóriát foglal, jó bugos. -
KillArmy
tag
Sziasztok!
XP-m van, már 1000 éve, de fel szeretném rakni a win7et, viszont jelenleg nincs DVD olvasóm, szóval csak pendriveról tudom ezt megcsinálni. Ezzel nincs is baj, olvasgattam róla hogy a parancssorban kell a pendriveot bootolhatóvá tenni, viszont az xp-s cmd nem érzékeli meghajtóként a pendriveokat, így az egész esélytelen. Nincs valami parancssor update vagy emulátor amivel lazán meg tudnám ezt csinálni? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Zyxel NAS326
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest