Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35788) MrChris válasza athomi (#35782) üzenetére


MrChris
nagyúr

Csak a 14-esre írtad ezt félreolvastam :R de azt írtad, hogy 'nagy a szórás' és látom utólag még moderálva is lett a hsz... Ez sehol sem lett bizonyítva, egyetlen ilyen képsor vagy akármi nincs, csak valaki el akarta adni a sajátját így elég jó marketing szöveg lett. Viszont nem kéne terjeszteni egy ilyen állítólagos infót, gondolkodás, egy gyors google ellenőrzés, meggyőződés nélkül tovább adni, mert akinek ilyen van és eladná azt szívatod, aki meg keresi indokolatlanul elbizonytalanítod, miközben kutya baja a Lumix 14mm-es objektívnek.
De ha van erre valami példa, link és hogy ez komolyan érinti ezt a modellt, gyakori probléma, nagy a minőségi szórás, általánosan előfordul, nem egyetlen selejtről van szó akkor nagyon kíváncsian várjuk! ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.