- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
Üdv
Melyik az a microsoft program amivel egy honlapot összelehet hasonlítani internet expolrer 6,7,8-as motorral?
Azt hiszem a fizetős verzióban firefox motor is volt.
Immy
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
cellpeti #12083 üzenetére
Ha ftp servert szeretnél ird be googlebe free ftp server softver.
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Olyan progit keresek: ami egy bállított időtartományban véletlenszerű időközönként lenyom egy billentyűt, pl. 3 és 4 perc között.
(szétkerestem a netet, de nem találtam ilyet, se hasonlót)Köszi
-
swoody
senior tag
Szisztok.
Van olyan progi amivel "tegyük fel nem lehet az oldalról letőlteni a zenét csak meghallgatni és nem mentődik le a gépre" hogyan tudnám rögziteni jó minőségbe?
Köszi.
-
cellpeti
nagyúr
Tud valaki olyan programot/ szolgáltatást ami hasonló az Opera Unite-hoz?
-
Horka1
tag
válasz
Doki-HUN1978 #12074 üzenetére
BB Flashback, vagy Camtasia studio. Ezek a legjobbak.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #12074 üzenetére
Talán snga it tud ilyet, de az nem veszi fel pl azt, hogy megy valami zene a gépen.
-
Doki-HUN1978
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek szépen!
Videót szeretnék készíteni, amit majd fel tudok tölteni a Youtube-ra.
Olyan progira gondoltam mint a Fraps, csak azzal nem tudok asztalon felvenni, csak játék közben.
A Tipcam-et próbáltam, csak az nem veszi a hangot, csak amit beszélek.Mit javasoltok?
Köszi: Szabolcs
-
Crytek
nagyúr
Valaki jártas telepítő készítő programokban??
Egy ilyet össze lehetne hozni??
Adott egy game fel van telepítve!
A telepítő a következőket csinálná:Aki ért a telepítők készítéséhez az megcsinálhatna egy ilyen telepítőt ami ezt csinálná:
1. lépésben feltesz egy pachet majd a hozzá tartozó cracket (felülírja az eredeti exét)
2. lépésben töröljön egy mappa tartalmát majd egy ugyanilyen nevű mappában lévő fájlokat másolja be a töröltek helyére
3. lépésben írja felül egy dll-t egy megadott dll-el
4. és egyben utolsó lépésben az 2 mappát írjon felül a megadott mappákkalVan ilyen telepítő szerkesztő amivel a fenti műveletek megvalosíthatók?
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #12020 üzenetére
milyen progival lehetne firefox, opera és igoogle között szinkronizálni a könyvjelzőket
vagy akár ff igoogle között.
ezt továbbra is keresem. esetleg valami, amivel az opera mini is szinkronizál?
nem baj, ha külön progik, ritkán szinkronizálnék.tehát opera-firefox-igoogle-operamini közé keresek vmit.
-
medium84
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amivel be- és ki tudom kapcsolni a gépem megadott időben. Csak éjszaka akarok letöltögetni, ehhez kéne. Pl: 0:00-kor kapcsoljon be a noti és 06:00-kor ki.
-
Gallac
senior tag
Sziasztok! Pinnacle studio 500 pci ehhez hol lehet drivert találni xp alá?
nem találok :
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem kellene egy olyan progi amivel "lekódolt,lezárt pdf"-et tud "feltörni".
A Foxit Reader "pro" verziója tud ilyet?
-
pc-user
senior tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sislaciii #12054 üzenetére
Weboldalukon nincs ?
Fruity Loops
Gugli első találat.Ha ott nem találod klikk ide.
Ableton
Gugli első találat
tartott vagy 10 mp ig a két progi leírásának megkeresése
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Windsurfer #12052 üzenetére
Ezekhez valami leírás?
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Windsurfer #12052 üzenetére
Köszi!
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Psychonaut #12050 üzenetére
Köszi, akkor ezt belesem demoba, aztán mást nem megveszem valahonnan...
-
Psychonaut
veterán
válasz
sislaciii #12049 üzenetére
Pl. Traktor Pro.
-
sislaciii
aktív tag
Sziasztok!
Zeneszerkesztő programot keresek, olyasmit például, mint a Reason. -
-
pc-user
senior tag
Sziasztok! Win 2k alatt azt szeretném megoldani, hogy az infraporton keresztül mobiltelóra fájlokat tudjak átküldeni. Milyen progival tudnám ezt kivitelezni?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Viperator #12043 üzenetére
Olyan program egyszerűen nem létezik!
Ezerszer meséltem már el ezer embernek, hogy [például] egy előadás diktafonra felvett anyagából txt vagy doc állomány csak akkor lesz, ha legépeli vagy legépelteti. Nincs rá módszer. NINCS.A módszer amit keresel az ún. hangfelismerés ma még nagyon erősen gyerekcipőben jár... ha tökéletesítik majd, akkor elérhető lesz a nyelvről-nyelvre fordítási is szóban.
-
leyo76
senior tag
-
Korte123
csendes tag
válasz
Sickboy25 #12034 üzenetére
Csak nem egyben van az 1 TB, egyetlen partíció?
Igaz, nekem csak 250GB a legnagyobb winyóm, és kb 80 GB-nál nagyobb partíciókat nem hozok létre (OS-nek meg csak amennyi minimálisan szükséges, kb 10-12GB) így a "winyós átmásolásos defrag módszer" nem olyan gond, bár néha nem tudok csinálni még 80 GB helyet se
De eleve azért van több part., hogy ne töredezzen annyira. Tudom tudom, ennek is van hátránya, mert keresni kell a sok betűjelen, hogy hova raktam, meg nem lehet olyan hűdenagy file-okat nagyon létrehozni, de egyelőre nekem jó így.
Szóval én defrag progiban nem tudok sajna segíteni, sorry.Ja, hogy válaszoljak arra is, hogy bizony az op rendszeres partíciót is át lehet másolni, meg vissza, nekem még nem volt vele gondom, működik rendesen. Persze két XP-m van, és így tudom másolgatni egyikből a másikat. A rendszer mentést is így csinálom. Lehet, hogy röhej, de összetömörítem egy zip-be az egészet, és ha visszamásolom a formatált C lemezre, akkor fut rendesen az egykori elmentett windowsom
Ghostot nem használok, mert Total Commanderrel is teljesen jól működik ez a dolog.
-
Vasinger!
nagyúr
Keresek egy olyan progit, ami azt csinálja, hogy ne kelljen lerakni a tálcára a játékot, mikor válaszolni akarok vkinek msn-n, Szóval mint egy overlay menü lenne játék alatt. Van ilyen?
-
leyo76
senior tag
-
Korte123
csendes tag
Helló
Mivel lehet megnézni, hogy egy CD-n vagy DVD-n melyik file hol helyezkedik el a felületen? Mondjuk egy progi minden file mellé odaírná a kezdő sector sorszámát, és talán lehetne még rendezni is a listát a sectorszám szerint. Van ilyen?
-
Korte123
csendes tag
válasz
Sickboy25 #12026 üzenetére
Véleményem szerint a legeslegjobb és leggyorsabb töredezettségmentesítő módszer, hogy ha van egy megfelelően nagy üres winyó, akkor a töredezett adatot átmásolni rá, letörölni vagy formatálni az eredeti winyót, és visszamásolni. Én így szoktam, mert utálom ha órákig kerreg a wincsi. Vagy a töredezettségmentesítő progik már kihasználják a memóriát, hogy ne kaparjon annyira?
-
Tud valaki olyan programot, amelyik hangból szöveget hoz létre....
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Egy töredezettség mentesítőt keresek, ami gyors, de viszont jó is. 1 terrás vinyóra kellene. Ajánljatok valami jól bevált progit, mert találtam egy raklappal, de nem tudom melyik lenne jó!
Köszi
-
joe2005
senior tag
-
mbencem
tag
sziasztok!
milyen programmal lehet olyat csinálni hogy van egy zene és le akarom róla venni a szöveget vagyis az éneket és csak a zene maradjon?
Előre is köszönöm -
Spam123
tag
Keresek olyan progit, amivel egyszerűen lehet bőrhibákat javítani, viszonylag profin. Lehet fizetős is.
-
sbazsi
veterán
milyen progival lehetne firefox, opera és igoogle között szinkronizálni a könyvjelzőket
vagy akár ff igoogle között. -
Márton
nagyúr
Talán fura, de hátha van ilyen progi..
Szóval létezik pl. olyan winamp plugin, hogy este mikor álmosodik az ember, egyre halkabbra veszi a hangerőt. De nem csak fülünk van, hanem szemünk is.
Tehát miért ne lehetne olyan progi is, ami egy beállított idő után lejjebb veszi a kép, a desktop fényerejét? Főleg ilyenkor reggel hatásos ez amikor még alig lát az ember, és világos weboldalakat nézeget (mint pl. itt az új design..)
Most tekertem le a monitor brightnesst a 100-as skálán 10-esre, és így abszolút nem bántja a szemem. De milyen jó volna, ha beállítható lenne, hogy reggel 8-ig 20%, 9-ig 50%, efelett mehetnek 100%-on a pixelek
Nos? -
ThaBoss
senior tag
Talán ez segít: VeryPDF Editor
-
ticzi01
aktív tag
köszi srácok!
-
sfdrakex
nagyúr
Foxit pdf editorral szerkeszteni lehet, talán akkor a színét is.
-
bnss
veterán
Olyan szoftvert keresek, mely segítségével meglévő pdf fájlban található szövegek színét tudom módosítani, mivel szürke nyomtatásban egyes színek kvázi olvashatatlanok. Köszönöm a tippeket!
sfdrakex: nem rég próbáltam, nekem nem sikerült a szöveget színének módosítása, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Zyxel NAS326
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G7 - i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest