Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
-
félisten
Nem vagy kivétel. Én sem szeretek 40-nél többet költeni telóra.
Házam nincs sajna, de ha megmaradna havonta 200 ezrem, akkor sem telefonra cseszném el, hanem félreraknám a gyereknek lakásra, ha felnő, vagy egyéb értelmesebb dologra.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
legenda
válasz worxland #94699 üzenetére
ne szűkíts céges telefonra, mert nem mindenki úgy használja, illetve bizonyos szabad mozgás ott is adott még úgy is, hogy a biztonsági irányelveket nem sérti a felhasználó.
a többire csak azt tudom mondani, hogy az esetek jelentős többségében kiderül utólag, miszerint felhasználói hiba az ok, de a megfelelő témában adott a lehetőség, hogy rákérdezz, gyorsan kiderül, mi is a helyzet adott téren.
nem mellesleg, egyre kevesebb dologhoz kell már az itunes, sokak számára akár teljesen nélkülözhető.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mclovin
senior tag
Üdv! Új mobilomat, okostelefonomat keresném kb 2 évre. Újat szeretnék venni vagy olyat vadászni használtan ami 'patika' állapotú (dobozos, garis, nagyon szép állapotú), talán utóbbihoz jobban is ragaszkodnék. Telenorfüggő vagy független készülék kellenne, előfizetést nem tudok vállalni. Mire is használnám? Normál és multimédiás felhasználás lenne. SMS, telefonok, netezés, zenehallgatás. Fontos pontok közül kiemelendő lenne, ha vállalható, jó képet készítene, jól lenne összerakva,minőségi lenne az anyaghasználata. Játékok offolva vannak. Ami az árkategóriát illeti...nos elég tág keretet adok meg, mert még nekem is el kell gondolkoznom, mennyit is adok rá, de örülnék ha mondjuk kapnék ajánlatot mondjuk 3 árkategóriában. Legyenek ezek mondjuk 30-50-80 ezer forint.
-
blt.62
őstag
Szio. A Samsung S6 edge plusz---ról mi a véleményetek? Jobb mint a síma S6 edge?
MegtorloXp
-
Kolty
aktív tag
válasz istnag #94701 üzenetére
Dehogy van bajom veled. Csak az átlag hozzáállással. Lehet én vagyok a kakukktojás, de valahogy nem fér a fejembe ez a világ. Én így, hogy a smart hangszóróját már nem cseréli ki a voda, fogtam magam és vettem használtan egy alcatel 995öst, 8000.ft.ért. Tökéletesen megfelel az én igényeimnek, pedig nem a kenyérre valót költeném el ha vennék egy telefont pl. 60.000.ért, de mégis minek? Face meg egy mail fiók vígan elfut a legtöbb olcsó telefonon is.
Baromira el van butulva vagy nem is tudom az emberiség.
Bemegyek egy üzletbe és nincs kiírva a tényleges ára a dolgoknak. Annyit látni csupán, hogy Hány hónapig mennyit kell fizetni érte. Az emberek nem tudnak gondolkodni. Hitelt, hitelre halmoznak. Mire letelik a hitel vagy még bőven van belölle, rég újat kell venni az autóból, tv.ből bármiből, mert elhasználódott.
Én valahogy mindig azt láttam szüleimtől, hogy előre gyüjts, úgy vegyél bármit is, hogy maradjon a nemvárt kiadásra. -
Watchman
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlásán gondolkozom. Erősen gondolkozom az LG G4-en. Szóba jöhet a Galaxy S5 és A5(2016), illetve ebben az árkategóriában. Tudtommal G4 viszi a pálmát, ám félek tőle, hogy talán túl nagy és a Samsungok megjelenése jobban tetszik. A legfontosabb szempont az élettartam, mert nem szívesen költök 100ezret telefonra évente, másfél évente. A kamera fontos. Hardverből ettől erősebb jelenleg nem kell, nem futtatok bivaly igényű játékokat, csak ilyen Piano tiles 2, Cut the rope féléket. De nem vagyok biztos, hogy ez a hardver a jövőben is elég lesz-e (G4). Más telefonokat is meghallgatok.
Mit ajánlotok?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Fater már megint csak szenved a jelenlegi SONY telegrácsával és végre úgy néz, hogy egy rendes telefont venne amit nem kell fél-1év után kidobni, mert lassú laggos, lefagy, stb.
Én 3 telefont ajánlanék neki a trénoros választékból ezek az
LG G4 (104k)
Samu A5 (az új - 100k)
Samu A5 (tavalyi - 62k)Az első kérdésem, hogy a tavalyi A5 ezen az áron már mennyire számít jó vételnek, bírná évekig anélkül, hogy az ember befonná a szemöldökét, mert olyan lassú?
Valamint összességében melyik lenne a legjobb vétel? Én az LG-re gondolok, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
pubos
tag
helló.Sajna ma sikerült leejtenem az 520 telom.kb 15-20 cm magasról esett az üvegasztalra minek hatására megrepedt a képernyő.
Sajna ez már a második 520 volt az előzővel is igy jártam csak az a zsebembe feszült meg és ott tört.
A kérdésem az lenne (mivel nagyon bejött ez a teló)mi az amire érdemes lenne cserélni?
láttam már olyan összetört telot aminek tök pókhálós volt az érintője mégis működött.Bár nem célom törni de van ezek közt olyan ami kicsit jobban bírná a gyűrődést?
Mindenképpen Windows phone telot szeretnék.használt is jó lenne ha volna olyan aminek nem ennyire kényes a kijelzője,csak már újonnan nem kapható.
tudtok valamit ajánlani? -
Soybex
őstag
Ha használtan szeretnél jó Windows Phone-t akkor a te választásod a Nokia 735. Iszonyatosan bírja a strapát , tapasztalatból mondom. Annó 8-10x leejtettem és semmi baja nem volt. Kijelző gyönyörű.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
lezuvius
őstag
válasz Watchman #94707 üzenetére
Szia
G4 jovetel es a hardvere is eleg lehet kesobb is (persze nem a legkomolyabb jatekokra csak atlagfelhasznalasra)
Kisebb meretben Nexus 5x-t tudom ajánlani vagy a OnePlus X-t. Nagyobb meretben OnePlus 2/Nexus 6/Galaxy A9 2016.Kiemeltek kameraban jobbak tudtommal de nem vagyok egy profi fotos.
TheProb
A5 mar most is iszonyat lassu (csaladban van egy)
G4 tud annyival tobbet,hogy megerje azt a kis plusz penzt.Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
wxyzz
újonc
Sziasztok!
Huawei P8 és Xperia Z3 Compact. Tesztek alapján nem tudok dönteni. Az áruk ugyanaz.
Ki melyiket ajánlja? Miért?Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
Hali!
Nekem Z3 van. Ugye ennek a kis tesója a Z3C.
Z3 nagyon jól bírja aksival, imádom És nagyon gyors is. Mostanában nagyon jól írja a sony a rendszereit. (Tapasztalat szerint haverom (nagyon jó haverom innen fórumról) váltott HTC M9+-ra, mert ellopták a Z3-ját, és ki akart próbálni mást is. Azt mondja nincs sebességbeli különbség! Azaz a Sony is jól optimalizálta a rendszert. Sense-hez hasonlította ügye, és különbséget nem igazán vett észre. Illetve lassan jön a 6.0 Reméljük az is jól fog sikerülni.
Tesztek és sokak szerint a Z3C jobb aksiban, mint a Z3. Ha igen az nagyon jó, ha nem az sem, a Z3 is sokáig bírja. Illetve vízálló (annak nevezik, enyém pl tényleg az is, volt már kádban, csap alatt stb, de nem kell ezt biztosra venni, inkább ha beleejted a vízbe, akkor nem kap el a szívroham egyből, nagy eséllyel túléli) ami azért előny. Kamera hát nem túl acélos, de nem is a legrosszabb, sok tesztfotó van vele illetve összehasonlító videó is. Gyors pörgős teló. Ajánlom
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
pubos
tag
ok ezek közül lesz valamelyik.nagyon köszi nektek.
-
ObiWan13
tag
Sziasztok.
Nem tudom eldönteni melyik telefont vegyem, egy kis segítséget kérnék ebben. Sikerült 3 telefonra szűkítenem a választékot (persze, ha van más telefon hasonló vagy jobb képességekkel ebben az ársávban, jöhet).
- Honor7 (TMobile részletre)
- Sony Xperia Z5 (TMobile részletre)
- Redmi Note 3 Pro (Online Webshop)Köszönöm a segítséget
-
MeszarosG
csendes tag
Sziasztok, olcsó okosttelefont keresek. Mivel használtan igen széles a választék, így kérem a segítségeteket, kérlek ajánljatok néhány készüléket az alábbi szempotok szerint.
- Ár: kb 20k
- Használt
- Hosszú távra a tartósság az egyik szempont
- Használat: telefonállás, internethasználat
- lehetőség szerint minél nagyobb kijelző.
- AndroidKöszönöm.
-
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne venni dual sim-es telefont, eddig ezt a készüléket nézte ki. Nem ismerem a Lenovo készülékeket, ezért gondoltam segítségeteket kérem, hátha lenne hasonló adogatásokkal rendelkező készülék ami bevált már.
Ami fontos szempont lenne, hogy 6-7" közötti legyen a kijelzője és árban 100eFt körül gondolkodik
Külföldi rendelés nem akadály.
Előre is köszönöm.Üdv Z.
-
gghrtz
őstag
Sziasztok! Egyik ismerősömnek telefon kellene. Az illető nő.
Ebben szeretném kérni a segítségeteket, mert sajnos 1-1,5 éve nem követem a piacot.Ár: olyan 45e
Állapot: Új
Megvétel: Ahol van rá gari, független legyen
Android OS, és 5"-nál ne legyen nagyobb. (Sőt 4,7, vagy alatta lenne az ideális)Előre is bocsi a lehetetlen kritériumokért.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Kérek tippeket okostelóra. Arra gondoltam, hogy videózásra kellene egy, használt, olcsó 20 k-ig.
De annyi van, mint égen a csillag. Én meg nem értek hozzá, meg utálom is.Van egy kínai e-bayes kamerám, na az rettenetes videót cisnál. annál jobb kellene.
il sole non sorge più ad Est!
-
holozis_HUN
veterán
Videózásra olcsó teló? Hát.. Pont nem az olcsó kategória a jó kamerás telók mekkája...
Ha jó kamera kell, többet kell rászánnod. De a legegyszerűbb egy céleszköz.
Xaomi gyárt 30k-ért akciókamerát, az full hd 60 fps-t tud. És a minősége is jó.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Vladi
nagyúr
válasz holozis_HUN #94726 üzenetére
Köszi a választ!
Az a gondom, hogy nem tudom, mit jelent a jó kamera. Most van egy e-bayes kügyü, de az rettenetes. Viszont ismerős telójával készített videó meg egész jó.
A kamera jó ötlet. Van valami bemutató oldal, hogy milyen videót csinál?
il sole non sorge più ad Est!
-
sasa134
addikt
Sziasztok, hölgy ismerősömnek (35 éves) kellene telefont ajánlani, de mivel fogalmam sincs a droidos dolgokról, itt kérek segítséget.
Árkategória : max 100-110K
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? függetlenül nem szolgáltatónál, élő előfizetéshez kell
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed: 110k-ig a legjobb max 4.5 Colos droidos nem kínai telót keresem
- Mire használnád? Munka, mail, böngészés, social dolgok, semmi játék
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Droid legyenköszi előre is.
Avanti Roma
-
cidalain
veterán
sziasztok, két gyors kérdésem lenne
1. Lumia 550-nel meg lehet osztani a 4G hálózatot úgy hogy mondjuk rácsatlakozzak egy laptoppal (szóval tud e csinálni wifi hotspotot)?
2. Ez minden hazai 4G frekvenciát támogat, ugye? (fontos lenne a B20 is, mert sokszor az isten háta mögött kellene majd használni, településektől távol)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak keresek 50000Ft alatt okostelefont.Használt is jó.
Főleg telefonálásra, gps-es navigálásra, és fényképezésrehasználja, de néha fb-t, és hasonlókat is megnéz rajta.
A cél, hogy egy olyan telefonja legyen, ami nem lassul, és azokat az alapvető feladatokat amire használja évek után is elég legyen a hardvere.
Mit tudnátok ajánlani?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok! Ezek lennének a kritériumok: 5"-nál ne legyen nagyobb, droid, dual sim, 50k körül lenne a max újonnan, itthonról. Esetleg jó lenne ha lenne rajta notif LED. Köszönöm szépen előre is az ötleteket!
-
FNZ
őstag
hali!
írják sokan, hogy az lte b20 az fontos, hogy támogassa a telefon.
kérdésem: ha nem támogatja a teló, akkor nem fogok netezni vidéken? vagy csak 3G-vel fogok netezni? a 3G-vel nem fog működni a fészbúk + a böngészés mert olyan lassú vagy miért fontos a b20?csak azért kérdem, mert néztem pár készüléket ami szimpatikus lenne asszony számára (pl lg g4 dual, xiamoi), de nem tudja az lte b20-at
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
-
cidalain
veterán
válasz tvamos #94743 üzenetére
azért nem olyan kardinális a kérdés.
aki mindig, mindenhol, a leggyorsabban akar netezni annak fontos.(kis falvakban is van nálam 4G olyan telóval, amiben nincs B20. lehet hogy az autópályán a puszta közepén nincs, nem tudom, ott én vezetni szoktam nem netezni. otthon az egyik szobában van 4G, a másikban csak 3G van, de letojom, mert van wifi.
mondjuk én nem is szúrom magam tökön, ha a hóvirágfotót nem tudom azonnal feltolni a facéra, hogy itt a tavasz, jó lesz az 30 perc múlva is, amikor olyan helyen leszek, ahol lesz 4G. vagy 3G.)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
wxyzz
újonc
Sziasztok!
Tegnap már kérdeztem és a z3 compactot ajánlották páran a huawei p8al szemben. Már meg is győztetek volna, de a kutakodás közben észrevettem, hogy a z3 1080 x 1920 (424 ppi) felbontásával szemben a compact csak 720 x 1280 (319 ppi)-vel rendelkezik. A Huawei felbontása megegyezik a sima z3éval. Viszont teszteken a z3 compact kijelzője jobban teljesít.
Így melyiket ajánljátok? Egyáltalán van komolyabb különbség mobilon a két felbontás között -
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Két telefon közül kellene választanom, huawei p8 vagy htc one m9. Melyiket lenne érdemes választani? A p8 nál sokan írták hogy a grafikus vezérlő gyenge de nem tudom melyik lenne a jó választás.
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok!
Okostelefont szeretnék vásárolni. Eddig egy Nexus 4-t leszámítva szinte csak Samsungjaim voltak, ráuntam, ráadásul most nagyon sokat kell használnom napi szinten, amire a jelenlegi készülékem alkalmatlan.
A legfontosabb kritériumok a következők lennének:
- Xiaomi MiBand 1S kompatibilitás
- legalább 2GB ram
- Android szoftver és Play támogatás (nem gond, ha van saját felülete, csak tudjak az áruházból letölteni)
- nagyon jó hang- és beszédminőség
- legalább egy napot bírjon az aksi
- napi szinten másfél-két órát zenét hallgatok rajta
- munkahasználat, üzleti alkalmazások és
- kártyafüggetlen
- elég ha angolul tud, magyar nyelv nem szükséges"Előny, de nem feltétel"
- üzleti(bb) megjelenés (fémház vagy pl. bőrtok lásd LG G4)
- jó kamera néha-néha egy-egy fotó készítéséhez
- dual sim4.3 - 5.0 (kivételes esetben 5.5-5.7 colban) gondolkodom. Nem rootolnám, semmi főzött ram meg ilyesmi, eleget mókoltam anno, soha többet
Max. két évig használnám. A garancia a lényeg, egyébként jöhet akár újonnan, akár használtan is.
Külföldi rendelés abszolúte szóba jöhet, csak nem tudom honnan érdemes.Keret: újonnan, garanciával: max. 60-65K, használtan max. 45-50K.
Az anyagiak miatt elsősorban kínai telefonban, főként Xiaomiban gondolkodom, de ha lehet, írjatok kérlek több modellt, akár több alternatívát (más gyártótól).
Nagyon kivételes esetben még pár ezer forintot mellé tudok tenni.Bocs ha nagyon szedett-vetett lett, igyekeztem részletesen megfogalmazni, mit keresek. Előre is köszönök minden segítséget!
Üdv:
Péter[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz cidalain #94744 üzenetére
Eppen azt irja a kollega, hogy neked nem fontos, nekunk meg az! Vonatozom naponta 3 orat. Azert vettem az elso okostelefonom, hogy utazas kozben tudjak netezni. Ha ebbol 2 orat GPRS van csak, az elveszi a dolog ertelmet. Igy nekem kardinalis kerdes. Az, hogy te letojod, az meg nehogy mar engem erdekeljen!
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
cidalain
veterán
válasz tvamos #94749 üzenetére
Eppen ezert nem lehet senkinek sem azt mondani hogy b20 nelkul te mar bem vennel telefont. Nem azert irtam a felhasznaloi szokasaimat hogy erdekeljen, hanem azert hogy lehessen valakinek realis osszehasonlitasa.
Mert a mindenkeppen kell a b20 kijelentesen kivul itt sose olvasok semmi mast ezzel kapcsolatban. Illetve de: azt hogy csak BP-en fog menni a 4g mashol meg semmi. Ami netto felrevezetes.
Ennek kovetkezteben az ember megvesz majd 50-60ert egy full 4G telot 1 GB rammal. Holott sok embernel sokkal jobb opcio a 2 gigas telo korlatozott 4G hasznalattal, es ez a korlatozottsag messze nem olyan dramai, mint ahogy egyesek itt sugallni velik.
Es ezt tapasztalatbol mondom, nem elmeletbeli...
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest