- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
üdv!
tudnátok ajánlani valami jó pendrive védő programot?
gondolok itt arra, hogy csak pl pinkóddal lehessen bejutni a tartalmára stb -
Carasc0
őstag
Erre valakinek ötlete?
-
LonGleY
veterán
válasz
dangerzone #34094 üzenetére
Vagy szarakodás helyett: TeamViewer.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dangerzone #34094 üzenetére
Hát ezt biza távoli asztali kapcsolatnak (Remote Desktop Connection) hívják. Engedélyezni kell, hogy távolról csatlakozhassanak, a routeren (ha van) beállítani a port forwardingot, hogy a te gépedre irányuljon a kérés, és ennyi.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan programot, vagy arra megoldást, hogy az otthoni számítógépemhez hozzáférjek egy távoli helyről, és onnan irányítsam. Az otthoni gépemen szimulációt futtatok, ami fél napig eltart, és szeretnék néha rápillanti, hogy áll, néha bele-belenyúlni, ha szükséges.
Windows 7-em van egyébként, ha ez számít. -
LonGleY
veterán
válasz
aclandiae #34091 üzenetére
Hahahahaha..... és meg is jósolja, hogy hova tart?
Ha a képben meghagyták az eredeti metainfókat, akkor a készítés dátuma és a fényképező típusa, esetleg egy geo-tag is megtalálható az exif infók közt. Ez olyan, mint az mp3-aknál a tag. Minden normális képnézegető meg tudja jeleníteni ezeket. De egy random internetes képnél ilyenre ne igazán számíts...
Amúgy ahogy VIPowER is linkelte, rá tudsz keresni Google-ön (csak húzd a képkereső felületre a kérdéses képet).
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami: egy képről meg tudja mondani, hogy honnan származik? Például X oldalon található meg, vagy Y fényképezőgéppel ekkor készült stb.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
betyarr #34089 üzenetére
Hoppá, és tényleg.
Többieknek hint: a kódban a flashdefaults.playervars.media_streams az érdekes.(Ha valakit konkrétabban érdekel, írjon rám priviben, nem akarom, hogy itt valaki kitalálja, hogy ezt nem szabad, és dádádá.
Amúgy videotorium.hu-n bizonyos videóknál simán ott van a letöltés gomb/link, gondolom ezt lehet szabályozni feltöltésenként, hogy picit bonyolultabb legyen leszedni (bár így rohadt egyszerű).)
-
betyarr
veterán
válasz
Sk8erPeter #34087 üzenetére
az oldal forrásából kibányászható a videó.
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Multi Cloud programot keresek.
Amit tudnia kéne:
- a főbb felhőszolgáltatókat kezelje (Box, Gmail Drive, Dropbox stb.)
- a Flickr-t is kezelje, mert odamennek a képek/videók (talán még kiegyezek az Amazon Clouddal, állítólag oda korlátlan videót, képet lehet felölteni és nem tömörít ő sem, mint a Flickr)
- legyen mobil platformra is (android és/vagy winphone)
- egy szolgáltatótól több fiókot is tudjon kezelni, ez mondjuk nem annyira fontos, de jó volna, mert 2 GMail Drive-om van
- automatikusan be lehessen állítani a szinkronizálandó mappákat (képek mappát a PC-ről és a telóról Flickr-re szinkronizálja, Dokumentumok mappát Gmail drive-ra stb.)
- A szinkronizálást be lehessen állítani egy oldalúra (ha törlök vmit lokálból, ne törölje a felhőből, felhőből való letöltést is be lehessen lőni stb.)Otixo egész jó lenne, de az csak egy webes felület, ahogy nézem, nem kell semmit telepíteni a PC-re szóval ott "csak" egyszerre látom az összes felhőben lévő cuccaimat, ami jó, de szinkronizálni nem tud!
Köszi szépen
-
kromatika
veterán
sziasztok.tudnátok ajánlani egy könnyen kezelhető progit,amivel a belépett face book,chat üzeneteimet le tudom menteni a pc-mre?előre is ksözi.
-
mekker
őstag
Üdv!
Mivel tudok saját számokból megosztható online pőlaylistet csinálni?
Eddig e legközelebb a Driveplayer volt, de ahhoz meg Google fiók szükkséges. Képtelenség, hogy ne létezne ilyen (dropbox, skydrive, akármi csak működjön). -
betyarr
veterán
válasz
Sk8erPeter #34081 üzenetére
köszi,de priviben kaptam megoldást.egyébként azért,mert nem szeretek semmi feleslegest telepíteni a gépre,ha nem feltétlenül muszáj.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
betyarr #34080 üzenetére
Asztali alkalmazás nem jó? Vagy nincs telepítési jogod a gépen, amin szeretnéd letölteni?
Mert amúgy StreamTransporttal le lehet tölteni (egy darabig eltart, míg elkezdi a letöltést, nem vártam végig, de elindította):
http://www.videohelp.com/tools/StreamTransport -
betyarr
veterán
ezt a videót szeretném letölteni. kellene vagy egy webes megoldás,vagy valamilyen böngésző bővítmény,ami képes erre.
-
macera2
aktív tag
Milyen progival lehetne a PC-met (Win 7 / 64) a mobilommal (Nokia 206) Bluetoothon keresztül összekepcsolni? A PC nem ismeri fel az USB-hez csatlakoztatott Bl. adaptert. A Nokia PCSuit 7.1 nekem nem jött be. Esetleg egy segédprogi, v. meghajtó, hiányzik a PC-ről? Előre is köszönet a válaszokért.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Adott egy számítógépes terem, ahol az internet routerekkel van megosztva kb 30 gép között, központi szerver nincs. Én a 30 gép egyikét használom. Olyan programra lenne szükségem, amely segítségével szoftveren tudom megszabani, hogy melyik gépen legyen net, vagy sem. Bármilyen megoldást elfogadok, továbbá az a megoldás is szóba jöhet, hogy képernyőn látom a többi 29 gép képernyőjét, és beletudok nyúlni.
Csak ingyenes megoldást szeretnék alkalmazni!
Előre is köszönöm!
-
Vladi
nagyúr
Valami scanner tool kellene nekem w7-re. Lehetőleg gpl-es.
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Hurkafej #34064 üzenetére
PDF-ek összerakására, szétdarabolására, oldalak forgatására, oldalak kitörlésére, illetve átrendezésére ez egy nagyon jó, ingyenes program, aminek van portable változata is:
PDFsam (PDF Split and Merge):
http://www.pdfsam.org/
Évek óta ezt használom, a kezelése egyszerű, mint a faék, és csak úgy simán működik, nincs vele gond.Ami innen neked konkrétan kell, az a "Visual reorder" menüpont, ott a rendezésen túl törölni és forgatni is tudsz. Még olyat is lehet, hogy az oldalak egy bizonyos tartományának sorrendjét megfordítani (hátulról előre).
Szerk.: ja, és pl. a 2.2.4-es portable-változat összesen 16,4 MB, szóval nem is egy monstrumról van szó, sőt...
-
Met
nagyúr
Google calendar helyett van valami kis program amit kicsit jobban testre lehet szabni? pl. eseményhez képet is be lehessen tenni
Vagy esetleg egy másik online megoldás. -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Tudtok valami jó pdf szerkesztő programot ajánlani?
Eléggé sok dokumentumból kellene kitörölnöm néhány oldalt, erre kellene egyenlőre. -
rokendrol
senior tag
válasz
LonGleY #34057 üzenetére
Kérdésem a következő. Elég szar lassú gépem van.,azért használok SMPlayert mert ott nagyon jól mennek a videók,csak egy a gondom,hogy hogyan lehet a youtube csatornából úgy lejátszani smplayeren a kedvenceim klipeket,hogy egymás után automatikusan játsza,,mint PL a vlc-nél van egy link amit társítani kel és mennek a videók. Azért nem használok vlc,mert a hd 720 azokat nem játsza le ,mivel említettem ,hogy lassú a gépem.Nem mint az SMPlayer pedig lejátsza,,,csak nem indul a youtube kedvenceim ,talán ide is kel valami link ami engedélyezi,mint a vlc-nél
-
rokendrol
senior tag
sziasztok Ki használ SMPlayert ? ATTÓL SZERETNÉK KÉRDEZNI
-
Hajdu.1
tag
Androidra készült programot lehet PC-re konvertálni valahogy? Vagy tudtok esetleg az isodroidhoz hasonló programot PC-re? Vagy bármilyen módon Androidos progit PC-n futtatni?
-
agoka07
senior tag
Üdv!
Hátha itt tudtok segíteni[link]
-
andorra
őstag
Szinte már meg is találtam azt a programot amit kerestem, mivel a "Magix Webradio Recorder 4" néhány problémát leszámítva mindent tud, amit elvártam tőle. Majdnem tökéletes a következő célra:
Netrádiós műsorok rögzítése MP3 fájlokban, előre programozhatóan. Id tagok alapján tételekre tudja bontani a felvételeket, megfelelő beállítás esetén. Ennél több, nekem nem is kellene.
Viszont a következő két problémám van vele: a rádiók lstája látszólag frissíthető, de valójában alig van köze a jelenlegi netrádió kínálathoz. Tény, hogy egyesével hozzá lehet adni címeket, de ez túl nagy munka és csak részleges megoldást ad. Az AAC kódolású adókat nem kezeli. Tehát, ha a fenti célra tudtok ennél jobb programot, kérem jelezzétek! Köszönöm. -
rokendrol
senior tag
Kérdezném,hogy a Mega tárhelybe hány órát tudok tárolni ingyen és a face videó tárban,, nem egyben hanem külön külön?
-
-
Kernel
nagyúr
válasz
Tamás008 #34043 üzenetére
Úgy néz ki:
http://support2.microsoft.com/kb/314835
Közben találtam egy másik cikket is, ugyanaz GUI használattal:
-
Tamás008
tag
válasz
bluemirage #34042 üzenetére
Szia. Lefuttattam a Win szektor hiba keresőt.
kép: [link]Akkor ezek szerint nincsen szektor hiba a D-n?
Köszi. -
Tamás008
tag
Sziasztok. Bad sector kereső programot tudnátok ajánlani?
köszi. -
Hajdu.1
tag
Üdv!
Igen nagy szükségem lenne valami jó trojai keresőre!
Ti mit használtok ilyen célra?
-
betyarr
veterán
mp3-ba tömörített zenéknél a tömörítményben vajon eltárolódik az előadó-album-számcím hármas?ha igen,akkor ezt mivel lehet kiolvasni?
vagy ha nem,akkor van valami progi,ami pl. netes kapcsolattal tuti biztosra megtudja ezeket mondani? -
mokus1
addikt
válasz
bluemirage #34032 üzenetére
Nem rémiszt meg.
Igazából otthon vagyok a témában, egyedül az autóban lévő CD-tár miatt volt lényeges a TAO-DAO mód. Végül kiderült hogy a Sony lemezeket nem eszi csak a Maxelleket valamiért. -
válasz
Kernel #34024 üzenetére
Pontosan. Ráadásul még ha meg is van, hogy az író és a média szerint mi a közös többszörös, azaz mely sebességek jöhetnek szóba... úgy, hogy mindkettőnek jó legyen. Na akkor jön a tapasztalat, hogy az adott médiakód és író párosítást mellett milyen írási görbék vannak egy-egy adott sebességnél. Ezek a NET-es adatbázisokban, fórumokban fellelhetők... és az alapján kell kiválasztani a sebességet. Pl. lehet, hogy hiába támogatott a 4x és 8x az írónál és a médiánál... szép írásképet pl. lehet, hogy az adott párosításnál csak 8x-nál lehet elérni.. tehát nem mindig a lassú a jobb. Aztán illik a forrást töredezettség-mentesíteni, még az írás megkezdése előtt. Rendszerwincsin tárolt adatot pl. sosem írtunk ki. stb... stb...
Az írás ugyanúgy művészet volt anno, mint pl. a CD rippelés és mp3 kódolás...Régi szép idők...
Reméljuk, hogy mokus1-et a fentiek nem rémisztik meg...
Ma már egyszerűbb a helyzet... eleve nem árulnak jó minőségű írót és a médiák minősége sem a régiHaldoklik az optikai tárolás...
-
-
LonGleY
veterán
Azért, mert tele van reklámmal. Persze ettől még lehet telepíteni, az ESET-ben szépen a kivételekhez adható a dolog. De ha jót akarsz, akkor megválsz a védelemtől, mert csak fals alarmozni tud, semmi mást.
Normális feliratot 2 helyen találni: feliratok.info és hosszupuskasub.com. Egy lejátszót sem ismerek, amelyik ezeken keresne...
-
dre11
csendes tag
Sziasztok!
Bsplayert próbáltam volna telepíteni egy új rendszerre, de az eset smart security szólt, hogy kéretlen alkalmazás van benne és nem engedte telepíteni. Volt másnak is ilyen problémája?
Milyen más lejátszót ajánlanátok win7-re, ami feliratot is tud keresni a neten?Köszi
-
mokus1
addikt
Köszönöm mindenkinek a választ!
Igazából CD-tárba írogat CD-t. De úgy néz ki a márkával volt a gond. Sonyt nem szerette, a Maxellt megeszi
Bár a Maxellt régebben írtam és ha jól emlékszem windows media playerrel írtam vagy simán ráhúztam és a beépített windows programmal. Még ki kell kisérleteznem -
Kernel
nagyúr
válasz
mokus1 #34013 üzenetére
Inkább úgy szokott felmerülni ez a kérdés, hogy valaki nem tudja beállítani az általa elképzelt sebességet.
Nero 6 például azért is volt nekem kényelmes sokáig, mert kiolvassa firmware által támogatott sebességeket az adott médiára, valamint kiolvassa a lemez ATIP-infójából a lemez által támogatott sebességeket, és eleve csak azokat ajánlja fel választásra, amit mindkettő támogat.
Vannak programok, amiben kiválaszthatsz nem támogatott sebességet is, de a firmware úgysem engedi, ehelyett felpörög maximumra és úgy írja meg. Vagy beáll mondjuk 6x default sebességre.
Az ImgBurn beállítható bármilyen sebességre, legfeljebb nem fog teljesülni. Ugyanakkor kiolvasható vele az ATIP és a firmware is, így adott a lehetőség a jó beállításra is.
-
válasz
mokus1 #34013 üzenetére
Hát ez elég alap elvárás. Windows beépített írójára írt külön GUI állítólag az infrarecorder
Van ennél profibb is... de szerintem jobb, ha előbb ezzel az egyszerűbbel próbálkozol.Az ImgBurn profibb, de beállítása és használata nehezebb. Anno a stúdióban ezzel dolgoztunk, mert mindent tud... de emiatt könnyű rosszul használni is.
-
brd
nagyúr
válasz
Core2duo6600 #34011 üzenetére
Win7-től felfelé futtatásba: perfmon /res.
-
Sonja
nagyúr
-
LonGleY
veterán
Egyszerű webcam progi érdekel, olyan, ami az XP-ben is volt alapból a Sajátgépben, ha telepítve volt a kamera. Videofelvétel és képlövés, ezeket kéne tudnia.
-
kispx
addikt
válasz
Core2duo6600 #34011 üzenetére
wireshark
Bár ez packet analyzer, de amiket felsoroltál, azokat tudja. Csak nem biztos, hogy egyszerűnek fogod találni a használatát.(#34012) TheProb
Truecrypt, és az alternatívái. -
mokus1
addikt
Olyan CD írót keresek amivel tudom szabályozni az író sebességét, és a TAO DAO módot is. Köszi
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Cégnél van egy McAfee Disk Encryption nevű program, ami jelszavasan védi és titkosítja a háttértárat, így ha pl ellopják az illető gépét akkor se fog fontos/titkos adat kiszivárogni.
Tudtok ilyet/ilyen jellegű app-ot consumer kategóriában esetleg?
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Egy olyan progit keresek, amivel látható, hogy hova kommunkál a gép, és ezt mutatja valós időben
-
macera2
aktív tag
A FFox 36.01.-et használom. A fórumban közölt linket (lásd 34009-es hozzászólás) ha be akarom zárni, akkor a
A Firefox nem találja a fájlt a(z) chrome://quick_start/content/index.html
üzenetet kapom, ahelyett, hogy visszajönne az Origó. Volt újra telepítés, eredmény 0. Hogy lehetne ezen segíteni? Előre is köszönet a javaslatokért. -
válasz
Kékes525 #34006 üzenetére
mekker
Értékelem, hogy segíteni próbálsz, de a warez téma minden formája tiltott itt PH!-n, szóval inkább önként kérj meg egy modi-t, hogy törölje a hozzászólásod, nehogy figyelmeztetés vagy pihenő legyen ez miatt.
(Láttam, hogy van Free változata is és az is ki tudja szedni az audio-t MP3-ba, de nekem beépülő/addon kellene FF-hez, ahhoz meg pont nincs neki. -
Kékes525
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD #34005 üzenetére
FF-el (36.0.1) -el működik, mint az alábbi képen is látható.
-
Ide is belinkelem, hátha hamarabb kapok valami ötletet, mert az FF topikban leült az aktivitás, mint a sovány malter.
-
alcsa
senior tag
Hello!
Tudtok ajanlani egy zenelejatszot Windowsra amit el lehet erni webes feluleten?
Konkretan a zenelejatszo egy gepen menne, en meg szeretnem hallgatni a zenet egy masik geprol, bongeszobol.
Koszi elore is a valaszt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest