Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47311) Snooker147


Snooker147
tag

Igazából arra szeretnék választ kapni, hogy milyen a MILCekhez adott gyári alap kit obi. pl. A5100, vagy Eos M100 esetében. Tesztekben nem azzal fotóznak általában. Kevésbé jó fényerejűek, de ezt valamelyest a nagyobb szenzorméret kompenzálja úgy hallottam. Vak sötétben tök mindegy mivel fotózok szerint amúgy is.
Teszem azt egy templomban, vaku nélkül fotózva is szép fotók készülnek a kit obival?
Marhára nem vagyok fotós, majdnem semmit nem is értek hozzá, szóval nem fogok különböző manuális módok között turkálni, ahhoz kell már egy kis alap azért úgy gondolom. Szóval auto, iauto, ilysmire lenne tekerve a gép.
Nem kérdés persze, egy fényerősebb obival jobb felvétel készíthető gyengébb megvilágítású helyen. Beltérben, átlagos fényviszonyok mellett mire jó a kit obi?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.