Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
-
AMD Power
titán
Meztelenül vezetett egy részeg sofőr Szegeden
Normális ez?
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #18796 üzenetére
ez durva tényleg.
ennyir emegkülönböztetetnek érezni magát.meg mást lenézni emiatt és ekkora kalamajkát cisnálni.hülye csípa, elhiszem drága igényes tiszta de amit atelefonra költött abból egy omv kuton(100ft) egy gőzborotva segített volna, meg tényleg smemi baja nincs ettőla kocsinak.vajon kopasz fuxos kigyúrt lehetetta tulaj???"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
kételkedem
addikt
Egy Porsche megáll a buszmegállóban, a busz nekiütközik és kilöki az úttest közepére.
A kamerát kezelő operátornak ez az első munkanapja?
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
dragonfx
veterán
válasz kételkedem #18812 üzenetére
hát ja szerintme nulladik és egyben utolsó.
inkább nem mondom mit tennék a buszsofőrrel ez azért kegyetlenség.szerintme műszaki hiba volt mer tkidöntette a fél állomást is.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
aphra2
senior tag
válasz fokukac #18814 üzenetére
Azt mond neki ,hogy úgy vegye fel, hogy totál előtt megálljon, márkaszervízt elfelejtheted,
bár látni kéne elölről is a sérülést.
Kérj számítást un egyezségre, hogy úgy mennyit fizetnének, akkor nem kell számla csak küldik a pénzt és te old meg ahogy tudod.
Valószinü hogy minden cserés alkatrészre avultatni fog 50-70%-ot, azaz a különbözet a tied , magyarul pl: a 10k árból csak a felét fizeti ki.Szerk: ha csinálsz fényképet elölről is akkor kb beárazom neked hogy mibe állna meg minyimum .
[ Szerkesztve ]
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
nagyúr
válasz aphra2 #18815 üzenetére
Hát, majd meglátjuk, hogy hogy megy ez, köszi
ezt a totálkáros dolgot csak most hallottam.
Igazából lökhárító tört, meg a lámpa, az indexlámpa, motorháztető behajlott (igaz csk egy kcisit, de annyira, hogy nem lehet kinyitni), meg a kerékív előtt is kicsit meghajlott szerintem.2002-ben volt már egy hasonló sérülése, csak motorháztető és kerékív nélkül, és akkor 280-ért csinálták meg szervízben casco-ra.
Le voltam halva, de ennyi lett a vége. Ha most ért 350-400e Ft-ot a kocsim, akkor egy hasonló összegű javíttatás símán meghaladja a 60%-ot, az meg ugye gazdasági totálkár...Küldök privátban képet, ha meg tudod nézni...
Ui. ezt az avultatást nem egészen értem... hogy lesz az enyém a különbözet?
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Khelben
nagyúr
válasz fokukac #18816 üzenetére
Ui. ezt az avultatást nem egészen értem... hogy lesz az enyém a különbözet?
Úgy, hogy pl cserélni kell a motorháztetőt, egy új motorháztető 50000 Ft, a tiéden meg egy x éves motorháztető volt, ami ért 25000 forintot, tehát a biztosító 25000 forintot fog fizetni, hiába kell neked 50-ért újat venned. Így buksz a motorháztetőn 25k-t.
Ezért jobb az egyezség, mert megkapod a motorháztető cserére a 25k-t, 10ből meg rendbehozza neked egy ügyesebb karosszériás.[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
hát nem dolgozik olcsón a szakszervíz ottan sem ezek szerint....ez elég durva ár lenne ezért 350....
Khelben>>nekem is barátnőm így cseréltette ki a kuplungot, meg még valamit 100ból...mert ajtócserés lett volna a cordobája szakszervíz>>>270k, ő inkább kért 100at és megcsináltatott mást mintha önerőből küldete volna a többit arra..gondolom mondanom sme kell az ajtó soha nincs cserés állapotban...csak kéne kicsit lakatolni..amit ugye egyik szervíz sem tud...csak amin van egy 1 centis karc...az csere....mert nekik így könnyebb többet nyernek a javításon....csavarozni meg mindenhol tudnak talán.... ...amugy meg tök aerodinamikus lett...mint egy csavart sportküszöb.....mondtam neki oldja mega másik ajtóra is beletolassanak és akkor a mocit is rendberakja ugyanígy +2 sportajtaja lesz
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Calogero
addikt
-
aphra2
senior tag
"2002-ben volt már egy hasonló sérülése, csak motorháztető és kerékív nélkül, és akkor 280-ért csinálták meg szervízben casco-ra"
Márkaszerviz, vagy csak sima utcai?
Csak mert a kapott képen a lökös az utángyártott, és ha márkaszerviz rakta fel, akkor jót kerestek rajta anno.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
Integra
titán
-
frame>24
addikt
válasz fokukac #18787 üzenetére
Most már 5 nap eltelt, úgyhogy nem lesz bajod, de csak úgy jelzem, hogy ez nem játék:
fejsérülésnél MINDIG kell ellenőrző vizsgálat, mert nem tudhatod, mivan:
nekem volt olyan, hogy nagyon erős ütést kaptam fejtetőre (leeső tárgy). Aztán, örültem magamnak, hogy milyen faszagyerek vagyok (szédülés volt azért kicsi), majd kb. 1,5 óra múlva szépen elvitt a mentő, mert addigra akkora duzzanat lett, hogy nyomta az agyat, nagyon rosszul lettem. A röntgenesek szerint megrepedt a koponyacsont.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Integra
titán
tegnap oszlopra tekeredett itt egy golf6 gti, 4 18-20 éves csávóval benne. frissen hozták el a szalonból, hazafelé úton voltak. úgy szakadt szét az autó, hogy az egyik ajtó szó szerint az oszlopra tekeredett és rajta maradt önmagában, mintha oda szögelték volna, elképesztő..
mind a négyen szörnyethaltak.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bubu79
addikt
Mert ott voltak a haverok és bizonyítani kellett.
#18830: Ezt a hibát már nem fogja korrigálni - az észt meg kell fizetni, ha van, ha nincs.
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Snoop-y
veterán
Ma este 23-24 óra között 6-os kifele vezető úton akkora crash volt a Savoya után mint az atom. Autók szerteszét kint volt vagy 3-4 rendőrautó forgalomelterelés minden.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
fekeandras
őstag
Mit szóltok ehhez a vén hülyéhez? [link]
-
Winner_hun
titán
-
hossszú
őstag
válasz Winner_hun #18836 üzenetére
Egyáltalán miért hosszabbitja meg egy 82 évesnek a jogsiját az orvos.
Közben rájöttem, a pénzért.[ Szerkesztve ]
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Snoop-y
veterán
válasz Integra #18842 üzenetére
öööö nem tudom mi épp arra krúzoltunk 8-10 autóval
Többiek épp megálltak az ÖMV kúton én kicsit továbbmentem, hogy majd megfordulok és akkor a nagy kanyar után már integetett is a rendőrbácsi. Próbáltam felmérni mi történt de kurva gyorsan zavartak el onnan ( akkor ért oda a mentő ) szóval nem akartam útban lenni.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
fekeandras
őstag
válasz Snoop-y #18843 üzenetére
A Váci útról lett elzavarva a jónép.Odáig jutottak el ... Mi a f@xnak kell versenyezgetni a hülye mazsoláknak komolyan nem értem. Dobják össze a lét és béreljenek ki egy használaton kívüli repteret. 30-40 rugó /nap.Ha 20 ember összejön fejenként 2k. Ott azt csinálhatnak amit csak akarnak. Matt részegen is száguldozhatnak mivel forgalom elől elzárt magánterület. Nem érvényesek a kresz szabályai.
-
Snoop-y
veterán
válasz fekeandras #18844 üzenetére
Mondjuk nem tudom mit csináltak mert az egy 2x2 sávos út.
Remélem nem egy vétlen civil kocsit találtak el ( Ott pont volt egy lámpás lekanyarodó rész )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
fekeandras
őstag
-
VR6-Fan
veterán
válasz fekeandras #18847 üzenetére
honnan tudni hogy fiatalok voltak?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
@rglaaf
veterán
320 km/órás sebességnél szenvedett balesetet vasárnap hajnalban egy sofőr Lamborghini Murcielagójával a belgiumi Antwerpen közelében ahhoz képest eléggé egyben maradt a kocsi
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest