- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Sziasztok. Alapvető, béna kérdéseim lesznek.
Egy vadiúj, 10 km-t futott Pro 2-n megcsináltam P3Dr0 tagunk beállításait én is. A rollerrel elindultam úgy, hogy 1 csík még fixen világított, 1 pedig villogott (azt gondoltam, ez ilyen 20-30% környéke, majd jött egy rövid, 50 m-es, 10%-os emelkedő, és megállt a roller. Újraindítás után ránéztem telefonról, már pirosan villogott, 3%-on volt az akksi. Nyomtam 10-el egy tempomatot, és haza döcögtem vele. D-ben mentem végig. Ebből azt vontam le következtetésképpen, hogy visszább kell vennem a teljesítményt.Kérdésem: mindenhol látom az Eco módot (alkalmazásban). Ez mit jelent, hogyan tudom ezt aktiválni? Először azt hittem, a gyalogos mód az Eco, de miután átállítottam a max sebességet, gyalogos módban nem ment úgy sem többet 5-nél. Utána, gondoltam majd 20%-os akkuval ő maga vált Eco módba, de ez sem történt meg.
Ebben kérném a segítségeteket, hogy mivel védhető ki az ilyen baklövés, hogyan érdemes hosszabb távon tartani az akár 28 körüli tempót, viszont a nyomatékot elvenni, illetve mi is az az Eco mód?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest