Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66151) agabe


agabe
addikt

Nyitottam egy topikot a holnapi Black Friday-el kapcsolatban, mert lesznek telefonok is olcsón :))
Black Friday 2014.11.21
Ott talán jobban össze lehet gyűjteni mindenféle infót (ezen topikot nem olvasók is sokan odatalálhatnak) mit lenne érdemes tényleg megvenni akár a telefonok közül is, mert lássuk be mindkét üzlethálózatnak elég nagy a termékkínálata, ráadásul MM -ben lehet, hogy csak a boltokban és weben nem, sőt boltokban eltérő kedvezménnyel lesz megtalálható ugyanaz.

(#66152) Ájvé válasza Jag (#66146) üzenetére


Ájvé
veterán

BT 4.0 annyira fontos? Mennyit áldoznál rá?
Döntés érzékenységet annyira nem értem, minden telefon tudja, így vagy úgy (ha nem is giroszkóppal).

[ Szerkesztve ]

(#66153) Wollie válasza agabe (#66151) üzenetére


Wollie
tag

Köszönjük! Szerintem nagyon hasznos.
Esetleg arról infó, hogy szolgáltatóknál lessz e valami féle akció?
Telenor, Vodafone stb...

Zújonc

(#66154) agabe válasza Wollie (#66153) üzenetére


agabe
addikt

Én még nem tudok róla.
De mégis :
[link]
Nem tűnnek valami hatalmas ajánlatoknak :D

[ Szerkesztve ]

(#66155) csmat válasza Ájvé (#66152) üzenetére


csmat
senior tag

Az bluetooth lefelé kompatibilis az összes régebbi bluetoothal? pl a 4.0 kommunikál a pl 2.1-el?

(#66156) kali válasza csmat (#66155) üzenetére


kali
legenda

igen

(#66157) Keil Walker válasza Metyuk (#66128) üzenetére


Keil Walker
aktív tag

A 930-nak van még egy olyan hibája, hogy 2g-s mobilnetnél vibrál a kijelző. Szóval, ha sokat netezel a pampákon, ahol csak 2g van, akkor zavaró lehet. Egyébként én is merem ajánlani.

(#66158) agabe válasza agabe (#66154) üzenetére


agabe
addikt

sorry ez régi hír.

(#66159) Ájvé válasza csmat (#66155) üzenetére


Ájvé
veterán

Igen, de bizonyos eszközök újabb bluetoothal működnek csak, pl most kezdenek bejönni az okosórák, van amihez 4.0 kell.

(#66160) csmat válasza kali (#66156) üzenetére


csmat
senior tag

Azt nem értem, hogy akkor a sony z1c-m miért nem kommunikál egy 2.0-ás gps vevővel? de ez végül is nem fontos már..
Ami lényegesebb, ajándékba vennék egy bluetoothos hangszórót kínából, (visszaküldés nehézkes lenne) ami Bluetooth 4.0+EDR-t tud és az eszköz meg 4.0 (A2DP)-t. akkor nem lesz gond közöttük?

bocsi tudom nagyon nem ide tartozik! :R

Ez viszont igen

[ Szerkesztve ]

(#66161) Archanon


Archanon
őstag

Korábban.

Nézegettem a T-mobile ünnepi ajánlatait, a lenti okostelók közül valamelyik megéri egy kezdőnek? Vagy mind harmatgyenge változat? Yperia Tipo-nál mondjuk csak jobb mindegyik. :)) Bár tény, hogy ezek nem kártyafüggetlenek, ő meg 70-es, de annyit nem telefonozik, hogy ez borzasztó legyen a percdíjakra nézve.

Amúgy az én választásom a Z3 Compact-ra esett. Van rajta ideiglenesen egy tokshopos tok, meg egy nillkin előlapi üveg is, és baromira meg vagyok elégedve a telefonnal. :) Az adathasználatot viszont ez a 4G, vagy nem is tudom, talán a nagyobb képernyő egyszerűen zabálja mint állat. Nem baj, ahol van Wifi, majd inkább ott netezek.

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#66162) kali válasza csmat (#66160) üzenetére


kali
legenda

iphone 5s (bluetooth v4.0) és bhs-608 (bluetooth v1.2) párosítás tökéletesen működik, pedig a a v1.2 tényleg nagyon régi és elmaradott a v4.0 tükrében.

bt

Archanon; nem a legjobb telefonok...
a z3c jó döntés.
a 4g/lte kapcsolat miatt nem lesz több az adatforgalom azonos tartalomnál, az eltérő átviteli mód miatt nem csökken vagy nő meghatározott állomány mérete.
gyorsabban kap(hat)od meg lte hálón meghatározott tartalmat, de attól még mondjuk 1 megabyte gprs, edge, a különböző 3g módozatok és 4g/lte esetén is 1 megabyte lesz.

[ Szerkesztve ]

(#66163) mikesgabor


mikesgabor
aktív tag

Sony Xperia SP.
Szerintetek milyen?Megéri venni? 30 Körül
Volt már valakinek ilyen?

(#66164) mikesgabor


mikesgabor
aktív tag

Erről valami vélenény?

[link]

(#66165) Archanon válasza Archanon (#66161) üzenetére


Archanon
őstag

Persze, de itt most lényegesen olcsóbban kaphatóak, mint egyébként. Csak azért, mert miért adjak ki 40ezer Ft-ot egy telefonért, amikor lehet hogy a 20ezressel is tökéletesen beérné elsőnek? Egyik sem jó alternatíva?

Vodánál a Galaxy Young 2 mondjuk lényegesen olcsóbb, 18ezer. Lumia 530 az 3ezerrel drágább, Xperia E1-ről ne is beszéljünk, ajándék se jár hozzá. :DDD

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#66166) mikesgabor


mikesgabor
aktív tag

Lehet nem látszik a hangomon,DE SÜRGŐS LENNE!

(#66167) Ájvé válasza Archanon (#66165) üzenetére


Ájvé
veterán

Azért mert csak szenvedés lenne belőle, bizonyos szint alatt annyira gyengék hardveresen a telefonok, hogy kínkeserves lenne a használatuk. Ez alapján meg levonná a téves következtetés, hogy "sz*rok az okostelefonok", nem rosszak, csak meg kell nézni mibe ruházol bele.
Ez a minimum szerintem.

mikesgabor:
Párszor már leírtam, nehéz jól járni használt készülékkel, SP jó lenne, de még jobb lenne tudni miért akarja 3 hónap után így árun alul eladni a készüléket. Neked is a fenti Lenovo A328-at ajánlanám vagy várd meg holnap milyen akciók lesznek még.

[ Szerkesztve ]

(#66168) Archanon válasza Ájvé (#66167) üzenetére


Archanon
őstag

Nagyobb kínszenvedés, mint az Xperia Tipo-nál?

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#66169) mikesgabor válasza Ájvé (#66167) üzenetére


mikesgabor
aktív tag

Szerinted.

(#66170) Zeki válasza mikesgabor (#66169) üzenetére


Zeki
nagyúr

edigital, mediamarkt, éjféltől black friday. Mediamarkt már pár termékkel most elkezdte az előbulit.

(#66171) Ájvé válasza Archanon (#66168) üzenetére


Ájvé
veterán

Cseperből vödörbe.

mikesgabor:
Hát hajrám, én figyelmeztettelek. Annyit még megtehetsz saját érdekedben, hogy vaterán megnézed mennyiért mennek a nem 3 hónapos, hanem mondjuk éves vagy idősebb készülékek. Előre ne fizess.

(#66172) mikesgabor válasza mikesgabor (#66169) üzenetére


mikesgabor
aktív tag

Soha az életbe nem vennék új telefont!
Minek vegyek olyan valamit amit ha megveszek a vásárlás pillanatában 50%-ot esik az ára.(pici túlzással)

Szerinted a 4 mag és az 1 gb ram a minimum.
Az 1Gb ram még csak csak.
Látnod kellene az 1 magos,1 GHz,512Ram-os Huawei G300-omat.
Gyári kipakolt ICS vel.

Tökéletesen használható!Fénykép,videó,gps,játék persze azok nem amik 2 gb-t kérnek és érdekes telefonálni is lehet vele.
Egy kis odafigyeléssel megdöbbennél mit ki lehet hozni egy telóból.

De ez megint az a kategória,hogy kinek mire kell.A előbb említettekre az is jó.4" kijelzőn még filmet is kényelmes nézni.
Értem én,hogy olyan emberek is vannak akik nem akarnak vacakolni a telóval.Megveszik és fut ahogy fut max OTA frissítés amitől vagy jobb lesz vagy sz@rabb,de kérdés megéri-e a tetemes árkülönbséget?

(#66173) xmaas válasza mikesgabor (#66172) üzenetére


xmaas
őstag

Vicces ember vagy, abban biztos lehetsz hogy a budos eletbe nem fog neked senki se eladni aron alul semmit csak mert jo fej mert nem dolgozik se a maltai szeretetszolgalatnal es valoszinuleg nem dolgozik a mikulasnak se hogy ennyire joszivu legyen amikor valamit tul olcson adnak annak biztos oka van es 99% hogy nem jo a vasarlora nezve .

Az a keszulek amit linkeltel mar igy egybol elso ranezsre egy reteknek tunik itt persze az allapotara gondolok az a hatlap ugy nezz ki azon a kepeken mintha szarra hasznaltak es kitudja meg milyen rejtet hibakkal van tele en biztos nem adnek ki erte egy vasat se plane OLX es tarsai oldalakon meg ilyen eloreutalasos tortenetekkel.

Ha jot akarsz magadnak hasznalt cikkeket /okostelefont csakis szemelyes atvetellel veszel es csak akkor ha normalisan vegig tudsz probalni az egvilagon minden funkciojat

(#66174) Ájvé válasza mikesgabor (#66172) üzenetére


Ájvé
veterán

Nem ezt mondtam, hogy 4 mag és 1 GB a minimum, hol írtam ilyet?
MT6572 is elég lehet használattól függően, meg akár 512MB RAM is, csak akkor ne várj sokat tőle. Van ismerős aki elvan ilyen készülékkel is. Viszont az ilyen olcsóságoknak több a problémája. A gyártók telepakolják a különböző saját kis programjaikkal ezeket az amúgy sem acélos készülékeket és csodálkozik a szerencsétlen júzer, hogy lassú, akadozik, nincs sose elég ram stb. Ez mellett az általam írt készülék hardveresen elég erős, Lenovo stock romot használ tudtommal, szóval minden adott egy a kategóriájában egyedülálló készülékhez, ami vélhetően nem szenved a korábban írt problémáktól.
Volt nekem is Defym, sőt hőskorban mikor még Android nem futott be, még Herom is volt. Akkor se voltak tökéletesek még ezek se (Heroval 1.6-ról indultam, 2.1 egy csoda volt szinte), működtek, szerettem mindkét készüléket, de tudnék sok negatívumos is írni.
Azért tavalyi Thl W100-ra való váltásom a Defyről elég nagy változást hozott, leszámítva hogy bekapcsoló gomb megnyomása után még kicsit gondolkodott még a kijelző bekapcsolt, minden sokkal jobban ment, futott. Igen 1 magról 4 magra váltás elég nagy változást hozott és RAM is nagyot ugrott, fura volt, hogy kb fele szabad volt (igen stock droid előnye, nincs tele minden szarral). Valószínű 2 mag is sokat hozott volna, nem 2 vagy 4 magon múlik feltétlenül.
Ne gondold, hogy nem jártam végig az utat, de azt látom, hogy lassan csak a felső kategóriás készüléket vesz az ember, vagy lenyeli a békákat amik olcsósággal járnak. Alternatíva talán a néhány kakukktojás ami olcsóságtól eltekintve is használható marad (mert addig jó egy készülék még el nem kezded használni, ahogy "belakod" egyre inkább előjönnek a hibái, nyavalyái).
Használt készülékről meg már írtam, milyen veszélyei vannak (még nem is tértem ki az internetes csalókra), erre te egy erősen áron aluli szinte zsír új készüléket linkelsz. Nem mondom, lehet, valami újgazdag gyerek (bár akkor nem SP lenne, hanem valami sokkal komolyabb készülék) megunta és gyorsan túladna rajta vagy nem is tudom. Nekem felettébb gyanús, de legyen vele szerencséd.
Tessék ez még hihetőnek tűnik.

Archanon:
Ha szenvedtél a Tipoval akkor meg pláne nem értem, miért akarsz megint ugyan abba a cipőbe menni.

[ Szerkesztve ]

(#66175) flymi


flymi
addikt
LOGOUT blog

Erről vélemények? Kell egy dual SIM-es telefon... WayteQ TALK 5H (Dual SIM) kártyafüggetlen okostelefon (Android)
Esetleg LG L70 Dual?

Szívem szerint Lenovo S850-et vennék első felindulásból, de nincs rá akkora keret.

[ Szerkesztve ]

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#66176) mikesgabor válasza xmaas (#66173) üzenetére


mikesgabor
aktív tag

Teljesen egyet értek veled.
Csak személyesen szoktam vásárolni.
Meglepődnél,hogy mi minden van áron alul eladó,csak meg kell keresni és kiszűrni a sz@rt.
De azt mondom hogy olcsóbb dolgokból is ki lehet hozni sokkal jobbat.(persze nem mindenből),de ki kell válogatni,nem szabad elkapkodni.Meg amúgy semmit sem.Nem úgy mit a mai főzésemet,mert itt ülök a gép előtt.
Nekem is gyanús a dolog ezért is kérdeztem az oldalon.

(#66177) Ájvé válasza flymi (#66175) üzenetére


Ájvé
veterán

Van fóruma, nem éppen a legjobb néhány tekintetben. Kijelző szép, de kamerája pocsék, GPS se túl jó, mellesleg szerintem ennyiért jobbat is kapni már.
LG L70-t nem ismerem, hardver alapján alap dolgokra elég lehet.
Pedig most akciós az S850. Én mondjuk ezt is sokallom érte. Pár jó Lenovo akad még egyébként.

(#66178) 112FarEast válasza mikesgabor (#66172) üzenetére


112FarEast
csendes tag

Használt telefont vennél 26-ért, amikor 30ért újat kapsz ? Egy kicsivel többért pedig jobbat, és újat ?

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi 1S

(#66179) mikesgabor válasza Ájvé (#66174) üzenetére


mikesgabor
aktív tag

Igazad van.Nem is vitatkozom.
Csak azt mondom nem feltétlen kell erőművet venni,hogy boldoguljon az ember.

Ez a teló nekem is gyanús.
De azért beindult az agyam,hogy mi lehet vele.Egyenlőre a kapcsolatot sem birtam felvenni az illetővel,de ha sikerül tuti elmegyek és megnézem.

Hátha csak nem ért hozzá és sz@r softver van rajta.Ez persze a legjobb eset.
De majd elválik.Meg kell nézni.

(#66180) mikesgabor válasza 112FarEast (#66178) üzenetére


mikesgabor
aktív tag

Mondj 30 ért jobbat,újat! :Y

(#66181) onyy


onyy
csendes tag

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni...

Dual sim-es 4.4 (és később lehetőleg L-re frissíthető) akksiban minél tovább bíró androidos telót keresek ~60.000 Ft körül min 1GB memóriával és microsd bővíthetőséggel.
A mobilarenan nemrég tesztelt Moto G második generációs készülékét néztem ki, de nem túl bíztató, amit az akksiról írnak.
Felmerült még a samsung s4 mini duos, de elég sok negatívumot hallottam a samsung-os telókról és a topikjában sem voltak túl pozitívak a vélemények.
Van esetleg tanácsotok,vagy a Moto G-vel járok a legjobban? (és vész esetére szerezzek be egy külső akksit)

Elsődlegesen új telefonban gondolkodok (mondjuk egy S5 dual-t vennék használtan max 80-ért, de az esélytelen), fontos,hogy független legyen és min 2 évig (de inkább több) használható maradjon, ne essen szét/ragadjanak be a gombjai/...

előre is köszönöm a segítséget

(#66182) Ájvé válasza onyy (#66181) üzenetére


Ájvé
veterán

Moto G jó készülék, lesz vagy már lehet van is rá L. Használattól is függ az akku idő, tudsz mondjuk spórolni a 3G és szinkronizáció kikapcsolásával. Hasonló a Xiaomi Redmi 1S, de akkuja ennek se erősebb és jelenleg 4.3 van rá. Elvileg lesz rá L is, de Google sokkal gyorsabban dolgozik ilyen téren. Alapba meg Miui fut rajta, nézd meg esetleg, nehogy meglepetés érjen.
Samsungot szerintem hagyd, akkor Moto G és ha kell akku bank.

(#66183) xXxian


xXxian
senior tag

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy úgy kérdezek, hogy a topic-ot nem olvastam végig (mobilarena teszteket igen).

Feleségemnek kellene egy okosteló. Nincs semmi követelmény, egy adott áron, ill. az alatt szeretném megtalálni a bestbuy modellt.

Nekem Lumia 610 van, a magam részéről csalódtam mind a Nokia-ban, mind a WM rendszerben (ha valakit érdekel leírom miket tapasztaltam). Viszont, egyik barátom ezt javasolja, merthogy Android instabil, gyakran kiszámíthatatlan.

Androidos mobilban nagyobb a választék. A következők között vacilálok: Lenovo S850, LG L90, Alcatel Hero, Idol Alpha vagy Idol 2. Utóbbinál nem világos ED Idol 2-t, vagy Idol 2S-t árulja.

Jelenleg az említett modellek beszerezhetők 60k HUF alatt. Ti melyiket vennétek, s miért pont azt?

(Esetleg S3 Neo vagy S4 - ha lesz FeketePéntek akció)

Köszi előre is,
X

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

(#66184) Ájvé válasza xXxian (#66183) üzenetére


Ájvé
veterán

Lenovo S850 a felsorolásból.
Amit én ajánlanék az a Xiaomi Redmi 1S. Azért ajánlom, mert out of the box jól használható készülék, Miui rendszerbe minden benne van ami kell. Snapdragonos vagyis GPS is jobban működik, ha esetleg szempont. Holnap lehet ez is lesz akcióba, addig várj és térjünk vissza a kérdésre. Bátyámnak is ez lett véve, nem egy nagy telefon guru, de maximálisan bejött neki eddig.

[ Szerkesztve ]

(#66185) flymi válasza Ájvé (#66177) üzenetére


flymi
addikt
LOGOUT blog

Mehetne még egy pár ezressel lejjebb is, akkor lenne csak igazán bestbuy! :K

/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

(#66186) Khaosz55


Khaosz55
addikt

Sziasztok,

legutoljára még a LG G2 minit néztem ki. Ez kb fél éve volt. Az a kérdésem, hogy most mit tudtok nekem ajánlani ?

70-100E Ft között. Persze ha kicsit több az sem gond.

Lehetőleg ne legyen 5"-nál nagyobb kijelzője, szeretném ha zsebembe is kényelmesen elférne.

G3 mini is ajánlott vétel?

Melyik okos telefont ajánljátok? Jöhet más márka is!

A hosszú üzemidőt szeretem még :)

[ Szerkesztve ]

(#66187) xXxian válasza Ájvé (#66184) üzenetére


xXxian
senior tag

Köszi, várok akkor holnapig.

Annyi még, hogy nem fog játszani a telefonon, viszont baba van, nem baj ha masszív a felépítés. GPS kellhet.

Lehet bízni ebben a márkában? Én kicsit szkeptikus típus vagyok...nekem (hangsúlyozom: nekem) nagyobb név az LG, Samu. Milyen a szervizháttér pl.?

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

(#66188) w333


w333
félisten

"Black Friday" ma éjféltől ! :C

Media M- ben már vannak változások pl. Idol Alpha 85k helyett 50k ! :Y

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#66189) Szevaszam


Szevaszam
csendes tag

Sziasztok!
Okostelefont szeretnék venni a jelenlegi HTC Desire A8181 lecserélésére. Sony Xperia Z1 Compactot és Huawei Honor 6-ot nézegettem, de sajnos nem tudok annyit ráfordítani. A kérdésem az lenne, hogy 50-60e Ft körül milyen telefont ajánlanátok?

- Árkategória. 50-60e Ft
- Használt vagy új: Új
- Hol vennéd meg? Függetlenül vagy T kötelékben
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 2 évre venném kb.
- Mire használnád? Fotó, e-mail, böngészés
- Oprendszer? Android
- Egyéb: 1 Gb RAM

Előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#66190) mikesgabor válasza 112FarEast (#66178) üzenetére


mikesgabor
aktív tag

:F ??? :F

(#66191) onyy válasza Ájvé (#66182) üzenetére


onyy
csendes tag

köszönöm szépen :)

(#66192) 112FarEast válasza mikesgabor (#66180) üzenetére


112FarEast
csendes tag

Azt írtam, hogy kicsivel többért lehet jobbat, újat.

[link]

Ez ennyiért is megéri. Most jönnek akciók, amitől lehet még olcsóbb lesz.

Szevaszam:

[link]

Legjobb abban az ársávban, amit említettél.

[ Szerkesztve ]

Xiaomi Redmi 1S

(#66193) Flind válasza Khaosz55 (#66186) üzenetére


Flind
senior tag

Xiaomi Mi3 vagy LG G2 (bár az 5.2", de kis házban). Vagy olcsóbban (és gyengébben) Lumia 735.

(#66194) mikesgabor válasza 112FarEast (#66192) üzenetére


mikesgabor
aktív tag

Hát ez nem sok,de legalább valami.

De ez már nem kicsivel több és ez akkor sem kellene ha ...
De azért köszönöm,hogy írtál.

(#66195) imcsoo


imcsoo
aktív tag

Alcatel Hero mennyire jó telefon? Mert most MM-be 60 ezer, 95 helyett... :)

(#66196) Ájvé válasza xXxian (#66187) üzenetére


Ájvé
veterán

Szervizt a Wayteq biztosítja, de nem tudom milyen szinten.
A márka megbízható, nagyobb eladása van, mint az LG-nek vagy Sonynak (vagy lehet a kettőnek együttvéve). Félni biztos nem kell tőle, jó telefonokat gyárt. Leeséstől olyan nagyon nem védett, mondjuk ha nem pofára esik akkor szerintem nem lehet túl nagy baja.

(#66197) xXxian válasza Ájvé (#66196) üzenetére


xXxian
senior tag

Köszi!

Elolvastam közben a tesztjét, tényleg jó lehet. Talán túl jó (ájmín: bonyolult) egy nőszemélynek. Nem azért mert a nők butábbak...csak mert kevésbé hajlamosak tekergetni, állítgatni dolgokat.

Ami érdekes az az, hogy eMag-ban egy tizessel olcsóbb mint máshol (pl. ED) és a garancia is 2 év (ED: 1).

Köszi a tippet még egyszer.

Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

(#66198) babilonok


babilonok
csendes tag

Sziasztok

Venni szeretnék egy új telefont. Eddig Samsung S7230e Wave volt.
Voda vagy független legyen.
Jó képeket és videót készítsen.
Strapabíró legyen, szokásom hogy mindig elejtem a telefont.
Eddig a sony xperia m2 aqua-t néztem.
Ár max 70ezer Ft.

Köszi

(#66199) Ájvé válasza xXxian (#66197) üzenetére


Ájvé
veterán

Emagnál nincs magyar nyelv rajta, csak angol és kínai. Multi rom feltehető csak akkor babrálni kell vele, másrészt garancia ugrik. Edigitalon hivatalos forgalmazásból van, multi rom van rajta ami tud magyarul.
Ezért is mondtam, hogy holnap meglátjuk, hátha ez is akciós lesz.

[ Szerkesztve ]

(#66200) xmaas válasza babilonok (#66198) üzenetére


xmaas
őstag

Hat ha sokat leejted akkor erdemes beszerezni olyan tokot ra ami birja a gyurodest ,igy magaba ha leesik biztos nem lesz koszonet benne :)

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.