Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Melyik jelenleg a legolcsóbb androidos okostelefon, ami normálisan használható 5" körüli méretben? Jó új vagy garanciális használt is. Játék nem szempont, inkább egy jobb kamera kellene.
-
w333
félisten
válasz joefasalasso #106738 üzenetére
S7 Edge ... de csak azért mert a HTC 10 fehérben nagyon ocsmány !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #106740 üzenetére
Gondolom használt készüléken gondolkozol.
Szerintem érdemes a Z1-gyel is szemezgetni az aprón, ha már SP van a pakliban.
Néha van 15k körüli ajánlat.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #106754 üzenetére
Sp mostanra kiesik. Igen hasznaltan gondolkodnek.. Le kell vegyek az arbol, mar fejem szedtek itthon
15-17k a max. Amit eddig talaltam es nagyon bejott azonnal, a G2 mini. Fuggetlen, es hazon belul maradnek vele
Sony Z1 nem ismerem, regen olvastam rola..
Szerk: vegigfutva a Z1 keresessel csak a compactot adja ki, de az is 20-tol..[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mate1396
tag
Sziasztok!
30.000 - 34.000 Ft között keresek telefont (független piac minimum 1 év garancia), fontos szempont, hogy duál sim képes legyen és legalább 8 GB legyen a belső tárhelye. (Az egykori Doogee X5 Pro tudás kéne de ilyet már nem látom, hogy biztos forrásból fent említett áron lehetne venni.)
Kinéztem ezt a telefont: [link] kicsit aggaszt az 1 GB RAM, de jobb alternatívát nem találtam.
Felhasználás: szülő használná, nem erőforrás igényes játékok, telefonálás, közösségi oldalak használata. (Egy LG L65-öt váltana)[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
anyukámnak keresnék telefont. Eddig egy ms 435 volt neki, előtte pedig egy sgm 2.- Árkategória. max 30k
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? boltban, szolgáltatónál (t)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? hosszú táv
- Mire használnád? fb, telefon, viber, net
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? wp-t preferálnám neki, de android is jó lehet
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 4", max 4.5" szerintem jó lenne nekiFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
törölt tag
válasz Aryon87 #106755 üzenetére
G2minit csak az anyósnak és ősellenségnek!
Gyári szoftverrel frissíthetetlen, rendre beakad, szeret lefagyni, néha csak akku kivételre újraindulni ilyenkor. Gyakori, hogy a klavija nem jelenik meg, mikor szöveget írnál, vagy megjelenik, de max. három karakter után eltűnik. Ilyenkor appból ki, kijelző kikapcs, majd vissza esetleg segít. Vagy restart. Kamerája fotóra elviselhető, videóra szar. -
Aryon87
félisten
válasz #06658560 #106758 üzenetére
Alapveto dolgokra lenne hasznalva, ami igazabol rendszeres hasznalatban van nalam mostanaban, az a viber es opera. 1-2 hetig lenne szolgalatban.
Amik most vannak tartalekom, azoknal fenyevekre jobb barmelyik.. Samsung Galaxy Young es Sony Ericcson Live with Walkman...
Ezeket kellene kivaltania. Moto G nem tetszik a kulseje miatt. De a G2 mini ami szep. Hardverileg ugyanaz mint a Moto.. Szal nem hinnem hogy annyira szar lenne..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
Végülis...
Én például per pillanat az X10 minimmel böngészgetek, és vígan elvagyok vele
(A helyzet oka egyszerű: túl sokat vagyok hajlamos lógni neten, és nem marad másra időm. A szankciómnak hála a netes tevékenységem napközben lekorlátozódik az itteni fórumozásra.)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
BenHans
addikt
válasz Speeedfire #106757 üzenetére
Szia,
Lumia 550 [MA teszt]
Pár dologban mindenképp előrelépés lesz...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Samsung galaxy j5-höz hasonló telefont tudtok mondani, ami olyan 40-45e környékén megvehető? Ami fontos, hogy 5-ös android legyen rajta minimum, és a kamera ne legyen rosszabb mint a samsungban. Én a motorola moto g-t néztem, mást nem annyira találtam. Ha esetleg kékben lehet kapni az plusz pont (barátnőmmel lesz...)
Segìtségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
3 év után ismét elérkeztem a telefon cseréhez. Ehez kérnék némi segítséget. Csak 1 dolog biztos hogy az ár nem döntő tényező mert nem havonta cserélgetem a keszüléket.
Jellenleg 1 független note3 as készülékem van amit a lányom már nagyon szeretne kisajátítani😉.
Az első és legfontosabb kérdésem ha megszoktam az androidos telefont erdemes e váltani windows vagy ios készülékre? Soha nem volt iphone telóm windows mar volt vagy 4 eve. Van e jelentős különbség a 3 oprendszer között? Megbízhatóság vedelem gyorsaság stb. A másik fontos szempont nalam a kijelző mérete. Ugye a note 3 as után nehéz lenne 4" kijelzőre visszaváltanom.
Amik nálam elsődlegesek a telefonnál a következők:
Kijelző méret
Erős hardware a játékokhoz
Jó minőségű fotók
És rengeteget filmet nézek rajta fülhallgatóval tehát ennek a lehetősége is fontos.
A note 7 lett volna az ideállis választás de ugye ha jól tudom az nem is kapható már a tűzesetek óta.
Helyette néztem az s7 edge-t a nokia lumia-t vagy az iphone 7 pluszt. Ha valaki tudna segíteni a döntésemben annak örülnék. Mindig is sokat adtam a prohardver tagjainak tanácsaira véleményére. -
Arcképgyáros
válasz Dinasti #106767 üzenetére
Az S7E kamerája tényleg jó, nem csak úgy hirdetik.
A hardvere pedig bivalyerős, erre sem lehet panasz.
Személy szerint van tapasztalatom iPhone-nal, és sajnos a kompatibilitási problémák meg a fájlkezelésből fakadó macerák miatt végül nem tudtam hozzászokni.
(Ráadásul az i7Plusban nincs jack )
A Windows talán abból a szempontból nem túl szerencsés, hogy hosszútávon elég bizonytalan a sorsa, függetlenül attól, hogy jó telefonok a Lumiák.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
_adaml21_
őstag
válasz _adaml21_ #106745 üzenetére
Kiegészíteném az előző Hsz-emet, hátha így többen nyújtanának nekem segítséget. Barátnőmnek lenne a telefon, fontos, hogy az elérhető alternatívák közül a legnormálisabb garanciális hátterű telefont válasszuk, egy normális garancia nekem többet ér 0.1 Ghz órajelnél, 2 Mpixel kameránál, vagy 1500 Antutu pontszámnál...
- Árkategória. ~70k-ig
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? boltban, szolgáltatónál (t)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? 3-4 év, de nem fog AA játékokat futtatni, szóval nem kell csúcshardver
- Mire használnád? fb/messenger, net, kamera (elő, és hátlapi is legyen korrekt)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? jó lenne 4,5" környékén, de ha érdemes, rá tudom beszélni az 5-5,2"-re -
Dinasti
senior tag
Köszönöm mindenkinek a gyors vàlaszokat. A jack hiány az tenyleg gond lenne nálam. A s7 lesz szerintem a befutó.
-
törölt tag
válasz Aryon87 #106760 üzenetére
Azt használom napi szinten, mert nem fogok szolgáltatói telefont venni mégse, normálisra meg még spórolok.
amiket írtam, naponta tapasztalt problémák, amik miatt kivágnám a francba az egészet már egy ideje. Az android 5-re frissítés csak rontott a helyzeten, azóta nincs szabad tárhely, nem tudok egy harminc megás appot frissíteni, ha 400MB alatt a szabad kapacitás. Jelenleg huszonsok appot kéne frissíteni, amit nem lehet. Törölni sem tudok már mit, hogy felszabaduljon ennyi, mert nem lehet törölni a sok lomot. A moto bár hardverileg lehet ugyanaz, de nincs rajta LG bloatware, csak az android+Google, eggyel kevesebb. A frissítés olyankor tud gond lenni, amikor mondjuk a whatsapp nem hajlandó már elindulni a régi verziója miatt. -
csiben1
tag
Sziasztok!
Végül eldőlt, 2db Huawei P9 lite-ot veszek. Az Ipon-ban 72ezer Ft gyári garival. Szerintetek érdemes lenne most már megvárni a nov. 25-ét, a Black Friday-t, vagy nem várható nagyon nagy akciózás? Nektek mi ezzel a tapasztalatotok? Pár ezer Ft-ért nem akarok várni, de mondjuk 20%-ért már szívesen várnék.
Illetve úgyis webshopban rendelném, ilyenkor mennyire vannak túlterhelve a rendszerek, milyen gyorsan fogy el az árú? Illetve ez a Black Friday 0-24óráig tart, tehát érdemes 25-én éjfél után pár perccel fent lenni?You can walk straight through hell with a smile
-
Dugesz1993
csendes tag
Sziasztok.
Nagyon agyalok, de nehezen tudok dönteni a Huawei P9 lite és a Xiaomi Redmi 3S Prime között.
Redmit úgy 45 körül már lehet venni használtan, P9et pedig 55 körül. A kérdésem az, hogy szerintetek melyik éri meg jobban? A Huaweibe nem karcsú a 2gb ram?
Na szóval a kérdés lényege, hogy ti melyiket választanátok?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
rep3at
őstag
Sziasztok!
Én hosszú távra szeretnék telefont (és bár szívesebben meghallgatom az egyéb javaslatokat is) a Note szériára esett a választásom, hiszen főleg kert és parképítés illetve tervezéssel foglalkozom. Tudom hogy más telefonhoz is vehető kapacitív toll de a kéz is be tud zavarni multitouch esetén és nekem a nyomásérzékenység fontos szempont. A kérdésem elsősorban arra irányulna hogy valaki tudja-e hogy hol lehet Note4-nél újabbat vásárolni az országban (lehetőleg részletre; a feltételek ehhez természetesen adottak). Ennek ellenére ha valaki tud hasonló javaslatot az kérem ne fogja vissza magát. Sajnálom a Note 7 bedőlését de hát így jártam :/
Előre is köszönöm!
Forward thinking. كرر
-
csiben1
tag
válasz Dugesz1993 #106775 üzenetére
Én is e két telefon között vacilláltam, végül a P9 lite-ot választottam, csupán a kinézete miatt. Bár ez elég szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik.
You can walk straight through hell with a smile
-
DaTika
tag
Sziasztok!
Rövid távra szeretnék egy androidos telefont, különösebb igény nincs, esetleg az, hogy nem árthat, ha egy frissebb rendszert futtat. Ne legyen csajos se, picike mini dolgok se nagyon érdekelnek. Az ár max 20k, átmeneti telefonra nem költenék többet, csak lehessen használni értelmesen is (azaz: kommunikálás, bkk futár, gmaps navi, web ami érdekel, hogy menjen jól, multimédiás dolgok mint pl: játék, fényképezés, videózás filmezés ilyesmi nem érdekel).
Válaszokat előre is köszi!
-
Intel fan11
őstag
Huawei P-sek közül melyiket éri meg jobban ár/érték arányban? P8 vagy P9 Lite között vacilálok!
Battletag: hojszi#2983
-
smiti
veterán
válasz Intel fan11 #106779 üzenetére
Minden attól függ, hogy mekkora ár különbséggel kapnád meg őket. A családban van mindkettő, az asszonykámnak P8 lite, nekem a P9, bármelyik jó választás szerintem.
A P9-nek max annyi az előnye, hogy az valamelyest ugye frissebb készülék. Talán tovább lesz támogatottsága. -
smiti
veterán
válasz Intel fan11 #106781 üzenetére
38000 Ft. különbséget szerintem nem ér.De egyébként hűség nélkül függetlenül is meg lehet már kapni a P9-lite-ot is 80k-alatt.
-
gianone
őstag
Egyiket sem venném. 50-ért újabb modellt vennék (függetlent), P9 Lite meg függetlenül gyári garival akcióban 65-70.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
nobiand
aktív tag
P9 Lite most az emagon 79.900 amiből lejön 12% ha megadod a kuponkódot.
Vagy vársz és most a héten Joy napok, akkor sok helyen megveheted kuponnal.[ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
válasz smiti #106782 üzenetére
15 havi részletben ennyi amúgy 5890 kell fizetnem havidijjhoz, de amúgy nem értem, hogy egy meglévő ügyfélnek miért kinálnak drágábban 1 telót mint az utcáról bejöő bárkinek! Nem érdemesebb, akkor felmondanom és kötnöm új szerződést? bár ez már nem ide való kérdés, de dühítő!
Battletag: hojszi#2983
-
gianone
őstag
válasz Intel fan11 #106785 üzenetére
Egyébként szolgáltatók meg le is szoktak húzni, hogy a részleten kívül a havidíj is több telóval, mint nélküle. Ha ez igaz rád is, véletlenül se vegyél telefont. ráadásul egyik sem éri meg amúgy sem. Spórolj inkább, ha nincs egyben cashben, de egyszerűen túl drágák.
Egyébként ezek a pici csomagok amúgy sem érik meg, telóra nincs kedvezmény hűség az van. Kártyás a mostani percdíjakkal sokkal olcsóbbak. Ilyenkor eggyel érdemes bepróbálkozni, hogy lemondod telefonon, és akkor megdobnak kedvezménnyel. Nekem havi egy ezrest előfizetésből vagy 40-et telóból kínáltak Telekomnál.[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
spileraaa
senior tag
Sziasztok
Tud esetleg valaki olyan vagy ahhoz hasonló tokot mint a "Love Mei" ütés víz por álló tokjai a redmi note 3-ra ?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
bark
újonc
Sziasztok!
(Új/használt, mindegy) Telefont szeretnék vásárolni maximum 75.000 Forintért, jó lenne, ha 3 évet kihúzna. Leginkább telefonálásra, netezésre, csetelésre, fotózásra, zenehallgatásra használnám, játékokkal nem nagyon szoktam játszani. Én csak a Nexus 5X-et találtam, viszont a 2 GB memóriát egy kicsit kevésnek találom.
Tudnátok ajánlani a fent említett elvárásoknak megfelelő telefont?Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok, anyu nyaggat szeretne egy uj telefont, mondjuk megertem mert samsung young-ot valtana.
Ebben kernem a segitsegeteket.
- Árkategória, ha nem gond es van, akkor ajanlhatnatok 40 ezerert illetve 45-50. Ha egy 40 ezres ellatja a feladatot akkor boven eleg. Ha nem akkor mehetunk feljebb.
- Csak uj
- Hol vennéd meg? Neten lenne rendelve, fuggetlen keszulek, igazabol mindegy honnan, ha az oldal megbizhato, emagrol tudok meg iponrol (nem elek itthon)
- Hosszu tavra lenne, de jelenleg ar ertek aranyban kellene a legjobb.
- Mire használnád? Alap dolgok, facebook, meg skype, sms, whatsapp, meg bongeszni fotozni alkalom adtan. Ne akadjon ne lassuljon az a lenyeg. Jatek nem lesz.
- Android
- 5-5.5"Koszi szepen, a heten lenne rendelve.
-
fefe-30
csendes tag
Szevasztok!
A gyereknek vennék olyan 20-30k körül telcsit.Elég sok van a piacon, de nem tudom, hogy ár-érték arányban mit lenne érdemes venni.Pl. a Doogee X5?Persze én is körbenézek, de, ha kapnék némi jótanácsot, megköszönném.Szóval a kérdés az, hogy ebben az árkategóriában(25-30) mit érdemes venni.Előre is köszönöm a segítséget. -
Gibo
senior tag
válasz knoxhu #106791 üzenetére
Teljesen jó választás. Itthon számlásan ennyiért szolgáltatótól sem kapsz jobb ajánlatot,nem hogy függetlenül. Sajnos...
Egyszer írtam a telenornak egy szívhez szóló emailt,hogy ugyan már hivatalos garanciával az adott készüléket függetlenül miért kapom meg olcsóbban,mint egy egyszerű előfizetéssel ugyanazt tőlük,de nem válaszolták megNokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Trakk77
csendes tag
Sziasztok!
11 éves lányomnak vennék okostelefont 45-50.000 forint körül.
Galaxy J3-at néztem, illetve a Xiaomi MI 4C-t, esetleg Asus Zenfone GO ZC500T.
Ezek közül melyik érné meg a legjobban? Galaxy J3-at sokan lehúzzák...
Fontos szempont a front oldali kamera minősége (selfie...)
Esetleg más ajánlott bestbuy 50.000-ig?Köszönöm.
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy az okostelefonokban (úgy általában) van-e kiképezve külön nyílás (lyuk) az érintőceruzának?
(Hogy ha valaki azzal akarja használni, legyen hová tennie és ne hagyja el.)Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- SkyShowtime
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest