Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
Ma szerintem világrekordot döntöttem a kis Mi3-as rolleremmel.
Az életemért kapaszkodtam a kormányba, 62 (!!!) km/h-s sebességnél.Történet:
Én barom kitaláltam, hogy Zalaegerszegen Aranyoslap felé megyek dolgozni. Van egy domb felfelé, már ott elakadtam, úgy kellett felráncigálnom a rollert. De utánna…
Nem tudom ki ismeri a helyet, de utána egy minimum 80-100m hosszú lejtő van (Zalabesenyő felé). És elég meredek.
Hiába húztam a féket, ugye nem ekkora sebességre találták ki, nem is fogott szinte semmit. A motorfék dolgozott ezerrel. Sípolt a roller össze vissza, 46-nál menet közben kikapcsoltam a rollert. Motorfék elenged, és én átadtam magam a fizikának és a Kaszásnak. A telefon a kormányon 62-nél akadt ki.Leértem a lejtő végére, óvatosan fékeztem, megálltam, és hálát adtam Istennek, hogy nem jött szembe senki. A roller is szerencsésen megúszta, szerintem azért, mert időben kikapcsoltam. Még az eset után egy órával is remegtek a lábaim.
Plusz “poén”, hogy az aszfalt nedves volt.
Egy szónak is száz a vége: senki se legyen ekkora pöcs, hogy ilyeneket kipróbál. Tényleg az életemért kapaszkodtam. Ha ott elesek véletlenül, vagy jön szembe egy autós, most tuti nem írom meg a történetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest