Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz Szten Márs #1074 üzenetére
Na igen, az összehasonlítás nem épp volt korrekt.
közben nézem az összehasonlítást:
CCD vs CMOS? mi a különbség, melyik a jobb?
igazából a saját akkust jobb szeretem, mint a 4* AA elem...régi optikákban nem nagyon vagyok érdekelt, egy db PanaVision márkájú optikám van, olyasmi képeket lehet vele csinálni, mint ezekkel a lomo cuccokkal, valami halszem effekt...
ez van ráírva: panavision super wide af macro 0,42x made in japan.meg S7/52
legalábbis ahogy rátettem az s7000-re egy tubussal... (per pill ez a legjobb gép a családban, nekem egy casio 850 kütyüm van)szóval még most érlelődik bennem a vásárlás gondolata. mire ebből tényleges vásárlás lesz, eltelik sok idő, sokat fogok kérdezni, sok gépet megnézem, meg olvasgatok, és nézem a képeket.
bár valamiért a canon felé húzok nagyon.még gondolkozom használt 20d-ben is, ha értenék hozzá annyira, hogy tudom, nem vernek át...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Futás, futópályák
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest