Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlásban kérném a segítségeteket.Mostani Ace2-met szeretném lecserélni újabbra.
Amikre használnám: böngészés, youtube, navigáció, hd tartalmak nézése. Ezeket tökéletesen, gond nélkül kellene hogy vigye, mivel napi több órában használva lennének. Játszani még véletlenül se fogok vele, így ez nem szempont. Illetve szeretném, ha egy normális minőségű fényképezővel lenne felszerelve. Olyan telefon szeretnék, ami 2évig kiszolgálna, nem kell buherálni, teszi a dolgát. Kijelző méretben olyan 4.5"körülire gondoltam.
Árat direkt nem írok, nem tudom milyen árban érdemes gondolkodnom, ebben eléggé rugalmas vagyok...Segítséget, tanácsot előre is köszönöm!
You can walk straight through hell with a smile
-
csiben1
tag
válasz voyager4.4 #69362 üzenetére
Első ránézésre jónak tűnik a lumia 735. T-nél venném, ez a 70K Ft meg teljesen elfogadható is lenne.
batai15: Ez a telefon már túl nagy, így is szoknom kell majd a 4.5"körülieket is, nah meg hát az Lg G2 100K körül van, annyit meg már nem akarok költeni... Esetleg Lg G2 mini Az árban és méretben is megfelelne, majd keresek tesztet és összevetem a Nokiával...
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Samsung Ace4 vagy Lg g2 mini szerintetek Alapvetően netezésre, facebookra, meg navigációnak lenne használva. Játszani egyáltalán nem fogok!
Ace4-ről sok jót olvasok, állítólag elég jól lett optimalizálva, viszont nekem külsőre jobban tetszik az Lg, nah meg annak nagyobb a kijelzője egy picivel...
Esetleg valami más hasonló kaliberű telefon? Alapvetően android vonalon nézelődök.
-
csiben1
tag
Nektek mi a véleményetek a Xiaomi Redmi 1s-ről. sok jót olvasok a márkáról és a típusról, igényeimnek meg is felelne a hardware, viszont kicsit tartok a kínai telefonoktól. De lehet teljesen alaptalanul! Itthon venném, függetlenül, mire számíthatok, ha garanciáztatni kell?
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Huawei g620: 36K-ért, T-mobil vagy
Xiaomi Redmi 1s: ~50K.ért, függetlenülJáték egyáltalán nem lesz, leginkább netezésre, youtubera, meg közösségi programok használatára lenne a teló, illetve 2-3 havonta a gps-t is használnám. Meg fontos, hogy vállalható képet/videót csináljon.
Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Én inkább a xiaomi felé hajlok, de a Huawei ára csábítóbb ...
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek telefont és ebben kérném a segítségeteket. Főbb tudnivalók:
-max 50ezer Ft. függetlenül
-Android, Windows mindegy
-játszani nem játszana rajta
-leginkább netezésre, youtube-ra használná (na és persze telefonálásra )
-elfogadható, normál minőségű képet tudjon vele csinálni
-két évig jó lenne ha kiszolgálná
-és természetesen a legfontosabb kritérium, hogy fehér legyenTi mit ajánlanátok? Előre is köszönöm annak aki segít!
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresek telefont a következő paraméterekkel:- kijelző legyen 4,5-5"
- fehér színben elérhető legyen és legyen némi nőiesség benne
- ár max 50ezer Ft
- felhasználási terület: telefonálás, netezés, facebook, youtubeÖtleteket, tanácsokat előre is köszönöm!
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Még idén szeretném lecserélni Huawei Ascend G620s telómat. Ehhez kérném a segítségeteket, hogy mit ajánlotok.Amire használnám:
-netezés, facebook, viber, youtube, netbank, időjárás app...
-kb két, három havonta autós gps
-ritkán fényképezésre (ezért jó lenne, hogy ha viszonylag tűrhető képet csinálna)Játszani nem játszanék vele és kb 50ezer Ft-ot szánnék rá. Leginkább független telefonokat nézegettem, szolgáltatónál nem igazán találtam nekem tetszőket ennyi pénzért
Amiket én kinéztem:
-Huawei P8 lite
-Xiaomi Mi 4c
-Xiaomi Redmi 3 ProEsetleg van még más, ami elkerülte a figyelmemet? Ti mit ajánlanátok? Tudom, hogy a Huawei van szolgáltatónál, de alacsony havidíjú előfizetéssel, annyi lenne, mint a Mi4c függetlenül. A Redmi meg drágább picivel mint 50k viszont nagyon tetszik.
-
csiben1
tag
Köszönöm mindkettőtöknek a hozzászólást. Kicsit utána is olvastam ennek a B20-nak, marad egy olyan készülék, ami tudja ezt. Specifikációk között nekem mégis mit kell keresnem, mert így nem nagyon szokott benne lenni, hogy "B20" csak felsorolva, hogy 4g-n, 3g-n, 2g-n milyen frekvenciát tud?
-
csiben1
tag
A Redmi 3S-el az a gondom, hogy nem tetszik, jogy az eleje fekete és a hátulja meg valamilyen világos színű. De lehet meg kell barátkoznom vele, mert 50ezer körül nem nagyon találok olyan telefont, amit szívesen meg is vennék és 2évig ki is szolgálna.
-
csiben1
tag
Még egy kérdés.
Xiaomi Redmi 3s prime vagy Huawei P8 lite? Függetlenül kb 1 árban vannak. Specifikáció alapján a Xiaomi tűnik jobb választásnak, de kinézetre a Huawei tetszik. A kérdésem az volna, hogy jobb e a Xiaomi és ha igen mennyivel? Sokkal vagy azért nem olyan jelentős a különbség? Mint korábban írtam, kb 2 évet kellene kiszolgálni és tök alap dolgokra lenne használva (netezés, facebook, viber, youtube, netbank, időjárás app, autós gps) a készülék, játékra nem.You can walk straight through hell with a smile
-
csiben1
tag
válasz csiben1 #106513 üzenetére
Kicsit tovább nézelődtem és még a Huawei P9 lite-al szemezgetek. Viszont itt lenne is egy kérdésem. Árukeresőn nézem, két bolt között elég nagy árkülönbség van. Ez miből ered? Garancia csak a boltba szól? Pl legolcsóbb helyen 65 ezer Ft-ba kerül, de mondjuk Media Markt vagy Emag-nál meg majdnem 80Ezer Ft-ba kerül?
[link][ Szerkesztve ]
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Végül eldőlt, 2db Huawei P9 lite-ot veszek. Az Ipon-ban 72ezer Ft gyári garival. Szerintetek érdemes lenne most már megvárni a nov. 25-ét, a Black Friday-t, vagy nem várható nagyon nagy akciózás? Nektek mi ezzel a tapasztalatotok? Pár ezer Ft-ért nem akarok várni, de mondjuk 20%-ért már szívesen várnék.
Illetve úgyis webshopban rendelném, ilyenkor mennyire vannak túlterhelve a rendszerek, milyen gyorsan fogy el az árú? Illetve ez a Black Friday 0-24óráig tart, tehát érdemes 25-én éjfél után pár perccel fent lenni?You can walk straight through hell with a smile
-
csiben1
tag
válasz Dugesz1993 #106775 üzenetére
Én is e két telefon között vacilláltam, végül a P9 lite-ot választottam, csupán a kinézete miatt. Bár ez elég szubjektív dolog, hogy kinek mi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest