Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
Úgy látszik jogsítvány nélkül száguldozni lejárt műszakis autóval nagyon trendinek számít a kamaszok körében!
Ez mostanában a sokadik ilyen hír. Előre megjósolható, hogy ebből nagy baj lesz. Itt kérem embervér fog folyni, csak abban bízom, hogy nem az én családom írtja ki valamelyik önjelölt ralli versenyző!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
mephi666
nagyúr
válasz jerry311 #18702 üzenetére
hát jah... amúgy a változatosság kedvéért tegnap majdnem elcsaptunk egy baromarcú bicajost... asszonynak fékeznie kellett rendesen 50-60körüli fószer volt... mentünk hazafelé, lakástól kb 200m-re voltunk... tudni kell, hogy egyirányú a forgalom és 1 sáv van, jobbról pedig járda magasabban... időnként pedig kocsifelhajtó-padka váltakozik... bal oldalon végig padka... fickó bringázott a járdán, egyszer pedig gondolt egyet és levágott elénk az útra... mindenféle szétnézés nélkül... de úgy, hogy fél méterre volt előttünk, amikor fékezni kellett, mert 1másodperc és koppan... aztán tekert kacsázva előttünk, majd szemből jött volna egy fekvőrendőr, azt hogy kikerülje, megint felment a járdára... gondolom ezt a kacsázást eljátszotta még párszor... mi a fekvőrendőr előtt balra lementünk, mert ott az utcánk... az ilyenekkel tele a tököm is... főleg, ha baleset van, általában az autós a hibás...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Calogero
addikt
Édesapám ma balesetet szenvedett.
Egy farönköket szállító teherautó után haladt, amikor a platóról egy farönk a Transpoter jobboldali ülésén landolt. Szerencsére az ijedségen, és kis felületi seben kívül nem történt semmi komoly......
-
fekeandras
őstag
válasz kételkedem #18701 üzenetére
Egyre sűrűbben jönnek hasonló hírek. A legdurvább az, hogy csak szimpla szabálysértési eljárást indítanak ellenük miközben több autót leszorítottak stb... Közvetlen életveszélyben voltak az épp arra autózók. Két helyi menő raj kisköcsög miatt. Túl sokat játszottak a gyerekek a need for speeddel meg a gta-val. Épeszű kamasz ilyet nem csinál. Ehhez már bizonyos IQ szint alatti embernek kell lenni. Mindkettő debil (60alatti) ebben biztos vagyok.
"... itt kérem embervér fog folyni ..."
Tudod mit? Ha csak az ő vérük folyik ki az nem érdekel. Mindenkinek vállalnia kell a felelősséget a tetteiért, nekik is. Mérlegelni kell. Ha úgy dönt, hogy ő mindenki előtt megmutatja mekkora helyi menő csávó és rajkodik a haverral egyet (jogsi nélkül lopott kocsiban ) majd nekicsattan egy fának és a helyszínen kivérzik mint egy disznó egy percig nem sajnálnám. Azt nem mondom, hogy örülnék neki de nem is sajnálnám.
[ Szerkesztve ]
-
Mecy_Lacee
senior tag
Családunk egy jó ismerőse hunyt el ebben a balesetben.
A f@szért nem tud megállni ilyenkor a teherautó sofőrje? Úgyis megtalálják. Remélem...Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Khelben
nagyúr
válasz Mecy_Lacee #18707 üzenetére
A f@szért nem tud megállni ilyenkor a teherautó sofőrje?
Valószínűleg észre se vette. Az is lehet, hogy az úton volt az az alkatrész és a teherautó csak felcsapta, ahogy ráhajtott.
-
gamerkiller
senior tag
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Khelben
nagyúr
válasz gamerkiller #18709 üzenetére
Ha mondjuk a te kocsidat töri össze, akkor szerinted se lenne annyira vicces, nem?
-
gamerkiller
senior tag
válasz Khelben #18710 üzenetére
Most miért kell egyből piszkálódni? Jézusom! Ennyi erővel ne linkeljünk ide semmit, mert ha mi vagyunk abban a helyzetben, akkor az nem vicces.. Bocsánat hogy odaraktam egy smyle-t....
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Khelben
nagyúr
válasz gamerkiller #18711 üzenetére
De, linkeljünk, csak sokaknak ez tök menő, meg jól beszívatta a rendőröket. Abba nem gondolnak bele, hogy ők is jöhettek volna szembe.
-
keIdor
titán
válasz gamerkiller #18709 üzenetére
Ez sokkal keményebb! Sokáig fog még a rács mögött lenni...
dragonfx klón
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Khelben #18708 üzenetére
Hát a képekből ítélve, még csak ha ráhajtott, akkor is észre kellett volna vennie. Mondjuk, ha csak úgy lerepült menetközben, akkor valszeg nem veszi észre.
De ha egy ilyenre ráhajt, nehogy már ne vegye észre?Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Khelben
nagyúr
válasz Mecy_Lacee #18717 üzenetére
Pedig simán lehet, hogy nem vette észre. Egy teherautó nem ugyanaz, mint egy személyautó, de ha csak a szélére hajtott rá, akkor lehet hogy egy személyautós se vette volna észre.
-
Khelben
nagyúr
-
kételkedem
addikt
-
Calogero
addikt
válasz kételkedem #18721 üzenetére
A szélvédőn keresztül jött...
-
SpeedR
őstag
válasz Khelben #18716 üzenetére
Jobb helyeken a rendőrök csak úgy követhetik a menekülőket, hogy nem veszélyeztetik saját és mások testi épségét. Ha árkon-bokron-szembesávon át kell üldözni, akkor inkább hívjon helikoptert.
(és ne érts félre, nem védem a menekülő bűnözőt még véletlenül sem)[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz kételkedem #18652 üzenetére
Gyereküléssel kapcsolatban ledöbbentem itt svédországban milyen laza és felelőtlen a szabályozás.
3 éves kor felett,csak ilyen magasító párnára kell ültetni a gyereket,ami gyakorlatilag a gyerekülés alja,ezt leszámítva simán bekapcsolod a gyári övvel.
Múltkor vittük a nőm kisgyerekét (3 éves múlt kb 11 kiló,betegesen nyápic) miután berakta a hátsó ülésre és bekötötte,nem értette mikor megkérdeztem tőle,hogy ki akarod nyírni a gyereked?
Az öv pont a kisgyerek nyakánál volt,szerintem csattnál,ha beránt az övfeszitő,akkor úgy töri el a gyerek nyakát,mint a száraz gallyat
De szerinte ez így jól van,nem kell másik gyerekülés.
Még szerencse,hogy nem kell vinnem a gyereket túl gyakran. -
AMD Power
titán
148-cal repesztett lakott területen
Tuti egy BMW-s volt.
-
dabadab
titán
válasz SpeedR #18723 üzenetére
Ja, egy remek autos utkozes egyszer azzal vegzodott, hogy a menekulok frontalisan belecsapodtak a szembejovobe (akit tortenetesen ismertem, csak azert maradt eletben, mert vmi bazi nagy Volvoban ult - de igy is honapokig volt a korhazban, ahol eleg rendesen kuzdottek erte).
DRM is theft
-
kételkedem
addikt
válasz AMD Power #18726 üzenetére
Vagy inkább egy kb 6 éves Renault Megane
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
AMD Power
titán
válasz kételkedem #18728 üzenetére
Az idióta állatja...
-
Sipi16
őstag
Kinek is van Renault-ja?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
dragonfx
veterán
válasz kételkedem #18701 üzenetére
nem lehet lopták a kocsit azért menekültek??..így csak rosszabbul fognak járni.kár is nagyobb.
tényleg durva.vajon milyne autó volt. ..nem csodálkoznék brazília lett volna a 2 vezető.#18707>>hát ja remélem megtalálják, és utána kivégzés.az összes ilyne angy szállító tré állapotban van , mert irtó drága a javításuk.
#16709>>ez kemény...egész jól húzta.várható volt felkeni magát valahova.de ha nem volt smemi gebax, mér menekült??hobby??sportolás?kihívás??...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
fekeandras
őstag
-
hossszú
őstag
válasz fekeandras #18732 üzenetére
Ember vajon merre nézett?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Snoop-y
veterán
Hát ez nagyon kemény. Eleve a kamion után jött nem is ment gyorsan.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
mezis
félisten
Sajnos ez lehetett az az eset is, ami szinte kivédhetetlen: megy előtted valaki, követed "féktávolságban" (vagyis ha ő elkezdene fékezni, akkor fél-egy mp. múlva Te is taposod a féket és éppen nem koccansz), de nem fékez, hanem az utolsó pillanatban sávot vált, Te pedig próbálj megállni az eddig takarásban lévő álló valamiig. Sávot nem válthatsz, mert vannak melletted.
Ki a hibás ? Az a motoros forgalomterelgető, aki alacsonyan elhelyezett villogójával beáll az autópálya szélső sávjába és a motoron ülve valami homályos karlengetéssel terelgeti az autókat a belső sávba, vagy az az autós, aki elől átvágott a belső sávba egy autó (mert erre kényszerítette a motoros forgalomterelgető) és akkor szembesült az előtte "tornyosuló
akadállyal ?Ezt csak defenzív vezetéssel lehet elkerülni (esetleg): becsatlakozó úthoz közeledve semmiképp ne mászunk rá az előttünk menőre, lehetőleg ne zsúfoljuk tele a sávokat (hagyjunk menekülési helyet, hisz lehet, hogy valaki nem a legszerencsésebben fog besorolni). És úgy általában kerüljük a "túlzsúfoltságot", vagyis az olyan szituációt, amikor mindenki arra épít, hogy változatlanul fogunk száguldani mindnyájan, senki nem fog még csak lassítani sem, sávot váltani sem,...)
mezis
-
Ariadne
őstag
válasz Khelben #18720 üzenetére
Ehh, na pont ezt akartam linkelni. De minő véletlen, ez egy líbiai felségjelzésű, diplomáciai rendszámú autó... Ja vagy úgy, hát persze őket nem fogják megbüntetni gyorshajtásért, úgy könnyű...klikk
Lécci lécci vezessük be, hogy aki nem kapcsolja be az övét, az fizeti az ellátása kapcsán felmerülő költségeket, nehogy már én fizessek más baromságáért, és mert nem tart be egy alapvető szabályt (függetlenül attól, egyetért-e vele vagy sem). Tudom itt nem ők voltak a hunyók, úgy általánosságban értem.mod: Ja ehhez hozzávenném azokat az ügyeseket, akik a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtanak a sínekre és ölik meg magukat és a velük utazókat. Ha tudja a barma, h az örököse fizet, hátha meggondolja még egyszer...
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
gamerkiller
senior tag
Igen, ez így van ahogy te mondod. Figyelni kellene erre, de mégis mennyi ilyen szituáció van.. Lásd például M0-ás... Katasztrófa az egész.. Ott hol a menekülési útvonal? Sehol.. Életveszélyes az elkerülő...
-
brd
nagyúr
A mögötte/mellette jövő 3 autósnak sikerült majdnem a motoros vonalában megállni úgy, hogy láthatóan már csak a motoros elütésére reagáltak. Ez a barom (a sárga autós) pedig hosszú-hosszú másodpercekig (4-et számoltam) haladt a motoros felé bármiféle reakció nélkül. Vagy értelmezhetetlen volt számára a "motor keresztben, motoros sárga cuccban, erősen integetve/villogva" képlet, és újra kellett indítania magát egy BSOD után, vagy a rádiót bizgerálta, esetleg éppen szopatott.
Így az általad vázolt helyzettől szerintem igen messze vagyunk.
Egyébként én pl. igen rosszul érezném magam, ha kizárólag az előttem haladó autó hátsóját láthatnám az előttem lévő útból (pláne autópályán). De sokan tényleg így vezetnek sajnos.
Én inkább azt javasolnám, hogy soha ne másszunk rá -kicentizve a megfelelő távolságot- az előttünk haladóra (különösen, hogy sokan nem is tudják rendesen felmérni, mekkora is az a távolság). Persze sokaknak fontosabb az életüknél, hogy az egójuk ne sérülhessen azáltal, ha egy úgyis sietősebb valaki pár másodpercig közvetlenül előtte halad. (Nem, engem is zavar, de én inkább túl akarom élni azt a sok barmot, akivel az úton találkozni ).
A motoros amúgy szerintem erősen Darwin-díjas, hogy így odaáll egy motorral egy autópályán. Mondjuk le is szállhatott volna róla, és úgy integet, akkor talán hamarabb el tud ugrani.Ariadne: nem elég, hogy az állam ellop az örökségedből, még az idióta rokonod után is fizess? (A rokonait nem válogathatja meg az ember, ill. azt sem, hogy ki után örököl.)
Erre (lenne) való a biztosító.[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Khelben
nagyúr
-
fekeandras
őstag
válasz gamerkiller #18735 üzenetére
Vagy a pöcsével játszott vagy 'mittomén de simán le bírt volna fékezni de ha nem is, akkor elrántja oldalra...
folytatás: [link]
-
Winner_hun
titán
Sokat fizetnek a gyorshajtó magyarok - augusztusi gyorshatási rekordok
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
ma lekurvanyázott mutogatott egy yarisban ülő hegyomlás, mert szokásos óvatos lassú stílusban mentem át a lurdy kereszteződésnél a síneken és bekellett fékeznie, pedig mikor lefékeztem fényévekkel mögöttem volt... csodás egy ország ez.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fekeandras
őstag
válasz Integra #18744 üzenetére
Minket oldalról bontott le nyár elején ott majdnem egy x5-ös. A híd irányában külső sávból indulva kissé jobbra félrehúzódtunk, hogy a tankcsapdák kikerüljük erre fuxos kreol barátunk beakart előzni.Majdnem belénk jött.Még neki állt feljebb... Aztán kapott egy "diszkrét" korom pamacsot és már ott sem voltunk. A paraszt köcsedék.
-
venember83
nagyúr
-
frame>24
addikt
válasz venember83 #18746 üzenetére
Hogy mondjam tenéked, rám sokkal intenzívebb hatással voltak a bármely balesetről készült valódi accident képek. És tényleg, hányszor volt, hogy mikor valami "őrültséget" (=sietős előzést, stb.) próbáltam csinálni az úton, bevillantak bizonyos piros színektől szennyes fotók, és maradtam nyugton.
Az a kár, hogy nyilván ezek használata kegyeleti (+ milyen egyéb?, ha már a sokkolás a cél) okokból nem engedett, pedig ez esetben a cél igazán szentesíthetné az eszközt.
Interesting vid, though.(#18741) fekeandras: elnézést, de kissé vicces hangja van az ottani mentőknek...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz venember83 #18748 üzenetére
...lassan olvasok vissza: a kicsivel korábban linkelt holland eset bizony már célba érhet!!( ) Pont a mobilozás (+ rádió, fúvóka-rostélyok b*tatása, stb.) is okozhat ilyet, nem előre néz. A sárga kocsinak szerintem is lett volna ideje sokkal jobban lassítani.
Mellesleg, az utána jövő fekete (peugeot?) csaknem csinált egy másik balesetet is, mikor a belső sáv fele próbálta kerülni a motor maradványait.
Na, amúgy az egész ez durva.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #18746 üzenetére
Tudom, hogy film, hogy a szereplőknek kutya baj sem történt, de így is nagyon realisztikus!
Brrr...Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest