Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40295) csacsi77 válasza batai15 (#40292) üzenetére


csacsi77
senior tag

Jjeahh-nak igaza van. Ez egy cserélhető objektíves topik. Te ,meg jössz folyamatosan az alsó szintű kompaktokkal. Sokan segítettek itt és nem mondtak hülyeséget.
Hogy én is meggyőzzelek hozok egy saját példát. Ismerősöm kérdezte, hogy milyen gépet vegyem, mert elege van a Canon kompaktja borzasztó képminőségéből. homályos, bemozdult képek, arcon villantott, kiégett portrék stb. Ugyanazt mondtam neki, mint amit te kaptál. Vegyen egy régebbi milc-et alap obival és azzal is fényévekkel jobb képeket fog készíteni. Ha meg továbblépne jó alap lesz építkezni, ha nem, akkor sem fizet érte túl sokat.
Aztán vett egy Nikon kompkatot kb. 60 eFt-ért, mert a boltban az eladó azt ajánlotta és olyan "komolyan" nézett ki.
Aztán meg jött a panaszkodás, hogy ugyanolyanok a képek mint a régivel.
Te is ennek akarod kitenni a barátnődet? Fogadd meg a jó tanácsokat és vadász egy Pana G3-at egy 14-42-vel és le fog esni a barátnőd álla a jó képektől. Plusz még a videók is jók lesznek.

Öreg fater megoldja!!!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.