Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommjee
senior tag
válasz Synthwave #10099 üzenetére
Hardveraprón szereztem egy jóembertől
5000 Ft körül van hardverapón 2500 Ft-ért bestbuy volt szerintem is Gabe123 bazárja között volt
Szerzek szerintem még egy 1.1a-t is
3.0 1000 Hz-n simán megy
@F34R
Netes képek nem az enyém a DeathAdder ! Volt DA-m de az már eladtam juhiati-nak
[ Szerkesztve ]
-
Feanor1031
tag
Sziasztok! Már egyszer kérdeztem, most újra bénázom. Úgy döntöttem, hogy veszek egy G400-at, de most a boltban megnézve nagyon megtetszett a Roccat Kova. Mit gondoltok? Melyik jobb?
-
bigsee
addikt
-
válasz Feanor1031 #10102 üzenetére
Persze, hogy a Speed-link.
G400. Ez nem is kérdés.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
MZsoltee
veterán
Ez egész jó vételnek tűnik.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
válasz MZsoltee #10111 üzenetére
Pad pedig nagyon fontos.
Egy rövid gondolatébresztő.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
forguet
senior tag
szasztok,
Tönkrement a Razer Copperhead-em, 4 év után nem működik a jobb gomb.
Kétkezes vagy balos gamer egeret keresek.Mit ajánlanátok?
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Gabesz144
senior tag
Kerek 1 hónapja használok egy CM Storm Sentinel Advance egeret és nagyon jó kis egér.
Eddig nem tudtam hibát találni rajta, tökéletesen teszi a dolgát.
Nem bántam meg hogy ezt választottam az MX518 helyett, igaz olcsóbban megúsztam volna .[ Szerkesztve ]
Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
válasz MZsoltee #10125 üzenetére
Az az ára nekije. Meg is ér annyit. Valamit valamiért. A minőséget és teljesítményt mindig meg kellett fizetni. Egy MX 518 asztallapon olyan, mint egy Porsche 959-es traktorgumival. Vicces, de egyben pazarlás is.
Gabesz144: "Eddig nem tudtam hibát találni rajta, tökéletesen teszi a dolgát."
Gondolom, leginkább csak netezel vele.
[ Szerkesztve ]
-
forguet
senior tag
-
egykori
őstag
Ha valakinek van LOGITECH Anywhere MX egere, vagy van vele tapasztalata, kérem, írja meg, hogy az elem meddig bírja. Külföldi fórumon olvastam, hogy valaki nagyon rövid időre panaszkodik (néhány nap).
Vezeték nélküli egerem nem volt eddig, és azt is kérdem, hogy általában meddig bírják az akksik vagy elemek egy töltéssel? -
válasz Gabesz144 #10132 üzenetére
"1,5cm-ert mozog a képernyő szélétől a másik széléig."
Pont ezért nem fog feltűnni soha, hogy miért kuka az az egér.
-
válasz MZsoltee #10136 üzenetére
Ikari Optical ajánlott egér, Everglide Titan pedig az egyik legjobb pad. Ha mindkettő hibátlan, olyan 11-12k-t.
-
Gabesz144
senior tag
-
válasz Gabesz144 #10141 üzenetére
"A 1,5cm nem azt jelenti hogy annyit is mozgatom csak az egérpadon"
Igen, én is úgy értettem és ezért írtam, amit.
"Nagyobb rántásoknál is pontos direkt leteszteltem mielőtt megvettem."
Ezt már sokszor hallottam. Aztán jött a valóság szervírozta hidegzuhany (pl. ismerős és az ominózus G5 - 1 perc alatt csak 3x akasztottam ki. ).
Mindegy, a lényeg, hogy te használod és neked bejön. Csak ne ajánld nyugodt szívvel másoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
válasz Synthwave #10143 üzenetére
Ezt nem akasztanád ki egyszer sem az tuti .
Igen nekem bejön és már haveromnak is pedig ő elég rendesen ért az egerekhez, jelenleg 3 egere van neki. Egy Razer Imperator, Logitech MX518 és egy Razer Naga. Folyamatosan cserélgeti és tesztelgeti az egereket tehát az ő szavára adok is.
Szerinte simán felveszi a versenyt velük a CM Storm Sentinel Advance, 1 hetet volt nála az egér és tökéletesen meg volt elégedve vele. Már csak az a kérdéses hogy meddig fogja bírniXbox Gamertag: Gabesz14415
-
F34R
nagyúr
válasz Synthwave #10143 üzenetére
még én is többet mozgatok 1,5 cm-en és szvsz az én egerem is pont ezért kuka vászonon retek kiakad viszont sima asztalon jó , csak iszonyatosan csúszkál és kopik a glide nem gyengén pedig 1 hónapja se raktam fel az újat.
(#10144) Gabesz144
hidd el [oWn]f4te is ért hozzá , egy darabig elég lesz de nekem is volt már több mint 3 egerem mégsem vagyok profi. advanced ugye dual szenzoros ?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest