Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kakuk.tamas

addikt

Ma szerintem világrekordot döntöttem a kis Mi3-as rolleremmel.
    Az életemért kapaszkodtam a kormányba, 62 (!!!) km/h-s sebességnél.

Történet:
    Én barom kitaláltam, hogy Zalaegerszegen Aranyoslap felé megyek dolgozni. Van egy domb felfelé, már ott elakadtam, úgy kellett felráncigálnom a rollert. De utánna…
    Nem tudom ki ismeri a helyet, de utána egy minimum 80-100m hosszú lejtő van (Zalabesenyő felé). És elég meredek.
    Hiába húztam a féket, ugye nem ekkora sebességre találták ki, nem is fogott szinte semmit. A motorfék dolgozott ezerrel. Sípolt a roller össze vissza, 46-nál menet közben kikapcsoltam a rollert. Motorfék elenged, és én átadtam magam a fizikának és a Kaszásnak. A telefon a kormányon 62-nél akadt ki.

Leértem a lejtő végére, óvatosan fékeztem, megálltam, és hálát adtam Istennek, hogy nem jött szembe senki. A roller is szerencsésen megúszta, szerintem azért, mert időben kikapcsoltam. Még az eset után egy órával is remegtek a lábaim. :DDD

Plusz “poén”, hogy az aszfalt nedves volt.

Egy szónak is száz a vége: senki se legyen ekkora pöcs, hogy ilyeneket kipróbál. Tényleg az életemért kapaszkodtam. Ha ott elesek véletlenül, vagy jön szembe egy autós, most tuti nem írom meg a történetet.

Új hozzászólás Aktív témák