Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20698) RedCat


RedCat
senior tag

Sziasztok!

Eddig volt néhány régebbi kompakt gépem, de egyikkel se voltam kibékülve. Hol a kép nem volt szép, hol baromi lassan exponált, stb. Csalódtam bennük. Azóta telefonnal fényképeztem néha néha, de itt nincs zoom, itt sem túl jók a képek, stb.
Szeretnék venni egy jó gépet, amivel ha szükséges és alkalom adódik akkor tudjak fényképezni. Nem állítom hogy naponta fotozom majd vele, sőt lehet hogy hetek is eltelnek mire előveszem, de családi rendezvényeken, kirándulásokon legyen mivel fényképezni. Nekem erre kell a gép. Ennek tükrében mit javasol(tok)sz?

Első körben egy Nikon D3300 vagy D5200 között vacillálok egy 18-105 kit obival. Ez olyan 200k körül lenne. Ez jó választás, vagy mit tudtok helyette javasolni? Esetleg MILC? Ez a kategória van olyan jó mint egy tükrös gép?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.