- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
filmfeliratozáshoz kellene olyan feliratszerkesztő, amiben van hangsáv/hullám/görbe/miafranc kijelzés, amihez könnyen hozzá lehet igazítani a feliratokat
-
Dyno
veterán
[OFF]Sziasztok!
Olyan progira lenne szükségem, ami egy videofájlnak, megtudja mondani minden video és audio infóját.
Előre is köszönöm.
[/OFF]
Szerk: Már meg is van.
-
ktg3
őstag
1680*1050 screen recordról lenne szó. és fontos hogy látszódjon tisztán a 6-8 as betűméret
de ellenben az fps szám annyira nem fontosmilyen formátumba érdemes tömöríteni?
most xvid-del próbálkozom, így az egy órás videó 300 mega körül van 8-9 es quality mellett
és ez egész jól látható- nézhetőesetleg valami jobb tömörítés?
nem tudom egyesével az összeset kipróbálniilletve időm nincs rá
-
ktg3
őstag
válasz
BigBadPlaYeR #10090 üzenetére
szeretnék AVI-t netre feltenni ede egy órás és 1.2Gb
ellenben ha 5 fps-re leveszem a frameratet a videó nem romlik sokat mert olyan a tartalom h nem számít sokat.így megéri fps-t csökkenteni nem?
minőséget nem szeretnék csökkenteni mert az fontos mert nagyon kis karakterek is vannak a képen és olvashatónak kell lennieígy jó a virtual dub?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Miért akarsz egyáltalán FPS-t csökkenteni?
Nem ajánlott a videók FPS-ének változtatása semmilyen irányban. Újra kell renderelni, akkor meg már inkább érdemesebb a minőségen csökkenteni, vagy más codec-et alkalmazni, ha a méretcsökkentés a cél.
De Pl. AVI esetén tökéletes megoldás a VirtualDub, ha mindenáron ezzel akarsz küszködni.
-
ktg3
őstag
sziasztok
sürgős lenne a dolog
tud nekem valaki olyan progit mondani ami gyakorlatilag olyan videokonerter amivel egy videónak az fps-rate-jét lehet csökkenteni???vagy ezt bármilyen konverterrel meg lehet csinálni?
mondotok nekem akkor konkrét programnevet?köszi
üdv:ktg
-
joey7
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #10083 üzenetére
na, végre sikerült! ez a program kellett nekem!
köszi! -
Hali!
Amint látni fogod a kép alapján, az IDM-el lehet letölteni MSN Video-t: [link]
Internet Download ManagerFire.
UI: Sajnos úgy általában nem töltök le videókat....
-
Mr.BB
csendes tag
Ki tudja?
Egyszerűen: olyan prog. kellene symbian touch screen telóra, mint amikor fogsz 1db cetlit, ráírsz egy szót, majd megfordítva ráírod annak jelentését és így tovább. Amolyan memória fejlesztő cetlik telefonon. N900-at vagy Iphone 3G S -t vennék, attól függően, melyikre lehet ez megoldani....
Tud valaki ebben segíteni..?
Köszi!Ja! Mind a 2 Symbian ugye..?!
-
szasanyi
félisten
És az mi? Nem nagyon használok ilyenek. Illetve van már fent EVEREST v5.01 de az nem mutatja. Sem CPU-Z, sem CoreTemp.
daa-raa: legalább tájékoztató adatom lenne. Fogalmam sincs, hogy az AUTO beállítás milyen DRAM fesz eredményez. A rendszer stabil, de ha túl sok a fesz, inkább manuálisan állítom be. Ha kell... de fogalmam sincs ugye, mert nem látok sehol értéket.
-
band1103
őstag
válasz
#65675776 #10072 üzenetére
Mert nem w7 alatt akarom használni csak olyan HDD-n amin van w7 partíció. Ez a helyzet az ahol a PM8.0 beadta a kulcsot mert nem szereti a w7-et. Továbbá a w7 beépítettje tud áthelyezést, átméretezést, összefűzést, adatvesztés nélkül is? Vagyis tudja mindazt minimum mint a pm8.0?
-
band1103
őstag
Sziasztok. Volt egy kis probléma a partition Magic 8.0 működésével és rábeszéltek egy másik topikban hogy ne használjam.
De mit használjak helyette ami már nem akad össze a w7-el?Acronis Disk Director Suite 10 -et vagy
Paragon.Partition.Manager 10 server-t vagy a
EASEUS Partition Master 3.5 Ultimate Edition-t ?Minden segítséget előre is köszi
Hujikolp és joey7: be kéne neveznetek a "Legf@szább PH! avatarok" versenyébe
-
joey7
őstag
... ami letölti az MSN videót? próbálgattam ezt-azt,de semmi siker.
köszi.
-
szasanyi
félisten
Milyen program, ami megmutatja, hogy a RAMok mennyii feszültséget kapnak (mondjuk a BIOS AUTO beállításánál)?
-
canniball
nagyúr
Adott egy Server2003-as gép aminél szeretném elérni, hogy napközben csak akkor üzemeljen ha a kliensek valamelyike is be van kapcsolva (reggel wake on time ébredne, éjszaka pedig valami progi lekapcsolná), egyébként menjen készenlétbe. A készenlétből ébresztést meg tudom oldani úgy, hogy a többi gépre ütemezett feladatként berakok egy percenként ismétlődő pinget (így WOL keltenék a szervert), de a szerver altatásához szükségem lenne pl. olyan progira ami figyeli a kliensek felől érkező pingeket és ha nincsenek ilyenek bizonyos idő elteltével elküldi a gépet standbyba. Vagy fordítva: a szerver pingeli a klienseket és ha nincs válasz akkor menjen készenlétbe. Tudtok ilyen progi(ka)t mondani nekem?
Persze ez a ping-figyelés csak egy ötlet, bármi egyéb megoldás érdekel amivel el tudom érni a célt. -
poffsoft
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #10063 üzenetére
Thx, meglesem
Csakénvagyok: pont ezt szeretném kihagyni. Vagy a CAD-ot megtanulni most...
-
poffsoft
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #10059 üzenetére
Igen, ilyesmire gondoltam. Csak a 3. tengely is kellene , merthogy 3d-s vektorokat kellene rajzolnom...
-
poffsoft
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #10059 üzenetére
thx!
vizsgálom -
-
poffsoft
veterán
Üdv!
Nos, egy olyan egyszerű programot keresek, amivel vektorokat tudok egyszerűen (ne adj' isten, a kezdő és a végpont koordinátáit megadva) egy adott koordinátarendszerben elhelyezni, amolyan 'szemléltető ábra' -ként.
a cél : vektorok összeadása, kivonása, skalár/vektor szorzat, (eredő erő, nyomatékvektor) felrajzolása....koordináta tengelyek és lépték is kell az ábrára...
-
BullZeye
veterán
ezzel azért vitatkoznék :\ Ha pl képes lennék létrehozni egy virtuális gépet, aminél csak a megfelelő interfaceket használná, és be tudnám állítani valamilyne progival, hogy melyik egeret hol használja (ami ugye megint csak elméletben simán lehetséges, hisz felismeri, hogy Logitech XY egér és billentyűzet, vagy hogy Genius YXZ....)
Így ELMÉLETI akadályát nem látom a dolognak.
szerk.: Egyébként Aionról van szó, és 1600 MHzes laptopon, 1 giga memóriával, egy GeforceGo7300 as VGAval nem mondhatni, hogy jól fut.
Ma viszont offical szerón kipróbáltam, 2 klienst elég lazán elfuttatott.
-
sonar
addikt
válasz
Hujikolp #10048 üzenetére
Talán ez Dont Panic
-
Lajkó
őstag
Ez elég idióta kérdés lesz, de készülök venni egy dvd írót ami elméletileg fél éves viszont kompatibilitási okok miatt még nem volt használva.
Tehát: Tud valaki olyan progiról amivel meg lehet nézni, hogy egy dvd író mennyit futott/írt/olvasott? -
Hujikolp
őstag
Ismer valaki olyan programot, mint a feladatkezelő és képes más programot leállítani?
Gondolok én itt arra, hogy a suliban fut a nod32 és vele együtt a tűzfal, ami megakadályozza a hálózatot, viszont a nodot nem lehet átkonfigurálni és lelőni sem.
-
-
Jarod1
veterán
Nyomtatás számláló programot tud valaki?
-
Gabás
addikt
válasz
Thunderzolee #10035 üzenetére
a quicktime alternative/lite le tudja tölteni (nem tudom, hogy ez teljesen legális-e, de ez nem tört program)
-
válasz
BullZeye #10034 üzenetére
Nem lehet, de ha egy kicsit belegondolnál, te is rájöhettél volna. Nem fogsz tudni 2 különböző egérkurzort használni egy gépen, használhatsz több egeret egyszerre, de mindegyik ugyanazt az egérkurzort fogja irányítani. Billentyűzet hasonló probléma, mivel egyszerre csak egy aktív alkalmazás lehetséges, mindig az éppen aktuális fogja megkapni az inputot.
Mint ahogy írták, remote desktoppal be tud jelentkezni a gépedre távolról (egyébként így lehetséges többen használni ugyanazt a gépet és különálló programokat futtatni), de pl. a játékokat el lehet felejteni így, mert nem fogja tudni megjeleníteni a directx/opengl grafikát a remote desktop szerintem (még egy flash lejátszása is problémás, ill. nagyon lassú).
(#10037) sonar: ezt a "win nem multiuser" dolgot átgondolnám a helyedben
(#10035) Thunderzolee: a crack-es kérdést ugye viccnek szántad itt, a prohardveren?
-
sonar
addikt
válasz
BullZeye #10034 üzenetére
Hát több alternativa is van.
Team Viewer, Log Me In, Remote Desktop, VNC - ezekkel be tud jelentkezni a gépedre és mindent tud használni
Mivel a win nem multi user így vagy te vagy ő. Az, hogy paralell két user használjon egy win-t ilyenről még nem hallottam, de kiváncsi vagyok.Milyen online játék az aminek erőforrás kell?
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Thunderzolee #10035 üzenetére
Nekem a Firefox a NetVieoHunter plugninnal karöltve eddig mindent leszedett a különféle videomegosztó portálokról.
-
Üdv!
Kérdésem az lenne, nem tudja-e valaki, hogy a quicktime.com-on lévő HD videókat hogyan lehetne file-ban leszedni? Természetesen a gépen megjelenik streamelés közben az a 100-300 megás temp file, csak nem .mov a kiterjesztése.
C:\Documents and Settings\XXXXXXXX\Local Settings\Application Data\Apple Computer\QuickTime\downloads\01\15\1fcc37ea-98d5011d-d33c2db6-59407a80.qtch
Tehát ez a legutolsó .qtch kiterjesztésű file kellene .mov-ban.
Átnevezni nem érdemes, úgy sem működik.Vagy keressek cracket egy PRO verziós QuickTime Playerhez?
-
BullZeye
veterán
Van egy gépem, ami egy online játékot 5-6x simán elbírna ... viszont ami laptopom van, sajnos 1et se igazán.
Bnőm is szeretne játszani ezzel az online játékkal.
Szeretném megkérdezni, ha van egy +monitor, +bill és egy +egér. AKÁRMILYEN módszerrel, lehetséges e, hogy az én gépemen futtassam a klienst, és az én gépembe legyen dugva 2 monitor, 2 egér, 2 bill, és azt teljesen szeparálja, mintha, 2 gép (virtuális gép) lenne ... természetesen az erőforrások is feleződnének....de ehhez a játékhoz, bőven elég lenne HD4890 harmada is, és q6600 negyede isWindows 7 64 bites oprendszert használok.
Ezt ha nem baj, postolom máshova is, mert sürgős lenne.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Melyik program amivel így el lehet homálysítani dolgokat/ beleírni valamit, nem Paintes minőségben, hanem különböző betűtípusokkal stb... Tehát valamilyen univerzális képszerkesztő kéne.
-
thomasthomas
tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresnék, mely általam megadott billentyűk megnyomására lejátszana általam megadott hangfájlt. (Nem ártana, ha támogatná a loop-ot is a program, azaz ha nyomva tartom az adott gombot, akkor ismételje a loop-ciklust, de ha már ennél korszerűbb funkció is, az is jó)
Előre is köszi.
-
Bikerman
aktív tag
válasz
Psychonaut #9997 üzenetére
igazából olyanra gondoltam, amivel az alapot csinálják... nem mixer kell...
-
poirot
őstag
Advanced MP3 Catalog pro programot használom, amivel a különféle zenei állományokat katalogizálom. Egy nagy hibája van, hogy csak az MP3 file-okat "látja" a többi FLAC, APE file-okat nem is veszi bele a listában. Tudom, hogy vannak általános katalógizáló programok, de ez azért jó, mert az MP3 file-ok bitrata-ját is megjegyzi.
Tehát a kérdésem az, hogy tud-e valaki olyan zenei katalógizáló progit, ami a fenti hiányosságokat ki tudja küszöbölni, és az MP3 file-ok bitrata-jat is beolvassa.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
band1103
őstag
Hi!
Van olyan progi amivel az eredetileg Blu-ray BD50-es lemezen fellelhető de már HDD-ra érintetlenül lementett anyagba lehetne integrálni más audió-t? Mondjuk egy Magyar DTS -es szinkront szeretnék egy ilyen film alá beidőzíteni de úgy hogy megtartanám az eredeti BD50-es struktúrát a videó anyag átkódolása nélkül. Milyen progi képes erre?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
philoxenia #10019 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Ez vált be, amit te ajánlottál. Bár az elején a vírusirtó karanténba tette.
Most amit csináltam így elsőre tök szép meg minden, a méret is jó...de egy kicsit akad lejátszáskor. -
Armahun
addikt
Hello.
Mi is annak a a kis ügye programnak a neve amivel Thunderbird-ből ki lehet olvasni a postafiók jelszavakat?
-
Windsurfer
tag
Sziasztok!
Létezik olyan program amivel pólók és hosszú ujjú felsők valamint nadrágokra lehet mintákat tervezni?
tudom, hogy vannak neten ilyen programok ahova fellehet tölteni és úgy ahogy "tervezni lehet" de, nekem szükségem lenne nagyobb felbontásban a képekre...vagy esetleg tud valaki "sablont" küldeni amire aztán tervezhetek photoshop-l?
Választ előre is köszönöm! :-)
-
atesz117
aktív tag
-
rTyler
csendes tag
hello
e-mail validatort keresek, ami megbizhatoan mukodok.
nem spammer vagyok. a melomhoz kell.tud valaki kiprobalt, megbizhato validatort?
koszi
-
Oly
őstag
...mp4-es video formátumból csinál dvd formátumot?
Valaki írta erre a Nero-t. Más nincs?
A Free DVD Creator nekem tökéletes lenne, de valamiért Abortálja a konvertálást 5-ös hibával, amit nemtom micsoda...
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Üdv!
Olyan chat servert keresek, ami tartalmaz azonnal letöltődő chat klienst, pl. java alapút, így bárhonnan el lehet érni külön kliens telepítése nélkül is.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt!
Egy olyan progi kéne, amivel normál avi filmeket át tudok konvertálni a symbianos Divx player által is emészthető, kisebb méretű formába. Ha esetleg a SUPERt ajánlanátok, akkor ahhoz kérnék beállításokat is,mert eddig azzal szenvedtem.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok szükségem lenne egy programra amivel dos modba látom a winyom (ntfs) és tudok törölni filéket.
-
djadji
senior tag
Hello!
Nekem egy olyan program kellene, ami naplózza, hogy mikor mit csinált a gép.
Arról lenne szó, hogy rendszeresen újraindul a gépem és nem tudok rájönni hogy miért.
Szeretném látni milyen folyamatok indulnak mikor lefagy vagy éppen restartol...Tud valaki ilyesmi programot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged