Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Nyilván azzal nem lehet összehasonlítani, meg azért a rollerknek meg is vannak a maga korlátai. De én például elégedett vagyok a G30E II fékekkel, és például a Pesti úton szükség is van rá. Vagyis pontosabban a bringa úton.
Sok lámpa, semmiből előugró gyalogos. Vagy éppen ott várja meg a buszt, mert ott van árnyék, és simán kigyalogol eléd. Múltkor egy nő úgy hűsőlt a bringa úton, hogy közben kipakolgatta a Tesco szatyrokat is. Az nyilván nem a semmiből jön, de azért a közlekedő gyalogosok és a saját biztonságod érdekében is érdemes minimalizálni kockázatot.
Arról nem beszélve, hogy aki nem kellő körültekintéssel megy át az úton (az elsőbbsége ellenére), az hogy fog megállni? Mert ahogy látom ilyen emberekből van több.
Reggie0:
Én a fékről beszéltem.Tehát felmegy egy emelkedőn a gép, mert van ereje, de azért lefelé szükség lehet a fékre.
-
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem elég egyértelmű, hogy a rollernél az egyik legfontosabb biztonsági tényező a fék. Aminek a hatásfokára több helyen is panaszkodnak. Szóval tök jó hogy 500W és megbirkózik az emelkedővel, de onnan le is kell jönni. Jó esetben.
Arról nem beszélve, ha lesz rá hack, és ki tudják majd ütni a sebességkorlátot (vagy legalább pontosan beállítani), akkor szintén fontos lesz a fékezés minősége.
Ez a tényező számomra már önmagában is kiábrándító. Így a többi dolgot említeni sem érdemes.
Én autóra is normális fékeket meg gumikat veszek. Szerintem közlekedésre tervezett eszköznél nagyon fontos a menettulajdonság és a biztonság. Ahogy én látom mások visszajelzéséből az előbbivel nincs gond.
Mondjuk én azt sem értettem soha, amikor valaki vesz egy 10-20 millás autót, és olcsó szingcsang gumikat tesz rá, meg a legolcsóbb féket. Olajról meg adott esetben üzemanyagszűrő csereperiódusról ne is beszéljünk...de azzal csak az autót öli meg.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #16389 üzenetére
Szerintem ez elég kiábrándító. Ettől függetlenül jól néz ki.
-
yodamester10
őstag
válasz
Thunderzolee #16389 üzenetére
Jó kis leírás,jövök én is nemsokára egy hatótáv tesztel a Hiley x8-al
-
Navee S65 miniteszt Facebookról:
facebook.com/groups/navee.s65.elektromos.roller/Sziasztok, ma megvolt az első utam munkahelyre és vissza, így megosztom veletek a első tapasztalataim az új Navee S65-ről.
Ami tetszik:
A váz és a zárszerkezet nagyon masszív, nem nyekeg, recseg semmi rajta. Jó nagy teste van, a dekk maga 870cm2, nagyon kényelmes, gyerekkel együtt is.
Elől-hátul valamiféle torziós szerkezet biztosítja a rugózást, a tubeless CST gumikkal együtt elég komfortos az utazás.
A főkapcsolót a gázkar mellé rakták, ki-be kapcsolás, lámpa és módok közötti váltás funkciói vannak. Kényelmesen és biztonságosan, a kormány elengedése nélkül lehet nyomogatni. Emiatt a középen lévő kijelző teljesen zárt, a eső itt nem okozhat problémát, egyébként IPX5 védelemmel van az egész roller ellátva.
A kijelző a Mi rollereken megszokott információkat jeleníti meg.
A töltő 2,3A, 122W, úgy vettem észre, hogy ezzel egész gyorsan megy is bele az energia. A töltőcsatlakozót a keresztvázba építették, így nem kell a dekk koszos alján maszatolni.
A motor 500W-os, nagyon nyomatékos, emelkedőn jól kapaszkodik, papíron jobb, mint a G30.Ami kevésbé tetszik:
az oldalsó takarólemezek zörögnek, ezeket egy kevés sziloval gyorsan lehet orvosolni.
A fogaskerekes motor hangját meg kell szokni, hasonlóan szól, mint a gyerekek elektromos kisautói. Mellesleg remek csengő van rajta, de teljesen felesleges, mert erre a visításra mindenki felkapja a fejét.
A korábban megadott specifikációkkal szemben (szerintem) nincs benne regenerativ fék, így csak a hátsó tárcsafékre lehet számítani fékezéskor, ami elég gyengécske ennek a tömegnek a megállítására.Ami nagyon nem tetszik:
a sebesség mámorát el lehet felejteni. EU verzióként 25km/h-ra van limitálva a max, de gps-el mérve ez mindössze 21km/h. Ekkora rolleren ez nagyon-nagyon lassúnak hat...
Útközben összefutottam egy Mi Pro pilótával és kihívtam egy utcai versenyre; vesztetttem. Ami az én kijelzőmön 25km/h volt, az nála 23... Kiábrándító.
Csak megjegyzem, hogy eddig egy 1st gen, hekkelt kínai M365-öt használtam, ami gps szerint 30-al hasít, ha jól meg van töltve. Ez a különbség konkrétan azt jelenti, hogy amig eddig 22 perc volt a munkába jutás, most 30 perc - jelentős különbség, inkább megyek biciklivel.
Összegzés:
Nevetséges, ahogy ezen az amúgy tetszetős, modern, nagy rolleren max gázon, visító motorral közlekedve a pálcika rollerek hang nélkül állva hagynak. 🙂
Amíg ez a sebességkorlátozás nem lesz valahogy feloldva, nem lesz BFF. Nagy potenciál van benne kihasználatlanul - sajnos. -
mrrr74
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16385 üzenetére
Amikor elkezdted használni a rollert, beállítottad a féket?
-
válasz
Fékkart ütközésig húztad? Simán állóra kellene tudni fékezni.
-
DigitXT
félisten
válasz
Akkor nem ártana beállítani azt a féket, mert 3 mp alatt nem fog túlmelegedni.
Alapból nagyon gyenge lehetett, hiszen hidegen blokkolni kell tudnia a kereket:
annyiban jó hír, hogy tárcsa csere nem feltétlen szükséges, a betétet nézném...
(Ha nagyon kopott már, csere, és természetesen a helyes beállítás utána.)
-
válasz
kakuk.tamas #16352 üzenetére
Hátsó tárcsának milyen lett a színe? Hány kg vagy?
Nem csodálom, h az a szerencsétlen egy szem hátsó fék nem fogott meg, bringával jártam hasonló helyzetben. Talán picit segít, ha a súlypontot hátra viszed. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Vodike #16382 üzenetére
A tükör konkrétan rá sem megy. Majd megoldom az új markolaton, de arról tuti nem fog lejönni. Gyárit nem akarom szétcs***ni.
Meg amúgy is jobban tetszik a fekete színű.
Kitámasztó biztos szét fog menni egy idő után, de én azt elég ritkán használom. Munkahelyen meg én a raktárban tárolom. Ott van egy külön helyem, és egy vastagabb raklap elválasztó kartonon szokott pihenni.
Ezt a típusú kijelző védőt használja egyik ismerősöm. Annyi a titka, hogy nem azt a ragasztócsíkot kell használni, ami hozzá jár. Úgy neki tartós.
Amúgy a hordozó az még egy kritikus pont a rendelésben. Viszont az később fog kiderülni, hogy mennyire jó. Szerencsés esetben...
-
Ghostface
senior tag
Ismertek rollerhez valami normális androidos appot?
A Segway saját applikációja ami Ninebot D28-hoz van az borzalmas. Nekem az egész menüje nem tetszik, de az hogy a megtett útvonalat nem képes felrajzolni rendesen a térképre az kritikán aluli. Húz egy egyenes vonalat a kezdő és célállomás közé és kész.
Valami olyan kellene ami méri az aktuális sebességet, mutatja a roller töltöttségi szintjét, a végén kiírja a megtett távot, átlag sebességet, esetleg összesíti az összes eddigi utat. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Revolit #16376 üzenetére
Én rendszeresen rendelek, nincs velük további költségem.
oszy:
Írom majd.Viszont előtte majd a minőséget és a méreteket is megnézem. Mert például az említett tükör valószínű problémás lesz, de ezt ugye feljebb írtam.
Az is valószínű, hogy csak rápróbálom. Mert majd a fekete markolatra fogom feltenni. Csak azt még nem rendeltem meg.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szpali #16373 üzenetére
Konkrétan azt amit én rendeltem most nem tudom, de egyébként ilyen cuccról van szó.
Viszont a méretek még nem tudom milyenek. Az már szinte biztos, hogy a tükröt nem fogom rárakni a gyári markolatra. Kisebbnek néz ki, ami önmagában nem is lenne baj, mert rugalmasabb anyagból van a rögzítő része, és úgy szorul rá normálisan...már ha annyira kitágul.
A baj inkább az, hogy belül kiáll egy műanyag rész, amit le sem tudok normálisan vágni a kialakítása miatt.
Szerk.:
Javítottam a linket. Rossz volt. -
PociAti
őstag
válasz
Reggie0 #16369 üzenetére
Ha jól sejtem lefelé menet generátorként működik a motor.
És tartósan 50-60-70 km/h környékén azért már lehet olyan mennyiségű áram, amire nem biztos hogy méretezték a rollert. Nem hangzik olyan hétköznapi esetnek, amivel számolni kellene tervezéskor.
Ha a diódák lekorlátozzák az akku miatt, akkor hová megy el a maradék energia? Hővé alakul? Mert az se hangzik jól. -
Reggie0
félisten
válasz
kakuk.tamas #16367 üzenetére
Nem hinnem, hogy szetcseszte volna, az akku es a szabadonfuto diodak elegge jol bekorlatozzak a feszt, ami kikapcsolva is ugyan ugy mukodik, mint bekapcsolva.
-
bkiky01
senior tag
válasz
Apám, azért nem vagy gyenge.. G30-al inkább visszafordultam onnan, vagy körbe mentem, bár Zalaegerszegen a Zrínyi úton kritikán aluli a bringa út..
-
Imy
veterán
válasz
Az hosszabb mint 80-100m, de azért bátor voltál azon az emelkedőn. Én ismerem, hiszen én is itt lakom.
-
stellaz
veterán
Nekem igazából egy hagyományos roller kéne elektromosítva. Van egy Decathlonos rollerem, az kicsi, lehet ütni -vágni, kisebb lépcsőn simán lemegyek vele, az alja szét van verve a padkán, gyereket vittem rajta rengeteget és semmi baja nem volt soha. Volt is belőle egy elektromos verzió, de az elfogadhatónál kisebb hatótávval (8-10 km) és már nem is kapni.
-
yodamester10
őstag
válasz
stellaz #16359 üzenetére
Szerintem ez nagyon súly függő,amit sokan nem terveznek bele vásárláskor.Én 75 kg vagyok és 130-at bír a Hiley x8 velem könnyen szalad.Viszont aki 100kg és max 110-120kg -ot írnak ott már nagyon necces,hogy valami tönkre megy mert + ruha,cipő hátizsák és már a megengedett felett is lehet amit lehet a váz elbír de más nem.
-
stellaz
veterán
válasz
yodamester10 #16358 üzenetére
Az a baj, hogy egy rakat olyan hibát olvastam, ami azért elég meredek, pl kitört a kerék, eltört a váz, eltört a kormány, stb.
-
yodamester10
őstag
válasz
stellaz #16356 üzenetére
Párom 3 évig használta az S1-et ami hibák előjöttek az egyik led sor meghalt,a kormány állító pöcök réz rugója eltörött ezért megcsináltam csavarosra az állítást.Hátsó lámpa meghalt ezért komplett sárvédő csere volt,de motorikusan elnyűhetetlen volt és elég jól ment a 350w-os létére,olyan 34km/h tudott és kb 25km-t ment el.
-
-
stellaz
veterán
válasz
Thunderzolee #16347 üzenetére
Köszi. Mi3-am volt. Nem volt rossz, csak érthetetlen miért fejezték be a tervezését 85 százaléknál.
A seqway még nagyobb? pfff már a xiaomi is hatalmas batár, 500 literes csomagtartóba nem fért be.Kugoo -k milyenek? Az kisebbnek tűnik jóval, meg jobban hasonlít egy sima rollerre, amivel amúgy sokat járok.
-
Reggie0
félisten
válasz
De miert kapcsoltad ki a rollert?
-
kakuk.tamas
addikt
Ma szerintem világrekordot döntöttem a kis Mi3-as rolleremmel.
Az életemért kapaszkodtam a kormányba, 62 (!!!) km/h-s sebességnél.Történet:
Én barom kitaláltam, hogy Zalaegerszegen Aranyoslap felé megyek dolgozni. Van egy domb felfelé, már ott elakadtam, úgy kellett felráncigálnom a rollert. De utánna…
Nem tudom ki ismeri a helyet, de utána egy minimum 80-100m hosszú lejtő van (Zalabesenyő felé). És elég meredek.
Hiába húztam a féket, ugye nem ekkora sebességre találták ki, nem is fogott szinte semmit. A motorfék dolgozott ezerrel. Sípolt a roller össze vissza, 46-nál menet közben kikapcsoltam a rollert. Motorfék elenged, és én átadtam magam a fizikának és a Kaszásnak. A telefon a kormányon 62-nél akadt ki.Leértem a lejtő végére, óvatosan fékeztem, megálltam, és hálát adtam Istennek, hogy nem jött szembe senki. A roller is szerencsésen megúszta, szerintem azért, mert időben kikapcsoltam. Még az eset után egy órával is remegtek a lábaim.
Plusz “poén”, hogy az aszfalt nedves volt.
Egy szónak is száz a vége: senki se legyen ekkora pöcs, hogy ilyeneket kipróbál. Tényleg az életemért kapaszkodtam. Ha ott elesek véletlenül, vagy jön szembe egy autós, most tuti nem írom meg a történetet.
-
ρσгτσ
addikt
-
-
válasz
stellaz #16343 üzenetére
Ezek a Xiaomi, Segway típusai:
Tömör gumival nem nagyon árulnak rollert, legalábbis ezeket nem.
Otthon meg pláne egyiket sem egyszerű szerelni - mármint a kereket.
Xiaomi - 8.5"-os kerék
Essential.........250W 20km max 20km/h
1S....................250W 30km
Mi 3 Lite..........300W 20km (dobfék)
Mi 3.................300W 30km
Pro 2...............300W 45km
Tömlős gumik
Tárcsafék hátulSegway - 10"-os kerék
F sorozat:
F25.............250W 20km
F30.............300W 30km
F40.............350W 40km
Tömlő nélküli, "defekttűrő zseléréteges" gumik
Tárcsafék hátulD sorozat:
D18.............250W 18km
D28.............300W 28km
D38.............350W 38km
Tömlős gumik
Dobfék hátulMax sorozat:
G30............350W 65km
G30LE........350W 45km
Tömlő nélküli gumik
Dobfék elöl
Hátsókerék-hajtás
Az árakat az árukeresőn meg tudod nézni.
De hogy ezek közül melyik bírja a padkázást, azt nem tudom.
A Segway D sorozata még viszonylag új, nem sok tapasztalat van róla, illetve alkatrész ellátottság is (még) gyér lehet hozzá.
Hatótáv általában kb a 2/3-a a feltüntetettnek, ezzel számoljál.
Xiaomik kisebbek, szállítani könynebb.
A Mi 3 170-180ezer, akár lehet az meg is felel. -
stellaz
veterán
"Aqua-ba a visszaküldéssel talán nem lesz probléma?
"
nem akarlak elkeseríteni, de az Aquaba én 2 óra múlva vittem vissza a Xiaomit gyárilag széttépet kormánycsapággyal a 3 napos garanciával (ilyenkor mérlegelés nélkül kötelesek cserélni vagy visszafizetni), amiből egy egy hetes üvöltözés-levelezés-panaszkönyv beírás, majdnem verekedés, stb lett, mire bocsánatkérés nélkül vissza adták az árát.
-
Imy
veterán
válasz
Thunderzolee #16341 üzenetére
A D38 jobb mint az F30? Mert elbizonytalanítottál? Az F30-at is 200e-ért és a D38-at is annyiért láttam. A D38-nál annyit látok, hogy dobfék, de erősebb motor, nagyobb hatótáv.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
E-rollert keresek az alábbiak szerint:
30 km hatótáv elég
lehetőleg kisebb méretű legyen, hogy buszra még valahogy fel lehessen tenni
tömör gumival legyen vagy legalább olyan felfújhatóval, amihez kapni normális gumit és otthon is szerelhető
jobban bírja az ütés-vágást (padka le, fel)
teljesítményben a 25-ös végsebesség bőven elég
szervizelhető
olyan 200-ig, de ha olcsóbb, az nem bajPár éve volt egy Xiaomi Mi rollerem, az nem volt rossz, de azért volt pár hiányossága, főleg a gumijával szívtam, azért is adtam el végül.
Ebben kérnék tanácsot. Köszi
-
-
-
válasz
powergoku #16337 üzenetére
Többi rolleres szervizben (pl Rollex, Ultimate) kellene megkérdezni, h mennyiért cserélik ki a hátsó csapágyat.
Vagy ha tényleg nem onnét jön a hang, akkor szintén egy másik szervizbe vinni megkérdezni, h mi okozhatja a hangot.
És hát kifizetném a javítást.
Inkább, mint, h visszakapjam a 130ezret.
Persze mehetsz szakvéleménnyel a kezedben (már ha adnak a többi szervizben) a Tékozló Homárra posztolni, meg a fogy védelemhez, de sztem ha egy tizesből megúszod, akkor inkább engedd el.
-
Imy
veterán
Most ahogy nézem kérdéses, hogy ki melyiket venné, melyik jobb minősége, és melyik tudja a tényleges távolságot, vagyis a legjobban a megadotthoz?
Segway F30E (ha jól nézem az akksi 367 Wh / 10.2 Ah)
Xiaomi Mi Electric Scooter 3 (ha jól nézem az akksi 7650mAh / 275 Wh)Akksira az F30 jobbnak tűnik.
-
powergoku
tag
Üdv.
Kb 1éve vásároltam egy Xiaomi Pro 2 rollert a hardveraprón használtam majd 1 év garival.(Az eladó bestmarkton vásárolta javítotttan 130000ft-ért).Pár hónapja lett rá rakva egy tömör gumi hátra.Nemrég elkezdett nagy gáznál furcsa hangot adni előről.Mi onnan hallottuk. Visszaküldtük ,10 napja felhívtak a bestmarkt szervizéből és azt mondták a hang hátulról jön a tömör gumi miatt.Mondtam az lehetetlen ,az előlről jön.Ok ők továbbküldik másik szervízbe.Ma felhívtak újból ugyanonnan és azt mondák csapágyas a roller a tömör gumi miatt.Fizessek 25000ft-ot és megcsinálják,ők raknak rá tömlös gumit,mert nem rakják vissza a tömör gumit és javítják a csapágyat.Mondom miért fizessek ha garis,össze vissza hadovált ,hogy ez át lett alakítva stb..,mondtam nem érdekel ,tudtommal tömör gumit rakok rá nem jár garanciavesztéssel..Ok akkor ő továbbküldi szervízbe.10 perc mulva visszahív hogy ő inkább kifizeti a vételárat és ő megcsinálja és értékesíti,vagy fizessem ki a 25000ft a javításért,de igazából jobb lenne neki ha visszaadná a pénzt mert ha visszaküldi és nekem nem tetszik akkor én visszaküldöm stb... Rátelefonálok a Xiaomi jármű szervízre és azt mondták csapágyas nem lesz tömör gumi miatt,főleg nem a hátsó kerék,és nem ad zúgó hangot egy csapágyas kerék és hogy ezek az online shopok nem akarnak garanciába megcsináltatni semmilyen járművet .
Fogalmam sincs hogy mit tegyek,nagyon felment a pro 2 -ők ára ,az újak 250 felett vannak,130 ezer ft-al mit csináljak?És azt sem szeretem ha félrevezetnek! -
Imy
veterán
Ma jó idő volt (nem esett az eső) és kipróbáltam a Xiaomi Esentialt.
Teljesen tele töltött aksival egy nagyobb emelkedőn 8-al felment, kb 500 m-es és 10%-ot merült.
Mentem egy kört a városban 11 km után 44%-ra merült az akksi, egy közepes emelkedőn már nem ment fel.Azt hiszem igazatok lett. Ez kevés. Mit kellene helyette vennem? 300W fölé nem mennék, illetve 200e Ft fölé. Ebbe mi férne bele?
Aqua-ba a visszaküldéssel talán nem lesz probléma?
-
Rohir
tag
Üdv!
Tudnátok esetleg mondani pár járgányt 100 ezer alatt ilyen gyengébb bicikli utakra (inkább egy átlagabb közúti aszfalt)?
Előny: Ha MÁV/Volán-ra kínosabb jelenet nélkül fel lehet pakolni.
Táv: egy nap max. 10 km, de inkább csak 5, lehessen lábbal is hajtani ha netán lemerül (ne fellépő akkus?).
Én: 185 cm / 75 kg -
gyorol
tag
Sziasztok!
Erről vélemény esetleg:
Fő szempontom a súly és a napi kb 10km munkába ingázás normál úton.
-
ati3738
aktív tag
Sziasztok!
Bezior S500 max-ból korlátot kivenni. Valaki tud segíteni? -
phoenix1989
addikt
válasz
Thunderzolee #16330 üzenetére
én mindig jelentem
-
válasz
polo493 #16327 üzenetére
Facebookon pl jelenteni szoktam az ilyen jellegű irásokat.
Hamis információk terjesztése.
Jó lenne nem csak én jelentgetném az ilyen cikkeket, nem kell hozzá túl sok jelentés, h letiltsa a bot az oldalt, csak így, h jóformán egy legyintéssel elintézi mindenki, sose jön össze a kritikus tömeg. -
ρσгτσ
addikt
válasz
polo493 #16327 üzenetére
Elektromos szóra a legutolsó rollert érintő cikk júniusban volt:
"Nagy a kereslet az e-rollerek iránt: műszaki áruházlánc végeztetett közvéleménykutatást a témában."
Roller szóra pedig májusban:
"A budapesti II. kerület polgármestere megosztotta, hogy kijelölték az első mikromobilitási pontokat - rollerparkolókat - a kerületben."
De nehezen tudnám elképzelni, hogy egy kalap alá vennék az összes rollert teljesítménytől és tudástól függetlenül. Eleve életveszélyes lenne ilyen törvényt hozni.
Szabályozás biztosan lesz, de még nem tartanak ott, hogy ebből rendelet legyen.
ferenck:
Vagány, hogy így össze lehet csomagolni.Reméljük tartós is lesz... Használd egészséggel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
polo493 #16324 üzenetére
Évek óta minden hónapban kijön egy rendelet...csak éppen valóságban egyik sem történt meg. Kizárólag az újságírók fejében. Hol olvastad ezt?
Amúgy nem lesz soha ilyen rendelet, hogy minden elektromos roller segédmotor. Mivel a kisebb teljesítményű rollerek sok helyen alkalmatlanok a közúti közlekedésre.
Például izgalmas lenne az Üllői úton egy 20km/h végsebességű roller. Ami ráadásul egy átlagos úthibán kirepülne veled együtt az autó elé.
-
Revolit
senior tag
válasz
Somatom #16322 üzenetére
Haat, ez mar hatereset. Az ules miatt. Ha meg gazkar is van, akkor ez bizony siman elmegy SMKP-nak. Kerdes mit nevezunk gazkarnak.
De ugye a kreszben van egy kitetel (most nem emlekszem milyen paragrafus meg mi a pontos megfogalmazas, akit erdekel rakereshet), hogy az szamit jarmunek, aminek legalabb egy ulese van. Mar ezert a roller kiesik jelenleg a szabalyozasbol. Na de ez?
szerk.: A lenyeg, hogy egy ilyennel SZERINTEM elobb buntet meg a rendor, mint egy "normal" elektromos rollerrel. Persze az is igaz, hogy ha az ember normalisan kozlekedik, jellemzoen nem cseszegetik.
-
válasz
ferenck #16148 üzenetére
Megérkezett ez a kis csoda. Első nekifutásra, nagyon klassz.
Viszont vásárlás előtt nem gondoltam bele, hogy erre vajon milyen kötelezettségek vannak? Ebben tudnátok segíteni? Tulajdonképp mi ez, hová sorolja a jogszabály, ha egyáltalán értelmezi valahol? Vagy ha nem jó topikban kérdezem, akkor hová menjek vele? Kösz.
-
-
gergo5991
őstag
válasz
Revolit #16318 üzenetére
szerintem várd meg a szeptembert, amig bejön az új modell, hátha akciós lesz a régi. Na meg egy hydraulikus teleszkóp ezerrel jobb mint az a véleményem szerint szar gumitőtelék amit "teleszkónapnak" mernek nevezni..helyedben kipróbálnám az újat is, meg a régit is mielőtt vennék.. ez kb olyan mint teljes áron venni egy iphonét 1-2 héttel az új megjelenése előtt..
-
Revolit
senior tag
Na, elmentem kiprobalni a Mantis 10-et... Ajh, ebbol vasarlas lesz
Egy ninebot d28e van most. Brutal a kulonbseg. Most eloszor szomoruan alltam ra szegeny d28-ra hazafele -
Grafiqs
őstag
válasz
atyasimon #16206 üzenetére
99%-hogy ez akksi probléma. Ami viszont javítható, és nem is hatalmas költség.
Nem tudom honnan vetted, de ha még benne vagy még az egy évben akkor érdemes futni egy kört a webshoppal ahol vetted.
Nekem szintén N2-esem van. Eltört a kormányrúd. Jeleztem a webshopnak (kínai) ahol vettem és küldtek egy cseredarabot.G
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #16297 üzenetére
Nálunk volt tető, nyilván anno de oldal nyitott volt, így ha vki berakott alá vmit, az totál víz lett... Aha, aksi szempontjából sem túl jó sok minden... na majd meglátom idővel
-
Casseius
tag
[Meisonboards] árban ugyanaz, de strapabíróbb anyag amellett h vékonyabb és könnyebb is.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
PociAti #16308 üzenetére
Eleve egy olyan dologról beszélünk, ami az előnnyel együtt hátrányt is hoz magával. Ilyen dolgokkal számolni kell, bármilyen eszközt is vesz az ember. Pl. autónál is.
Mivel egy mozgatható részről van szó, amibe általában csillapítás nélkül megy fel az erőhatás, szerintem annyira nem meglepő, de kezelhető dolog.
Még ha nem is mindenkinél probléma.
Szerk.:
Mondjuk én továbbra is azt mondom, hogy mindennél fontos a rendszeres karbantartás. Illetve érdemes mindig az útviszonyoknak megfelelően vezetni (rollert is). Mert ezek hiánya sok problémát idézhet elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 3 Garanciás
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 drón szett - különleges, szoftveresen módosított vezérléssel
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest