- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
válasz
Memmaao
üzenetére
Már rendeltem. Szerencsére találtam itthon olyat, ami felnire van szerelve. Mert ezt tudom, hogy kínszenvedés felrakni. Amúgy az utolsó pár száz métert úgy tettem meg most hazafele, hogy nem szálltam le a rollerről és nyomtam neki. 30 helyett 27-tel ment így lapos gumival. Annyi, hogy eléggé rázott. A tömör gumival is ennyire fog rázni?

Szerinted ha pár napig így használom lesz valami baja? Az, hogy a gumi tönkre megy az nem érdekel, mert amint megjön a tömör gumi ez megy a kukába.Ja meg most úgy fog kinézni a dolog, hogy az első kereken a gyári pneumatikus gumi lesz rajta, a hátsón meg a tömör. Ez lehet gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest