Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
én értem hogy nagyon felületen tud megapadni, az autó, csak arra voltam kiváncsi hogy Ő is tudja miért írta azt hogy hülyeség.
keskenyebb kerék a gördülési ellenállásnál jobb (illetve itt igen csak számít a minta és a gumi anyaga).
"de nem is látsz első kerekes autót, ami hátul szélesebb gumikon van."->ezt azért cáfolnám
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
-
vwpolopg
őstag
Mindig fáj ilyet. Ezúttal szlovák kamion volt...
-
vwpolopg
őstag
Ilyen amikor 140 km/h-val elütnek egy lovat.
Az előzőből meg lemaradt egy látni.
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
-
AMD Power
titán
Veszélyes az M7 a hosszú hétvégén
Én is megyek le bár én csak szombat este olyan 10 óra fele. Akkor már csak nem lesznek sokan.. meg persze nem is vasárnap hanem hétfőn jövök haza.
-
dragonfx
veterán
válasz vwpolopg #18302 üzenetére
az igen, hogy d*****e meg
az már egész szép kis anyagi kár.
nekem a bömis szelepsapkákat lopkodják de beleuntam csak alkalmakra rakom fel amugy ott a fekete fos műanyag.A hütőrácsot nekem már 2x kilopták csak a b****k arra nem figyeltek ha letépik széttörik a keret és a belső illetve a tartófülek ergo nem fogja tudni semmire hazsnálni mert kiesik, ergo cska kárt okozott magának meg idővesztességet.
azóta beleállók elejével a susnyás bokorba oda csak nem másznak be érte.ablaktörlő lapátot még szerencsére nem próbálták meg elvinni.
de eza gáz mindent félteni kell ebbe a rohadt országban.egy rágót leraksz a lépcsőházba 5 percig nincs ott..becsületesség minusz zéró.
én multkor találtam egy lakáskulcsot meg egy beléptetőkártyát gondolom valaki melohelyére kiakasztottam 3 nap ulva ott volt 1 köszis kis címke.vannak még kivételek.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
hossszú
őstag
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #18416 üzenetére
aki ennyire érzi a gépet, amellé simán!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
dragonfx
veterán
simán,alap, nem kicsit tudhat vezetni ha egy ilyennel ezt meg tudja csinálni.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tibi666
senior tag
ma én is vészfékeztem egyet, bevallom, nem emlékszem, hogy milyen technikával, a lényeg, hogy megálltam. elbambultam egy körforgalmat, ha féktávon belül lett volna az előttem lévő, akkor is ki tudtam volna kerülni, mert széles volt a torkolata, de örvendek, hogy arra nem volt szükség.
a poén, hogy 500 méterrel később, a következő körforgalomban majdnem beleszálltam egy másik autóba, mert már én már láttam, hogy kijön a bent lévő autó, és mi mehetünk, de a csávó előttem nem indult el, satu, csak centiken múlt, hogy nem koccantunk. mindenesetre a maradék 100 kilométeren tempomat, 105-re állítva, és kínosan tartottam a követési távolságot. szerencsém volt, ma nagyon bambán vezettem.
[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
Pár éve Kecelen ilyen gép kanalából néztük a roncsderbit, király volt csak 15perc alatt úgy felforrósodott a tűző napon, hogy majd le égett a seggem amikor leültem.
-
KrAt
veterán
-
-
bobsys
veterán
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
dragonfx
veterán
válasz bobsys #18425 üzenetére
Hát az, huu de durva, smsírásból egy ilyne lehet hát jah.2fele nem lehet figyelni.a gáré szépen néz ki, másik kettőnek kampo.meg amikor a kislány mondja anyu apu kelljetek fel ...hát szörnyű...
u.i.:ha jól láttam egy e36os állt meg segíteni.
-
fekeandras
őstag
Hogy miért nem rántotta be valamelyikük a kukoricásba, nem értem.Pedig túl gyorsan sem mehettek mert akkor a suzukiból semmi nem maradt volna egy frontális ütközés után.
-
proof88
addikt
-
kételkedem
addikt
"Ketten meghaltak és hatan megsebesültek az Emőd és Nyékládháza közti balesetben. Akkora volt az ütközés, hogy a Suzukiból kiszakadt a motor a kipufogórendszerrel együtt... "
forrásHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
tibi666
senior tag
válasz kételkedem #18431 üzenetére
megnézve a xantiát, nem az ütközés erejéről, hanem a swiftek többször bizonyított biztonságáról mond el sok mindent a kiszakadt motor.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Az ütközés erejére jellemző, hogy a Suzukiból egy komplett motor kipufogórendszerrel, mintegy 8-10-re szakadt ki.
A kiemelt részt valaki lefordítaná nekem magyarra?
-
fekeandras
őstag
válasz Winner_hun #18435 üzenetére
Úgy reggel 8 és 10 között mit nem lehet ezen érteni?
Egyébként borzalmas ez az egész.Annyi menekülési lehetőség lett volna...
A melyik autót vegyekben rendre felkerül a dolog, hogy első kocsinak suzukit kell venni mert olcsó fent tartani, csak tankolni kell és kimegy a világból.Hát...
Nem vagyok jómódú, de inkább költsek el havi 5-10ezerrel többet valami erősebb és biztonságosabb kasznival rendelkező kocsira de akkor sem vennék ilyen koporsót.Ennél még a pedálos moszkvicsnak is jobb lenne a töréstesztje.[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #18435 üzenetére
A szuziból 8 métert repült a motor a kipufogó sorral együtt.
Az oldal rendszeresen tele van helyesírási hibákkal, elütésekkel, értelmetlen mondatokkal. Kicsit a sorok között kell olvasni, mint neduddki írásainál. A gond csak az, hogy neduddki direkt csinálja, ezek meg képtelenek egy normális cikket írni
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
dragonfx
veterán
ez durva.
mindent elmond az elöző swiftről.
4-4 utas...suziban 3 halott egy súlyos sérült..a franciában 4 könnyebb sérült.
mindent elmond.vegyen swiftet aki akar, fekeandras elmondta a lényeget.inkább kerüljön többet de ez brutál ahogy kinéz, semmi nem maradt belőle.Az elrettentő videokat meg csak rontják az ember hangulatot a topik morálját de ha a moderátorok hagyják akkor ennyi.
ja értelmezés gyanánt, 8-10 méterre reült..vagy 8-10 darabra szakadt szét??
[ Szerkesztve ]
-
lajafix
addikt
válasz fekeandras #18436 üzenetére
"beszitált az autó egy egyenes szakaszon" írják, műszaki hiba, esetleg defekt?
Rock'n Roll
-
Winner_hun
titán
-
SpeedR
őstag
válasz fekeandras #18436 üzenetére
Egyetértek. Az emberi életnél nincsen drágább.
A Suzuki racionális városi autó, és 50kmh-ig talán még elégséges is a védelme, de ez fölött katasztrofális. Városon tempónál nagyobb használatnál életveszélyes. -
zsolt1129
addikt
válasz AMD Power #18443 üzenetére
Ez sajnos igy igaz. De nekem még anno volt egy Suzukim sedanba,és volt nálam egy céges is közel egy évig (100000km). Az viszont igaz,hogy az egyik legmegbizhatóbb autók közé tartozik. Egyszerűen meggyilkolhatatlan a motorja,és eszméletlenül strapabiró.Tényleg csillagos ötös. És itt jön a képbe a karosszéria.Az viszont tagadhatatlan hogy nem lett a legjobb. Sajnos valamin mérsékelni kelett a költségeket,hogy ebbe az alap árfekvésbe tudjon majd kerülni az autó.
-
törölt tag
válasz lajafix #18439 üzenetére
Nekem régen volt olyan, hogy a kocsi(teher) beszitált x-sebességnél. Ha odáig nem gyorsítottam fel nem volt gond, csak ha elértem azt a tempót onnan elkezdett vesszettűl rángatózni.
Megoldás, gáz elvesz és addig lassít amíg abba nem hagyja, aztán vissza lehet gyorsítani a bizonyos x előttig.
Persze megálltam és megnéztem, asszem a kormánymű ki volt kopva.
Az első élmény izgi volt. (le kellett tesztelni újból)
Aki rendszeresen átnézeti a gépet annak elméletileg sose lesz ilyen gondja.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz hossszú #18445 üzenetére
elöző swift azért nincs 20 éves konstrukció olyna 10-15 max...de nehogymár arra fogd hogy xarul törik hogy sok van belőle mert ez még rizsát reggelizve falvédőről leszállva is kegyetlen kamu duma....egyszerűen ennyit ér...10-15 éves autok mind kevésbbé törnének meg egy ilyenbe...lásd a citroen se mai darab volt és nézd meg normális maradt.
-
bálesz44
csendes tag
ezek után nem merek majd ennyivel menni
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest