- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
RSS témában új vagyok (de lelkes
) egy olyan progira lenne szükségem, ha létezik egyáltalán ilyen, ami adott honlapokon általam megadott szavak alapján gyűjtené - jelezné nekem a friss híreket.
Tehát adott mondjuk egy vagy több csillagász portál. Ha a felkerülő cikkekben szerepel pl a Mars vagy/és a Jupiter szó, akkor azon cikkekről tájékoztasson. Hülye példák voltak, de remélem érthetőek.
Ilyen lehetséges, vagy ébredjek fel? -
qwertly
addikt
Sziasztok!Esetleg a 21690 erre a kérdésemre tudna válaszolni?
-
qwertly
addikt
válasz
Zotya984 #21695 üzenetére
Igen én már csináltam is.
Itt a kép róla -
qwertly
addikt
válasz
Zotya984 #21693 üzenetére
Én az Acronis True Image Home programot használom,eddig nem volt vele gond.De még jó pár lemez clonozó program van.
-
Zotya984
senior tag
Üdv
Olyan program kellene ami win 7-et és teljes lemezt lemásolja egy másik hdd-re úgy hogy az is megegyezzen az eredeti Hdd-vel -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy két jó kis cikk amelyet lementenék a a gépemre hogy később is olvasgassak,ezeket általában pdf nyomtatom ki a firefox böngészőből.De vannak olyan oldalak ahol egy oldalt vagy még annyit sem nyomtat ki csak az üres lapot.Ez direkt így van vagy pedig én nem jól állítom be a virtuális nyomatómat? -
w.miki
veterán
PDF-ek egyszerű (és jó!) nyomtatására (konvertálására) milyen céges környezetben is ingyenes nyomtató szoftvert ajánlanátok?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Psychonaut #21684 üzenetére
&F34R: köszi
mp
-
F34R
nagyúr
válasz
molnarpeter #21683 üzenetére
akármelyik duplicite finder megtudja.
-
Psychonaut
veterán
válasz
molnarpeter #21683 üzenetére
Azokat jeleniti meg, igen. Lasd: Total Commander features
...
Search for duplicate files.
...
Show/select files with specific search pattern, size, date or contents.
... -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Psychonaut #21682 üzenetére
Olyanra gondoltam, ami kilistázza az egyezéseket
A TC ilyen? (nem használom
)
mp
-
Psychonaut
veterán
válasz
molnarpeter #21681 üzenetére
Total Commander, de fajlnev alapjan a Windows keresoje is tud.
-
molnarpeter
nagyúr
Tudnátok ajánlani egy progrtamot, ami megkeresi a vinyón az egyforma fájlokat? (egyező fájlnév, méret mondjuk)
mp
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Az WIN7-re felraktunk egy katalógus CD-t.A telepítés végén felrakott egy Xview Graphic Apps programot, ami a képek megjelenítését segíti elő. Viszont állítólag az IE9-el nem kompatibilis, a képek nem jelennek meg. A másik gépen, IE8 alatt tökéletesen megjelennek a képek.Tudtok-e ajánlani másik ilyen programot az Xview helyett, ami az IE9-el kompatibilis? -
dni
őstag
Sziasztok!
Addott sok mappa, sok rar archívummal? Hogyan tudnám kicsomagolni ezeket az archívumokat a eredeti mappájukba?
Azt meg tudom csinálni, hogy egy menetben kicsomagolja az almappákban lévő rar-okat egy másik mappába, de én ugyan oda szeretném tenni a kicsomagolt állományokat, ahonnan származik a *.rar.Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
BullZeye
veterán
Szándékomban áll venni egy 32 gigás pendriveot, és szeretném valahogy megoldani, hogy legyen rajta egy azonnal bootolható Linux, egy bootolható XP, és egy windows 7 és XP telepítő, és lehetőleg pendriveról való bootolás után kérdezze meg, hogy a 4 közül mit szeretnék tenni.
Erre tudnátok mondani egy ötletet, hogy mivel lehetne megoldani?
-
Predator2
addikt
köszönöm mind a kettőtöknek
-
cigam
titán
-
Predator2
addikt
egy kis segítséget szeretnék kérni a snagit-al kapcsolatban
hogy tudom azt beállítani h automatikusan amikor megnyomom a Prt Scr-t akkor ő egy általam megadott mappába elmentse a képet/képeket mindig más névvel akár úgy is jó ha megszámozza a képeket (jpg v png formátumban) egyszerűen nem találomTHX
-
andy83
aktív tag
Milyen videoszerkesztővel lehet a videó egyes részleteit elhomályosítani, mint mikor vmi műsorban egy márkát "kihomályosítanak"?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Psychonaut #21661 üzenetére
wm-el nem sokra megyek
de ez az mp3tag jól jött -
Psychonaut
veterán
válasz
enginev3.0 #21660 üzenetére
Windows Media Player tud osszeszedni hianyzo informaciokat, illetve Mp3tag-nek van meg freedb alapjan taggelo funkcioja.
-
enginev3.0
félisten
nem tudtok olyan programot, ami magától felismeri a zenéket, és kitölti a windowsban a megfelelő részeket az mp3 fájlnál ? (előadó zene címe stb)
-
válasz
Wolfskin #21654 üzenetére
Ezzel próbálkozz meg: Office Removal Wizard (ork.exe)
-
Visormail
addikt
válasz
Wolfskin #21656 üzenetére
Az office telepítését is futtatás rendszergazdaként csináltad?
Egyébként nekem ez a jelenség xp-n volt a skype-al egyszer, minden indításkor végigment ez a konfigurálás csík és nem segített a program újratelepítése javítása sem, viszont ha létrehoztam egy új felhasználói fiókot abban nem jelentkezett a hiba így átköltöztem abba és a régi fiókot kitöröltem. -
Mivel gyakran kerül szóba PDF konvertálás, ide is belinkelem: PDFZilla promó
-
Wolfskin
őstag
köszi a segítséget, de sajna nem segített...
feltettem az sp3-t, de ugyanúgy indult a word.
a cttune-t már futtattam párszor, anélkül nem is lehet ki/bekapcsolni a CT-t. de nekem nem kell ez a fícsör, vissza akarok állítani mindent olyanra, ahogy az XP-ben volt. ez nagyrészt sikerült, egy-két program illetve felület van még hátra. -
brd
nagyúr
-
Wolfskin
őstag
sziasztok!
milyen program ami... office 2003?
a kérdés költői, a válasz: hááát elég gagyi. legalábbis win7 (pro x64) alatt. lehet, hogy nem kompatibilisek?már kétszer telepítettem, úgy, hogy revoval szedtem le, meg csináltam javító telepítést is, mégis minden alkalommal a következő hibaüzenettel indul: "Kis türelmet, a Windows a(z) Microsoft Office Professional Edition 2003 konfigurálását végzi." .
az adatok összegyűjtésével elmolyol egy fél percet. futtattam rendszergazdaként, XP módban, semmi...az excel ráadásul hozzáteszi, hogy " Az egyik objektumtár (stdole 32 tlb) hiányzik vagy sérült. Futtassa a telepítőt a telepítéshez." aztán lefut a telepítő és elindul a program. ez kb. 2-3 perc minden indításnál. ennél egy 123-as diesel is gyorsabban beröffen mínusz húszban.
--------------------------------
a másikok kérdésem az élsimítás ugyanitt. a win7-et alapból már orvosoltam,
élsimítás ki, clear type ki, betű Tahoma (9pt) és megszűnt a régi, mosott, életlen megjelenés. most olyan, mint XP alatt volt (értsd jó). viszont a word-ben továbbra is rettenetesen életlenek, mosottak a betűk, enyhe piros derengéssel. feltettem ide egy kinagyított képet. meg lehet ezt szüntetni?font: Times New Roman (12pt)
Betű színe: automatikus/fekete (u.a.)
nagyítás: 100%tudom, hogy nem teljesen idevág, de itt programokkal kapcsolatban is szokott segítség jönni. a win7-ben nem kaptam választ, az office 2003 topik meg már fél éve halott
-
tag4
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni abban, hogy xp-t szeretném fel telepíteni a gépemre egy olyan lemezről, amiről már másik gépre lett telepítve és ott normálisan elindult a telepítés. Nálam az a gond hogy be rakom a lemezt, újra indítom a gépet, f11 nyomok és ki választom a cd-röl való indítást, ki is írja hogy cd-ről való indításhoz nyomjon meg egy gombot, hiába nyomkodom bármelyiket csak betölti a gépen levő rendszert.Előre is köszi!
-
cellpeti
nagyúr
üdv
olyan programot, vagy esetleg webhelyet keresek ahonnan a régi XP-s kurzorok letölthetők esetleg áthozhatók XP-ből W7-re
-
Wolfskin
őstag
válasz
olivera88 #21639 üzenetére
folder lock van fizetős is, olvasd el miben tud többet.
-
olivera88
veterán
Olyan ingyenes programot keresek amivel levédhetek jelszóval egyes mappákat és fájlokat a gépen.
-
scope2007
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #21637 üzenetére
LOL magyar név az output directorynál.. lehet a programozó is magyar akkor:
[Easy Watermark Studio Lite Free] -
válasz
w.miki #21636 üzenetére
Easy Watermark Studio Lite Free
(árnyékolni tud a free is, de csak pár képformátumot kezel az ingyenes...)Ashampoo Photo Commander Free
emlékeim szerint ez is tudja. -
w.miki
veterán
Sok kép konvertálásához keresek programot.
Az XnView jó is lenne, csak szeretném ráírni a fájl nevét a képek aljára.
Ezt még tudná is, csak a változó színek miatt árnyékolt betűtípussal kellene írni. Ezt már nem tudja -
Erre nem lenne könnyű válaszolni, mert rendszerenként eltérhet. Mindenesetre a registry rendszeres pucolás problémákat okozhat, az viszont nem fog okozni semmilyent, ha békén hagyjuk. Ezért én sem javaslom a pucolását. A kulcsszó az okozhat, vagyis valakinél lehet, hogy évekig nem lesz probléma, valakinél meg már akár az első alkalom után is előfordulhat. Továbbá, egy program sem tökéletes, így a CCleaner is hibázhat.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Meglett véve az egyik ismerőstől egy MSI noti,az ö fiókja volt használva amíg nem tisztázódott véglegesen a gép árra ez a fiók használatával lett a outlook expressz levelező használva és a levelek letöltve.Amikor végleges lett,hogy a noti marad létre lett hozva egy másik rendszergazda jogokkal rendelkező felhasználó és a régi felhasználó fiók törölve lett.Így sajnos a levelek is törlődtek a outlook expressz fiókból létezik valamilyen program amellyel hülye biztosan vissza lehet állítani a eltávolított leveleket?Mert van közöttük amely nagyon fontosak.Az op egy windows xp-sp3.
-
H_András
tag
..és egy másik kérés is, ha már így belelendültem
olyan program kellene, mint a SpeedFan, ventillátorok szabályozására.. Ennek egyetlen hátránya, hogy kilépés után nem menti el a beállításokat, azaz pl külön-külön a százalékos fordulatszámot, stb. Minden egyes bekapcsoláskor újra be kell állítani ezeket. Annyira nem probléma, csak hátha van már másnak bevált alternatívája is.
-
H_András
tag
Létezik olyan program,vagy plugin, ami látható és/vagy hallható módon figyelmeztet, ha egy adott honlapon változás történik? tehát figyeli a honlap tartalmát, és ha azon bármilyen változás történik, akkor jelez) egy példa, bár nem ilyenre kéne, ha itt a prohardveren kapok egy üzenetet, akkor riaszt.
-
AtHoS
nagyúr
Pár évvel ezelőtt NortonAV-nak voltak olyan registry bejegyzései (kulcsai), amik nem tartalmaztak semmit. Az ilyen bejegyzéseket előszeretettel takarítják a registry pucolók.
Persze a NortonAV ezt hiányolva képtelen volt működni, ergo reinstall vagy, ha volt mentés a registry pucolóban, akkor annak visszaállítása helyrehozta.Rengeteg ilyen bejegyzés van a registryben (OS-hez kapcsolódó is)
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok.
Ismer valaki olyan programot ami számolja a mobil adatforgalmat?
Windows 7-re.Meg kéne egy GPS térképszoftver program is.
-
atti1848
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21617 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #21619 üzenetére
Nade mik ezek a kulcsok pontosan?
-
válasz
KardosI #21618 üzenetére
Mert vannak olyan kulcsok, amiket nem kell törölni. Minden Windows-os topikban sokszor okoz gondot, amikor valaki ész nélkül pucolja a registry-t. A CCleaner registry tisztítója nem foglalkozik azzal, ha olyan kulcsot törölsz, amit nem kellene(nem véletlen, hogy erre fel is hívja a figyelmet, de sokszor hiába és a biztonsági mentést is sokan átlépik). Ha tudod mit lehet és mit nem, használd, de átlag usereknek nem javasolt.
-
KardosI
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #21617 üzenetére
A registry takarítást miért kell elfelejteni??
(Én régóta használom a CCleaner registrytisztítót, problémát még nem okozott, csak azért érdekelne...) -
válasz
atti1848 #21614 üzenetére
Igen, én is csak a CClenar-t javasolnám. 2 kiegészítés
1. Csak a Tisztító funkciót futtasd, registry takarítást felejtsd el.
2. Egy beállítást eszközölhetsz a tisztítás előtt, az pedig a Beállítások/Haladó és a Csak a 24 óránál régebbi fájlok törlése-vel kezdődő 2 opció elől szedd ki a pipát. -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan programot keresek, ami letörli a felesleges fájlokat,mappákat a C
47GB) lemezről.
Nagyon meg van telve,de annyi programot nem is tettem rá,hogy ennyire meglegyen telve.
A segítséget előre is köszönöm.
-
kispx
addikt
-
H_András
tag
Köszi, a jelszavak megvannak..
Nem erre gondoltam, hanem volt egy külön program (vagy plugin?), amivel ki lehetett exportálni, újratelepítés után meg visszatenni a böngészőbe mint a kedvenceket pl, és amikor megnyitok egy oldalt, ismét ki vannak töltve már a mezők a bejelentkezéshez.. a lényeg, hogy ne nekem kelljen kb ötven oldalnál újra beírogatni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
norbitális #21605 üzenetére
Nem egyszerűbb a gitárt/erősítőt direktbe a gépre kötni? Miért mikrofonnal akarod felvenni?
-
H_András
tag
Nem találom azt a (már jól bevált) programot, amivel a gépre a böngésző által (Firefox) eltárolt jelszavakat tudnám kimenteni. Újratelepíteném a gépet, és nem szeretném a több tucat honlaphoz újra előkeresgetni a jelszavaimat..
Évente egyszer van rá szükségem, pont most nem lelem sehol.. -
norbitális
tag
Hali!
Szóval bemikrofonoztam az erősítömet(gitár) és a hangot fel akarom venni valamilyen progival, az fl studio nem a célnak megfelelő, a sonar nem ismeri fel a hangkártyát, az audacity torzít, úgyhogy légyszi segítsetek!
előra is kösz! -
Eflek
tag
Hi!
Olyan program kéne, ami gif képeket gyárt, konkrétan csinálok egy videót és eltudom menteni gif képként. Köszke
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell 5400 14 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest