Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Üdv
Akit érdekel:
A vissza adott hibás (gyári hibás,nem cserélték,nem javították meg) Tesoro GN1L bill-ről megmaradt a porvédő és a 2x 120db O-gyűrű. Privátban keressen meg. -
Infranyuszi
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan billentyűzetet, ami lehetőleg lapos, slim és szép a kinézete? Olyasmi kéne nekem mint amilyenek a notebook-ba vannak építve.
Van esetleg valakinek valami ötlete ?Köszi
-
Jack@l
veterán
válasz Infranyuszi #15802 üzenetére
Logitech, Microsoft felé nézelődj.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
jim bcs
nagyúr
válasz Infranyuszi #15802 üzenetére
Mennyi a keret, kábeles kell vagy sem?
kábeles_magyar kiosztással:
MODE COM MC-9005
ARCTIC COOLING K381 Fekete
LOGITECH Washable Keyboard K310kábel nélküli_magyar kiosztással:
RAPOO Wireless Ultra-slim Keyboard E9070
RAPOO Wireless Multi-media Touchpad Keyboard E2700
RAPOO Wireless Touchpad Keyboard E9080
MICROSOFT All-in-One Media Keyboard
SILVERLINE WK618
LOGITECH Wireless Keyboard K230
LOGITECH Wireless Keyboard K360
LOGITECH Wireless Touch Keyboard K400[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Ráti
tag
Sziasztok!
Nekem dolgozni kellene egy olyan billentyűzet ami halk (USB-s)!
Más szempont nem nagyon van csak, hogy könnyen lehessen rajt gépelni. Nem játszani kell nem kell háttérvilágítás semÉs ha lehet ne legyen egy vagyon, és nem kell vezeték nélküli.
Köszi
Ráti[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz bencze #15791 üzenetére
Áhh, már nem is nézem jó ideje. Meg amúgy is tökéletes így ahogy van egyenlőre. Melóhelyre filózok, hogy beviszem vagy szerzek egy teljes kiosztásút. A cégesek iszonyat szarok. Állandóan leragadnak a gombok, fogalmam sincs rögzíti-e, mert szaggat a gép. Így, hogy tudom milyen lehetne kész rémálom. Látom, hogy tudnak szenvedni sokszor kollégák is, de szerintem ők nincsenek tisztában vele, hogy mennyivel jobb egy mechanikus.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
sphe
senior tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni billentyűzet vásárlással kapcsolatban.
A felhasználási területek munka és netezes (email). KB napi 5-6 órában.
Nagyon fontos a jó rövid és csendes leütés, de legyen határozott alja. Állítható zöld (nem kék, nem piros, nem vakító feher) háttér világítás plusz pont, de első az ergonómia és a jó strapabíró kivitel. Eddig egy 14.1" üzleti laptopot használtam. Játék nem lesz vele. Árban 10ezerig, de ha van nagyon kényelmes egy picit többért, vagy kevesebbért is jót találni, meggondolom. :-)Szerk.: vagy esetleg csukló párna + olcsóbb Bill?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
jim bcs
nagyúr
-
Kandanna
csendes tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Új PC-t fogok venni és kellene hozzá valami nagyon kellemes, halk, jó gépelésű és minőségű billentyűzet ( lehetőleg világítós). Főként játékra használnám és netezésre (chat stb).Tudnátok ajánlani valami jót. A keretem kb 10 ezer lenne rá, de ha van jobb és meg is éri, akkor lehet több is. A lényeg az, hogy nagyon kellemes legyen vele a gépelés és ne csattogjon
Köszi!
-
jim bcs
nagyúr
(#15811) sphe
létezik touch de csak vezeték nélküli, ár szerint lefelé növekvő sorrendben ennyi a választék 20k alatt
--RAPOO Wireless Multi-media Touchpad Keyboard E2700
--MICROSOFT All-in-One Media Keyboard
--LOGITECH Wireless Touch Keyboard K400
--RAPOO E6700 Touch(#15813) Kandanna
Ekkora kerettel csodát ne várj, de 11-12k körül az OZONE Blade (Magyar) az ajánlott és legjobb vétel, ez alatt nincs.[ Szerkesztve ]
-
-
jim bcs
nagyúr
válasz TeebyKay #15818 üzenetére
az sok itt 11.700ft-->OZONE Blade Magyar, ha futárral kéred is megvan 14k-ból, pickpack pontra meg még annyise ezt a rendelésnél meg tudod nézni hol van hozzád a legközelebbi ilyen átvételi pont
[ Szerkesztve ]
-
tiempo
tag
Hello!
Erről mi a véleményetek? árban efölé nem mennék, és világítás fontos.https://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=39235
-
Topanka
aktív tag
Sziasztok!
Vennék egy billentyűzetet, munkára, internet, és néha játék.
Most egy GIGABYTE GK-K8100-at használok, még 12 ezerért vettem, és elégedett vagyok vele.
Jó lenne egyet lépni a minőségben, a háttérvilágítás fontos lenne.
Max. egy Roccat Ryos MK Glow árát adnám ki, amit most 31.344.-Ft-ért látok.
A kettő között lenne még javaslat?
A Roccat Ryos TKL és Pro nem kapható már valahol?
Csak magyar billentyűzetes kell, hosszú í stb.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Topanka #15822 üzenetére
mehet a Roccat Ryos MK Glow, más magyar gamer ami tényleg jó nincs, esetleg még a régebbi ROCCAT Isku FX de az nem mehanikus tehát inkább a Glow, én is roccat termékeket használok minddel elégedett vagyok
A Roccat Ryos TKL és Pro lesz itthon is magyar kiosztással én is erre várok egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
Bucsi13
tag
Sziasztok! A Logitech K310-zel szemben van bármilyen ellenérv?
„Everything ends and it's always sad. But everything begins again and it's always happy. Be happy .”
-
blaca83
őstag
válasz Topanka #15822 üzenetére
A Gigának is van komoly mechanikus gamer billentyűzete amin érdemes lenne elgondolkodnod:
Gigabyte Aivia Osmium [link]Sok helyen árulják itthon "CZ kiosztással" de már elérhető természetesen magyar verzió is. Azt ilyen módon tudod megtalálni:
GIGABYTE Mechanic Gaming OSMIUM USB Magyar FeketeA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
imroid
tag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok de remélem ti is tudtok benne segíteni. Tegnap vettem 1 Ozone Blade billentyűt. Megy rendesen de amikor kikapcsolom a gépet akkor folyamatosan világít és továbbra is tudom váltogatni a világítás színét is. Van hogy ha megnyomok egy akármilyen gombot rajta pl: M betűt és visszakapcsol a gép. Ez miért van? Valaki tud esetleg erre valami ötletet? Válaszokat előre is köszi!
-
-
jeni
félisten
válasz imroid #15827 üzenetére
Üdv
Ki kell kapcsolni BIOS-ban a USB charge funkciót vagy valami ilyesmit,nekem is ezzel van a gondom. Nálam az van,hogy lekapcsolom és akkor is van feszültség az adott csatlakozón.Az USB 2.0 és a USB 3.0-n .
lehet ezért hibásodott meg a Tesoró G1NL bill-nél hiába kapcsoltam le a világítást. Az attól még áram alatt volt továbbra is.
Az eszközkezelőben az egérnél ott,ki kell kapcsolni az egérrel való pc gép felébresztését.[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
rendeltem egy quickfire rapid redet, kaptam mailt hogy megjött a bill. megyek érte, és a kezembe nyomnak egy blue-t. még én kellett elmagyarázzam, mi a különbség, mert azt hitték, csak a háttérvilágítás színe. ez általános jelenség a boltoknál, vagy csak én szaladtam bele egy ilyenbe?
-
jim bcs
nagyúr
-
jim bcs
nagyúr
-
Topanka
aktív tag
(#15823) jim bcs válasza Topanka (#15822) üzenetére
(#15826) blaca83 válasza Topanka (#15822) üzenetére
Minkettőtök válaszát köszönöm, a Roccat Ryos MK Glow Gamer Black USB HU esett a választásom, már csak a 24 hó gari miatt is, meg jobban tetszik. -
DGeri98
csendes tag
Üdv mindenkinek
Ez az oldal azt írja, hogy az Ozone Blade N-key roll-over-t tud, és arra lennék kíváncsi, hogy ez igaz-e, illetve arra, hogy az N-key roll-over tényleg azt jelenti-e, hogy egyszerre minden gombot érzékel.
Mielőtt jönne a sok hülyéző üzenet, ha netán hülyeséget találtam írni, hogy ezt a tudást internetről szedtem össze, és azért kérdezem meg, mert egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ez helyes.
Válaszokat előre köszönöm. -
jeni
félisten
válasz imroid #15836 üzenetére
Nálam is táp teljes lekapcsolás van,feltehetőleg ezért purcant ki a Tesoro.
Gariban jóvá írták.Asus Maximus V Gene lap esetén sem tudok mit tenni vele.Az viszont feltűnt ha hosszabb időre van áramtalanítva a gép,azt vissza kapcsolva a hálózatba, azután nem lehet az egérrel vagy a billel bekapcsolni a gépet.
-
pasadenas
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Régóta szeretnék venni egy igazán komoly billentyűzetet.
Nagyon sokat olvasgattam. Két versenyzőm maradt, egy mechanikus és egy membrános.
Szerintetek melyik a jobb?
Membrános, Steelseries Apex Raw. Ez funkcionalitását tekintve tökéletesen megfelelne nekem
Mechanikus pedig a Razer Blackwidow tournament Edition 2014. Ez drágább jóval, de... Nemtudom. Nagyon tetszik. A hangja, a formája. Num billentyűket abszolút nem hasznalok, ez nem lenne baj. Nagyon kis kompakt cuccnak tűnik.Ui.: nem vagyok pro esport játékos, nem járok versenyekre.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
hello
érdekes a dolog.
még valamit vettem észre,tegnap este lekapcsoltam a tápnál a gépet,reggel vissza kapcsolva érdekes módon így már sehogy sem lehetett elindítani sem az egérről sem a billentyűzetről a gépet!mi által marad még energia az alaplapon lapon belül,hogy az kiadódik az USB csatira,és emiatt be lehet kapcsolni külső USB eszközről (egér-billentyűzet-hangerő tekerés) a gépet?
-
jeni
félisten
még annyit hozzá téve
reggel kipróbálva több módon:
-hogy 1 perc áramkimaradás után is be lehet kapcsolni a gépet
-a dolog akkor jó ha totál áramtalanítok,várok 5 percet vele és utána kapcsolom a hálózatba, azután ténylegesen nem lehet bekapcsolni a billentyűzetről a gépet.
ez valami tápegység hiba?
a házban egy FSP Raider 550W táp van benne.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
mi által marad még energia az alaplapon lapon belül,hogy az kiadódik az USB csatira,és emiatt be lehet kapcsolni külső USB eszközről (egér-billentyűzet-hangerő tekerés) a gépet?
ATX bevezetese ota a tapegyseg be nem kapcsolt allapotban is eloallitja a +5VSB-t, elvileg innen megy az alaplap bekapcs aramkore, de nemelyik ra szokta tolni az USBre is, hogy uj billzet/egerrel is be tudd kapcsolni, ne csak PS/2-vel.
(AT tapoknal fizikailag kapcsoltad a tapot ki/be, nem az alaplap vezerelte.)Ez persze azt jelenti, ha nincs a tapegyseg hatuljan levo kapcsoloval vagy az elosztonal aramtalanitva, akkor is fogyaszt 10-15-20W-ot a gep, ha nem megy.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok. Létezik olyan mechanikus bill, ami wireless, és világítós? ha igen milyet keressek? Illetve csak wireless mechanikus is érdekel. Nem játékra
-
-KP-
addikt
válasz #94257664 #15846 üzenetére
tessék:
http://ipon.hu/webshop/product/tesoro_durandal_g1n_mechanical_gaming_keyboard_cherry_mx_red/716242
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
válasz eastsider #15847 üzenetére
Üdv!
Létezik, de készülj indokolatlanul magas árra, és ISO/ANSI kiosztásra, na meg külföldi rendelésre. Így is érdekel?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest