Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#97658) CharlieFirpo válasza aginor (#97656) üzenetére


CharlieFirpo
tag

Kicsit másképp mondom: ha van koncepció, akkor és csakis akkor érdemes megterveztetni és megrendelni az új szenzort (jó ez már vagy múlt idő, vagy úgysem lesz semmi, nem most terveztetik). Ha a külső, össze-vissza elvárások alapján egy jól marketingelhető szenzor lesz belőle, akkor megszívtuk minden értelemben. Én ettől komolyan tartok.

A fogyasztók bizalmát alaposan átgondolt és megfelelően árazott új objektívekkel lehet megnyerni. Félek, hogy ebből nem sok minden lesz igaz. A kínálaton meg úgy is lehetne javítani, hogy a meglévő obiparkot feljavítják. Hozzáteszem, minden gyártó, még a kicsi Pentax is képes volt erre, és amennyire erről véleményt tudok formálni, mindenhol hálásak voltak érte a vásárlók. Az Oly is elkezdte (75-300, 14-150), aztán látványosan rálépett a fékre.

Az EVF ugyanaz a kérdés, mint a szenzor. Ha átgondolt stratégia része, jöjjön. Minden márkánál vannak még most is ganéj EVF-ek a régmúltból. Ha van értelmes célja az újnak (pl. Blackout mentes még magasabb képfrissítési frekvenciával stb.), akkor hajrá. Egy marketingelhető öszvér-megoldást nem szeretnék.
Az AF nagy szívfájdalmam, de ott is lehet taktikázni. Nem tudnak top AF sebességet összehozni, mert nincs tudás, szabadalom, pénz hozzá? Oké, javítsanak a kiolvasási sebességen, legyenek gyorsabb sorozatok AF-fel, bármi, amiben a kis szenzor elvileg előnyt jelent és ki lehet használni.
Mintabolt: :R .
A Pana miért segítene pont most? Jó lenne, de nagyon csodálkoznék, ha ebben puszta álmodozásnál több lenne.
Igen, amit írsz, hogy hallgassák meg a felhasználói véleményeket, nekem is tetszik. Csak ne a véleményvezérekre hallgassanak, ennyit akartam mondani.

[ Szerkesztve ]

Charlie

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.