Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz Djsaba #51275 üzenetére
Itt helyezem el majd a csodálatos, szemöldöködet kettéhasító információáradatot. Talán még az ÖF-be is bekerülhet Fix 300 fok körüli pákák ezek, ennyi elég. Így is könnyen meg lehet sütni a kapcsolókat, meg egyéb alkatrészeket. Már előre sajnálom az IC-ket Bár szerintem az én 2 illetve 1 lábú tranzisztoros rekordomat úgy sem fogod megdönteni. Hamar bele lehet jönni amúgy. Nagyobb hőfok nem is tudom mihez kellhet, gondolom elég speckó felhasználáshoz. Az ón 300-on simán megolvad. A régi ólmozott meg még kevesebben. De az naggggyon mééérgező, ezért betiltották.. Pedig cseppet könnyebb volt dolgozni vele.
Vannak ám forrasztóállomásos megoldások is, ahol tudod állítani a hőfokot, annyira nagyon nem is vészesek amúgy, 7-8 körül már léteznek ilyenek. Sőt nekem volt 3 ezres is, valami Sparban vett cucc De teljesen jó volt, csak olyan megoldást használt, hogy a pákatartó rész meg maga az egész készülékház egybe volt, és ahogy beraktam a pákát a helyére, egy odatévedt kábelt megolvasztott, és rövidzárazott egy szépet. Kurvanagyot csattant, nem is láttam akkora villanást azóta sem, az egész házban leverte a biztiket. De amíg működött, addig jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Apple iPhone X fekete Amoled LCD kijelző /Új/
- RTX 3060 12GB ASUS 1ventis
- Hp 840 g3 laptop 6300u i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd magyar billentyűzet akku töltő kam
- Hp 640 g4 laptop 7300U i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd világító billentyűzet kamera akk
- ODYS XP32 PRO 80cm (32") WQHD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest