- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Aaron14
üzenetére
Minőségre ugyanaz, igazából ugyanazt a vázat kapod az 1S-nél is, csak a fellépő kicsit kisebb. Ha a gyakorlati oldalát nézzük akkor rövidebb hatótáv és kicsit gyengébb motor, utóbbit én nem igazán éreztem amikor mentem vele pár kört. A súlyod előny lesz mindenképpen, én 80kg vagyok, azonos rolleren nézve is nyernél pár kilométert velem szemben.

Ha a nyers adatokat szeretnéd összehasonlítani akkor például itt görgess lejjebb és minden ott lesz.
Ha nagyon meg akarod spórolni a felárat akkor tetszeni fog az 1S is, asszony is eszerint gondolkozott. Én inkább szeretem ha van tartalék - ha az 1S sebességét feljebb akarod tolni akkor megint csak csökkenni fog a hatótáv, én annál már nem játszanám be. De a Pro 2-nél maradt jó hatótáv is, és feltettem a max sebességet 34km/h-ra. A 25 sem rossz... de egy idő után kevés lesz (legalábbis nekem kellett még egy kis kakaó).homeless09: újonnan vettétek az övét? Mert ha kéz alatt akkor lehet húzott firmware van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini brand számítógép - R5 6600H 32GB 4800MHz DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest