Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz energy_ #10499 üzenetére
Driver-ből a Razer oldaláról szedted a Win7-kompatíbilis v1.01-et? Mert ha igen, akkor nem kellene, hogy ilyeneket legyenek. Hasonlókat nekem a régi, v1.0-val csinált(ami nem Win7 ready).
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
veterán
Kérdésem lenne mégegy, ígérem az utolsó
Mivel a felsorolt MS egereket nem kapni sehol Pesten, a kinzunak keves a gombja, maradt ketto
Logi G400 vs. G500. Tudom, nem egy arkategoria, de melyiket ajanljatok jatekhoz? Az utobbi lezer technologias, az elobbi optikai. Melyiket vegyem?
Koszonom a segitseget!
[oWn]f4te: Hosszu az alairasod!
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz Synthwave #10501 üzenetére
igen v1.01,most meg probáltam volna scrollozni és megint kék halál de ujrainditás után mostmár jó a bal és jobb oldali felső gomb (igaz job oldalit offoltam,de ezekszerint mégsem)
és a scroll, nem tudom mivan de igy hagyomszerk: a bal és jobb alsó gombok viszont végleg kipurcantak már ff-ben sem müködnek itt valami nagyon nem okés
[ Szerkesztve ]
-
válasz Neil Watts #10502 üzenetére
Egyértelműen G400.
Bár egy MX 518-at még szívesebben vennék. Könnyebb és ugyanúgy be lehet lőni 800 dpi-re.energy_: Akkor ott valami egyéb hardware-es/software-es geb@sz van. Nekem még eggyel sem volt semmi problémám a hozzá tartozó driver-vel, worked like a charm.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz jaffa 2843 #10498 üzenetére
Szokásos IQ-fighter megnyilvánulások.
-
F34R
nagyúr
(#10486) telya
Operában is olyan a smooth scroll , firefoxban meg csak extensionnal jó azzal is ahogy mondtad belassul.
(#10485) XenHai
azt az egeret kukázhatod.
(#10502) core2
g400-t vedd és nem csak azért mert olcsóbb .
tommjee
miért adtad el az IME 3.0-t ?
-
gYaLo
őstag
Én a G500at ajánlanám.
Lassan 2 éve nyüstölöm az enyémetiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
-
atenza
senior tag
Van egy összehasonlító videó, igaz nem a legjobb, de hátha segít:
[g400 vs g500]
Ez alapján a g500-nak jobb az anyagfelhasználása, de nem derül ki a videóból h hc játékra jó-e.[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
válasz tommjee #10519 üzenetére
Egyébként a forma mennyire eltérő az mx500/510/518-hoz képest? Valaki próbálta már?
Nekem 510-em volt 6 évig, sajnos megadta magát és most az öcsém deathadderét használom mert ő kinzura cserélte a sajátját, de pár hónap után sem jön be a formája, illetve vakahogy könnyebb volt célozni az mx510-el...
G400 vs G500 között hezitálok én is, viszont nem olyan komoly szinten gamelek, photoshop-hoz is jól jön a pontosság + a sok gomb, illetve próbáltam már ezt az új görgőt és tetszik. Jelenleg csak a g500 az amihez ez az újabb görgő van ilyen formával :S[ Szerkesztve ]
-
válasz atenza #10520 üzenetére
G400. Még inkább MX 518 @800 dpi. Az eléggé hasonló úgy az MX 510-hez.
Photoshop-hoz meg valami Wacom-tábla.
-
veterán
Uhh... Ez eddig 4 : 1 -- G400 vs. G500 ügyben. Azért ez mutat valamit. Akkor a lézert felejtsem is el ha komolyabban akarok játszani? Jó, hát ez csak jó nekem, mert a G400 az 9k, és akkor ahhoz tudok venni még egy QcK mass pro-t is, és csak akkor vagyok G500 árban. Amúgy a jobb anyagfelhasználás miben nyilvánul meg? A G400 nem annyira tartós? Nyugodtan mondjatok pro/kontra mindent, mert hát ezt nem 2 hónapra venném.
Köszi!
[oWn]f4te: Az drágább mint a G400, és kopik ha jól tudom. Így az nálam kizárva, hisz hosszútávra veszem.
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
válasz Neil Watts #10523 üzenetére
Gondolom arra utalt a videóban h érzésre jobb fogni. G400-ra miért nem azt a görgőt rakták mint ami a g500-on van
[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Addig okés, de a 4:1 ből hányan próbálták a G400at a saját kezükkel ?
Akkor már 0:1 az állás?iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
válasz Neil Watts #10523 üzenetére
Mi az hogy "kopik"? Minden kopik. Pont azért, mert évekre veszed, lehet, jobb lenne egy olyanba fektetni, ami már (sokat) bizonyított.
Alapesetben olcsóbb valamivel, mint a G400, lehet, hogy csak rossz helyeken nézelődsz. Én biztos inkább MX 518-at vennék (amíg még lehet). @800 dpi + egy jó pad, oszt' hadd szóljon.atenza: A szenzor. G500 a jól megszokott lájzer™ "csoda". Komolyabb játékra én olyat biztos nem vennék. Szerencsére úgy tűnik, hogy a Logitech kezd ráébredni, hogy ez vakvágány. Amellett böszme is, még súlyok nélkül is. Egy görgő oltárán nem áldoznék fel minden mást. Grafikus munkára meg Wacom (mint már mondottam volt) - egy Bamboo is 100x különb, mint bármelyik egér.
gYaLo: Vegyen G500-at és kössön rá még egy féltéglát, nemdebár?
Objektív végszó: mindenki azt vesz, amit akar - én megpróbáltam. ^^
-
nyunyu
félisten
válasz Synthwave #10531 üzenetére
Amellett böszme is, még súlyok nélkül is. Egy görgő oltárán nem áldoznék fel minden mást.
Csak en vagyok annyira elvetemult MX Revo fanatikus, hogy nem jon be a Perf MX herelt gorgoje?
Asszem veszek meg masfel MX Revot alkatresznek, a mostani 2.5 melle, hogy a kovetkezo evtizedre tuti meglegyen az egerem.
Egyebkent ma tortent meg eloszor, hogy keves volt a Revon eddig hasznalt 5 gomb, kenytelen voltam befogni az bal also 3 gombot munkara.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Findzs
addikt
nekem most g400 van hónapok óta de volt már nálam g500 is
nekem a g400 is nehéz nemhogy a g500, meg azért ebben az árban amibe került jobb választás a g400, valahol meg kell húzni a határt ésszerű kereteken belül
nekem már bizonyított a g400, napi szinten quake live -al játszom és mióta megvan csak emelkedik a statom
én magam se gondoltam, hogy ennyit fog dobni a játéktudásomon egy egéraz igazsághoz hozzá tartozik, hogy a g500 csak pár napig volt nálam és elsőre sem volt szimpatikus, tehát eleve negatívan álltam hozzá, meg nem szeretem az olyan egereket amin sok a sallang, és számomra az állítható súlyozás egy eleve nehéz egéren meg a lendkerekes görgő mind ilyenek
hangsúlyozom nekem nem jött be, attól még lehet, hogy 10 emberből akik próbálták mindkettőt, 9 azt mondja, hogy jobb a g500 és lehet hogy igazuk is van
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
jaffa 2843
Ármester
Tud arról valaki infót mondani nekem, hogy a Diamondback 3G-n szoftveresen ki lehet kapcsolni a világítást?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
nagyúr
Sziasztok
Kellene egy egér játékra (főleg wow) szóval fő szempont a tartósság, hisz sokat kell kattingatni vele.
Ki mit tudna ajánlani úgy 10-12K környékén?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
tommjee
senior tag
válasz Shkiz0 #10536 üzenetére
Steelseries WOW mouse esetleg ?
-
tommjee
senior tag
válasz Shkiz0 #10538 üzenetére
Logitech G300 akkor
WOWhoz szerintem elég jó csak azért is mert sok gombos meg jobb , bal kezes
-
Findzs
addikt
kicsit off lesz:
ki milyen billentyűzetet használ az egere mellett ?
én nem igazán tudok a billentyűzetekkel megbarátkozni 2-3 hetente vagy havonta váltogatom őket, most egy logitech k120 van egyenlőre stabilnak tűnik, előtte volt már vagy 10 féle, a legutóbb a geniusnak a gamer billentyűje a g235, na az bírta eddig a legtovább, 3 hónap, valami bajom mindig lesz velük egy idő után, vagy csörgősek, vagy puding szerűek lesznek a gombok
az egereim rendszerint több évet is kibírnak, a legutóbbi 5 éves volt mikor eladtam és akkor is karcmentes volt (na ja tudok vigyázni a dolgaimra )
tudom, hogy van bill, tpokik is de azért ide írok mert arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen egér mellett mit használ"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
jaffa 2843
Ármester
válasz Findzs #10544 üzenetére
Razer deathadder black mellett egy logitech g110, de lehet hogy lecserélem egy microsoft sidewinder x4-re (eredetileg is ilyet akartam csak nem volt akkor sehol), egyébként teljesen jó bill mindkettő
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
-
F34R
nagyúr
válasz jaffa 2843 #10547 üzenetére
azt én nem cserélném le főleg nem sidewinderre
egyébként a mechanikus billentyűzetek a legstrapabíróbbak , csak az ára az egekben van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs