Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lazioforever

    tag

    válasz Throme #43711 üzenetére

    Érdekes dolog ez a "melyik típusú legós" dolog is.Durva belegondolni, hogy mennyire szét tud tagolódni egy látszólag egyszerű, eredetileg gyerekjáték téma is úgymond felhasználás szerint. :)
    Én nagyon kispályás vagyok szinte mindenkihez képest itt a fórumon, ezért néha én is csak pislogok, hogy hol bírtok ennyi készletet tárolni, legyen az összeépített, vagy dobozos.
    Őszintén szólva én nem bírom ki, hogy ha valamit megveszek, azt ne rakjam össze legalább egyszer. Persze ehhez hozzátartozik, hogy amikor úgymond visszakerültem sok év után a Lego-s világba, eleve úgy kezdtem neki, hogy korlátoztam magam. Évi max 3-4 szettet veszek, azt is max 35-45k-ig bezárólag darabonként. Vagy ha veszek kisebbeket, az évi keretet igyekszem nem túllépni. Nehéz megállnom sokszor, hogy ne csábuljak el. Így lemaradtam pl a Batmobile-ról, vagy a nagy Technic supercar-okról. De azzal nyugtatom magam, hogy a helyem itthon véges, kerül más a helyére. És úgyis jelenik meg folyamatosan olyan, ami érdekelni fog.
    Listát vezetek amúgy, hogy mi az, ami a jelenlegi kínálatból érdekel. Hát mit ne mondjak, jó pár évre előre már most el tudnám költeni a rá szánt keretemet. :D Ebből adódóan a listáról nem egy készlet nem fog itthon soha polcra kerülni. De ez van, bele kell törődnöm, és néha olyat is elengednem, ami az amúgy általam felállított összeghatárba amúgy beleférne, csak már el van költve másra abban az évben.
    És akkor itthon néha még megkapom, hogy a gyűjtés könnyű, csak költeni kell. Na ja, ha nincs felső limited.... :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés