Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#97668) aginor válasza CharlieFirpo (#97658) üzenetére


aginor
veterán

Ha engem kérdezel, akkor nincs itt semmiféle tervezés. Kérnek polcról egy m43 méretű valamit, már csak az a kérdés, hogy továbbra is az eddig látott technológiákkal álmodnak, vagy végre nem az alsó polcról rendelnek be valami vackot, aminek csupán a felbontása nagyobb. Ehhez nem is kell igazán koncepció, az szerintem inkább a vázak konkrét kialakításához, és az objektívpark fejlesztéséhez valamint a szoftveres megoldásokhoz kellenének inkább, de valóban nem nagy baj, ha amúgy van ilyen. :)

"A fogyasztók bizalmát alaposan átgondolt és megfelelően árazott új objektívekkel lehet megnyerni. Félek, hogy ebből nem sok minden lesz igaz. A kínálaton meg úgy is lehetne javítani, hogy a meglévő obiparkot feljavítják." - igaz, ezt én is írtam korábban. ;)

"Az EVF ugyanaz a kérdés, mint a szenzor. Ha átgondolt stratégia része, jöjjön." - mondjuk itt tök nem értem, hogy mit kellene átgondolni. A csúcsvázba jöjjön a non plus ultra, a kisebbekbe arányosan butítva, de mivel a konkurencia is elszáll ilyen téren, így itt is kicsi a mozgástér, ha nem akarnak lemaradni. Amúgy hangsúlyozom, hogy a legtöbb feladatra a mostani is teljesen rendben van.

"Az AF nagy szívfájdalmam, de ott is lehet taktikázni. Nem tudnak top AF sebességet összehozni, mert nincs tudás, szabadalom, pénz hozzá?" - ezt sem húzhatják sokáig, pláne ha szeretnének komoly madarász rendszer hírében állni. :(

"Oké, javítsanak a kiolvasási sebességen, legyenek gyorsabb sorozatok AF-fel, bármi, amiben a kis szenzor elvileg előnyt jelent és ki lehet használni." - jaja, ez tök igaz, de azért részben már ez is megvalósult (pl: 60fps-es sorozat), de egy global záras szenzor nagyot szólhatna.

"A Pana miért segítene pont most? " - elvileg egy rendszerben vannak, ha az egyiknek megy a szekér, az minimum közvetve a másiknak is jó. Amúgy, ha igazán lenne eszük, akkor létrehoznának egy közös fejlesztőközpontot, aminek a hasznát mindketten élveznék a saját szájuk íze szerint, de az egyes új technológiák fejlesztési költsége feleződhetne. Lehet csak vita lenne belőle, ismerve a Panasonicot, a fene se tudja.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.