Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok!
Okostelefont szeretnék vásárolni. Eddig egy Nexus 4-t leszámítva szinte csak Samsungjaim voltak, ráuntam, ráadásul most nagyon sokat kell használnom napi szinten, amire a jelenlegi készülékem alkalmatlan.
A legfontosabb kritériumok a következők lennének:
- Xiaomi MiBand 1S kompatibilitás
- legalább 2GB ram
- Android szoftver és Play támogatás (nem gond, ha van saját felülete, csak tudjak az áruházból letölteni)
- nagyon jó hang- és beszédminőség
- legalább egy napot bírjon az aksi
- napi szinten másfél-két órát zenét hallgatok rajta
- munkahasználat, üzleti alkalmazások és
- kártyafüggetlen
- elég ha angolul tud, magyar nyelv nem szükséges"Előny, de nem feltétel"
- üzleti(bb) megjelenés (fémház vagy pl. bőrtok lásd LG G4)
- jó kamera néha-néha egy-egy fotó készítéséhez
- dual sim4.3 - 5.0 (kivételes esetben 5.5-5.7 colban) gondolkodom. Nem rootolnám, semmi főzött ram meg ilyesmi, eleget mókoltam anno, soha többet
Max. két évig használnám. A garancia a lényeg, egyébként jöhet akár újonnan, akár használtan is.
Külföldi rendelés abszolúte szóba jöhet, csak nem tudom honnan érdemes.Keret: újonnan, garanciával: max. 60-65K, használtan max. 45-50K.
Az anyagiak miatt elsősorban kínai telefonban, főként Xiaomiban gondolkodom, de ha lehet, írjatok kérlek több modellt, akár több alternatívát (más gyártótól).
Nagyon kivételes esetben még pár ezer forintot mellé tudok tenni.Bocs ha nagyon szedett-vetett lett, igyekeztem részletesen megfogalmazni, mit keresek. Előre is köszönök minden segítséget!
Üdv:
Péter[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok!
- LG G3 2/16
- Xiaomi Note 2
- Xiaomi Note 2 prime (ha megéri a +kb 10 ezer forintot)
- Xiaomi Note 3 (ha megéri a +kb 10 ezer forintot)
- Xiaomi Redmi 3
- HTC M8Ezek közül melyiket lenne érdemes választani?
Az LG és a HTC csak használtan férne bele a keretbe, a négy Xiaomi újonnan, garanciával jönne.
A HTC mellett szól viszont a fémház, a LG mellett a circle tok.Angol nyelven, céges mobilnak használnám, napi szinten elég sokat beszélnék és e-maileznék rajta.
Google Play támogatás fontos.Előre is köszönöm!
Péter[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Szia!
Én épp egy Ace4-t szeretnék lecserélni mert nagyon elégedetlen vagyok vele, míg a Feleségemnek G620S-t vettünk fél éve. Utóbbi köröket ver az én telefonomra, két-három nap alatt megszokta a Huawei saját felületét. Imádja.
G620Ss-t talán garanciálisan is találsz ennyiért (az Ace 4-t nem tudom mennyiért mérik használtan).
A Moto G-t nem ismerem.Péter
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Most, hogy kijött az Mi6 szerintetek mikor érdemes Mi5-t/Mi5S/Pro stb... vásárolni használtan vagy EU warehouseból újonnan és utóbbi esetében honnan?
Köszi,
Péter -
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Xiaomi note 4 4/64-t cserelnek le. Egy ideje mar agyaltam rajta, de most, hogy husz perce sikerult agyonpokhaloznom a kijelzot,
az eletkedvem is elmentugy dontoztem, nem halogatom tovabb.60 k-nal tobbet meg soha nem koltottem mobilra, kesz vagyok valamivel ennel feljebb maszni, ha van ertelme, de nem sokkal. (70-80k)
Chrome, Gmail, neha ceges levelezes, youtube, zenehallgatas, tehat semmi vilagmegvalto - jatszani nem szoktam.
Konnyu rootolhatosagnak orulnek, custom rom nem hiszem, hogy menne ran. Adroid v A-alapu rom jatszik.Xiaomi Mi 9T-t ajanlottak BB topicban a minap, Xiaomi Note 7 pro(?)-rol hallottam meg jokat, ezen felul nem igazan ismerem a mai telefonokat.
4/64-rol valtok igy jo lenne, ha legalabb ezt tudna. Ne legyen 7 colos.Es nagyon jo lenne, ha vegre olyan telefonom lenne, amivel valoban jo fotokat lehet csinalni.
Kulfoldi beszerzes is szoba johet (nem gond ha tobb het mig megjon, csak vammal ne kelljen bohockodni), hasznaltpiac is (szamlas-garis), outlet is (csak ertelmesen gariztathato legyen).
Ar/ertek aranyban gondolkodom - es legalabb 3 ev mukodesi idoben.Azsiai telefonok is johetnek (sot gyanitom, a keret miatt mas nem is nagyon johet szoba), Xiaomi es Huawei volt es van a csaladban, a tobbit nem ismerem.
Nagyon hirtelen ennyi. Elnezest a nyersebb fogalmazasert, hogy csak par hozzaszolast olvastam vissza, alig latok a duhtol - es a kijelzotol...
Elore is koszonom az esetleges segitseget! -
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Honor 10 50k-ért jó vétel?
Telekomék adják ma ennyiért.Feleségemnek szeretnék egy normális telefont, Huawei P8-t váltana, ahogy olvasom, ez tudásban kb. a P10 és a P20 között lehet.
Tudás, leírás alapján nagyon szimpatikus, ár/érték arányban nagyon jónak tűnik, de olvastam negatívumokat, szoftver-problémákat, melegedést és ahogy néztem, az itteni topic is nagyon kihalt.Az EMUI-t kifejezetten megkedvelte a Zasszony, ezért is gondolkodtam ezen a vonalon (és nem pl. Xiaomi-ban).
Ennyiért (esetleg nagyon max. 60k-ért) van esetleg ennél jobb vétel normális (nem sufni és nem külföldi) forrásból?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Kettészedném a kérdésemet.
1)
Ár/érték arányban melyik Xiaomi lenne a legjobb vétel ~80k-ig, ha a fényképezés a legfontosabb kritérium?
Előny, de nem feltétel, ha 6GB ram van benne és villámgyors töltésre képes. 5G nem prioritás.Külföldi beszerzés is szóba jöhet, ha úgy sokkal olcsóbb, csak tudjam itthon gariztatni, ha gáz van.
2) Egy Galaxy A52s 5G megérheti a felárat és érdemes lehet egy jobb Xiaomi helyett megvásárolni ~100k áron?
Készülékbeszámítással (24 750 ft értékben) 92 500 forint volna a Samsung oldalán.
Jól tudom, hogy ha nem adom le a beszámíttatott telefont, akkor kb. 15k-ért számítják be - és így lenne kb. 102k a telefon?Előre is köszönöm a segítségeteket, remélem nem kérdeztem nagy hülyeségeket. Teljesen elkavarodtam a rengeteg Xiaomi modell között - régen egyszerűbb volt rábökni, hogy normál vagy pro legyen
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Ajánlottátok az A53s készüléket - még egyszer köszönöm a javaslatot.
Ahogy nézegetem, használtpiacon pár ezer forint eltéréssel néha ki lehet fogni S20FE-t is.
Melyik volna hasznlátan a jobb vétel ~80.000 Ft környékén?
Esetleg más befutó?Jó minőségű kamera a legfőbb szempont, illetve az időtállóság - legalább három évig használnánk.
Szerk: Illetve még a Google Play támogatottság fontos!Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest