Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunlipi88
csendes tag
válasz floratm #181657 üzenetére
Én így tapasztaltam. Sokkal tovább maradnak használható telefonok az iphone-ok mint más. Szigorúan szvsz. Tovább van hozzá alkatrész, jobban elérhetőek az alkatrészek.
Én a xiaomit csak ár érték arányban látom jónak. 100-150-ig max. 200 körül mar egy jobb használt iPhone lenne a cél. -
hunlipi88
csendes tag
válasz G@ben #181650 üzenetére
Hasonló méretet nézek én is. Szerintem ha ennyire hosszú időre tervezel az csak iPhone lehet. De az nem fér a keretbe újonnan. Samsungjaim - bár nem mostaniak voltak - de mind a gari idő végével elhaláloztak. Xiaomik bírják de nem bíznék 4-5 évre ebben.
számomra az az idegesítő hogy ha 6” környéken keresek csak iPhone jöhet szóba, de egyszerűen nem vagyok hajlandó telefonért ennyi pénzt adni.
tovabbi nehezítő körülmény hogy kerekített kijelzőt sem bírom így még kisebb az esélyem egy normális telefonra.
realme 10-et fogdostam és egész emberi méretű de a tesztek nem győztek meg.
xiaomi 12s se lenne rossz, a többi xiaomi sajnos drága. Akkor inkább 200 fölött már szifon. -
hunlipi88
csendes tag
Sziasztok!
xiaomi a3-on vacillálok. Van vmi ami jobb nála akár 70e-ig? Feleségemnek mi 9t pro-t vettünk de nem érzem úgy hogy kétszer annyit ér nekem mint egy a3. Vagy túl jo áron van az a3?!
-
hunlipi88
csendes tag
Udv mindenkinek!
Segitsegetek kerem mivel kicsit sokat nezelodtem de nem tudok donteni. Keresek egy samsung s5 alternativat. Lehet kinai vagy akarmilyen cserebe jobb kameraja es uzemideje kellene hogy legyen mint az s5nek. Van ilyen vagy vegyem az s5ot? Eddig elephone p7000ig jutottam. Es tudnia kene lte800at is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest