Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41839) grigo válasza 1501N (#41837) üzenetére


grigo
őstag

Igazából a canikon minden évben elsüti az adott évben ráncfelvarrott befizetett teszteken/bemutató cikkekben aláhúzva, nagybetűvel, félkövérrel, hogy és igen, jesssz, most mindenki üljön le, már kihajtható, forgatható a kijelző!!44!4négy!!!! Meg beleraknak egy két hasonlóan egetverő ficsort és jöhet a virág az öltözőbe.
Mások meg azon dolgoznak, hogy dual stabi van, elektromos zár stb. Szóval a canikon vonal tudatosam egy másik idősíkban felejtette magát, hogy fejlesztés nélkül tartsa abban a világban a már megszerzett fogyasztókat, a minimális új dolgokért pedig brutálisan felviszik az árat.
És igen, valaki említette, hogy nem lesz örökké így és jön majd a váltás. Ez tény, egy birodalom sem volt ami nem omlott össze, akár róma, akár a nokia.
Amúgy én sony vonalon sem érzem azt, hogy ne lehetne megtalálni azt a sort amit megálmodtam. De apsc-n is lenne miből válogatni nem vészes árakon.

https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.