Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68236) ftamas0201 válasza TeeJay (#68235) üzenetére


ftamas0201
senior tag

Ne haragudj, nem szeretnék bele vau-vau, csak pontosítani a kínai részről tett állítást, mert ebben a formában nem teljesen okés a szitu a véleményem szerint. :) Még egyszer mondom, nem vitatkozni akarok és nem beléd kötni, kérlek ne vedd bántásnak. :)
Én sokszor használom a gree comfort x-et párátlanításra nálam, nyáron sokszor magas.
Ventilátor sebességet ahogy mondod nem enged állítani, beállítja az egyes fokozatot és úgy megy. Hőfokot viszont tudsz állítani, és le is áll ha úgy érzi hogy elérte ezt a hőfokot az említett túlhűtés elkerülése érdekében.
Hűtés és párátlanítás között nálam sok a különbség, számszerűsítve 60% páránál simán leviszi a párátlanítás ameddig akarom de 50%-ig biztosan (persze ameddig el nem éri az adott hőfokot és le nem áll a kompresszor), hűtés ugyanebből a szempontból 1-2%-ot jelent csak. (mérem és kikísérleteztem, nem a levegőbe beszélek)
Az idén is használtam már néhány napja ezt az említett párátlanítás üzemmódot és sokat számít nagyon mert ugyan nem éreztem nagyon melegnek a levegőt de párásnak igen.
Tetőtérről van szó az írásban, télen 20-25% páratartalommal (légmosó és párásító géppel párásítva a levegőt 40%-ra) nyáron pedig 65-70% páratartalommal szóval én rengeteget használom párátlanításra. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.