Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kitteeh
csendes tag
Sziasztok!
Mint azt lehet, hogy már tudjátok, van Aliexpress-en most egy olyan "akció", hogy pontokat lehet gyűjteni az általatok meghívott és beregisztrált felhasználókkal. Pl. Facebookon megosztjátok az Aliexpress kezdőlapján található Facebook ikon segítségével a személyre szabott linketeket és ha valaki rákattint pl. Facebookon a megosztásra, kaptok pontokat, amiket majd kuponokra lehet beváltani.
Engem az érdekelne nagyon, hogy hogyan is működik ez igazából, mert ha én próbálok beregisztrálni inkognitó módban, nem kapok pontot. Próbáltam Tor böngészővel is, az sem segített. Szóltam pár ismerőseimnek, ők is beregisztráltak, meg is erősítették az email-el, úgy sem volt jó. Van valakinek tippje, hogy mi segíthet?Itt láthatóak az összegyűjtött pontjaitok:
http://my.aliexpress.com/points/myPoints.htmItt található a leírás:
http://activities.aliexpress.com/help-points.phpEz pedig az én linkem:
http://s.click.aliexpress.com/klk/nemq2AzeHa van valakinek valamilyen tippje, hogy hogyan regisztráltassam fel az ismerőseimet, akkor kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- Egérpad topik
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Gaming notebook topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest