Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikasma
csendes tag
Sziasztok!
Látom itt eléggé benne vagytok a témában ..
Tervezek befektetni egy rollerbe, de tipikusan elvesztem a sok információ között.
Szóval ha nem gond kikérem a véleményeteket.
Leginkább munkába járás lenne a cél ami napi kb 8 km , néha plusz egy 10 km, kb sík terepen. Amit elsőre kinéztem a xiaomi pro2 vagy esegway. Nagyon a plafon amit erre költeni szeretnék az a 200. Ami miatt pedig leginkább bizonytalan vagyok az a jó Magyar aszfalt.
Mivel 90 kiló vagyok és szeretem a sebességet 😁, nem tudom hogy bírják a terhelést.Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Yves Saint Laurent Y EDP 60ml
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI AVATA 2 drón akkumulátorok (35e) és töltőHUB (25e)
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
Üzleti előfizetők hirdetései
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest