- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
A ninebot d28 kerekeit 40psi-re fújom kb havonta 1x, lehet elég lenne a 35 is. 1930km van benne.
-
fradi81
veterán
Hali, hátsó kerék menet közben kerreg, nem egyfolytában de hallatszik a videóban, ha csak kézzel megforgatom akkor nincs hangja. Mi lehet a hiba?
-
fradi81
veterán
Ha nem sáros a roller nem koszol többet mint az utcai cipők. A harmadiakt megértem
-
fradi81
veterán
válasz
fatalista22 #22605 üzenetére
Attól hogy töredezett a beton még nincs elesés csak nem tesz jót a vasnak, meg az embernek sem. Nem teljesen síma úton maximum 15-el megyek a 10" kerekekkel. Visszább fel vannak sorolva az ajánlott rollerek és tulajdonságaik.
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
xiaomi appból ha törlöm a rollert, egy másik ember már hozzá tudja adni a saját fiókjához ugye?
-
fradi81
veterán
válasz
Thunderzolee #22104 üzenetére
Köszi ez fontos infó volt, mehet a nem létező összefoglalóba
Akkor mostantól max 40 psi.
-
fradi81
veterán
Melyik roller appal lehet mérni a feltöltés óta megtett km-t?
-
fradi81
veterán
Ma megjött a d28, kis töltés után hazajöttem vele, Mi3 után az úthibákat alig éreztem mintha robogóval mentem volna, aztán itthon rádugtam a pumpát: 17psi, így nem is csoda
A könyvébe 40-45 psi van írva így 45-re pumpálva a próbakör már nem volt ennyire komfortos, de azért jobb mint a 8,5-ös kerék. Ami még különbség hogy ez hangosabban zúg mint az előd, alig nehezebb így a lépcsőzés nem gond, masszív gépezet. Már csak azt lenne jó tudni mekkora a minimum nyomás ahol már nem dörzsölődik szét a gumi.
-
fradi81
veterán
Egy megkímélt mi 3-as 2500Km-el megér 100ezret nem? Defekt nem volt így a gyári gumik is megvannak még.
-
fradi81
veterán
válasz
Thunderzolee #21791 üzenetére
Igen geekbuying, szóval nálam csavart kell állítani+wd40 kompatibilis spray és akkor egy darabig jó.
-
fradi81
veterán
válasz
Thunderzolee #21772 üzenetére
Most a D sorozat van jó áron újan, a d38 plusz ereje nekem felesleges, legtöbbször így is csak 20-al megyek nekem elég, szar utakon úgyis lassítgatni kell. Ami érdekelne még hogy a kormányát ennek is kell fújogatni wd40-el hogy ne nyikorogjon?
-
fradi81
veterán
Hali, mi scooter 3 helyett után d28e semmiben nem visszalépés? A nagyobb kerék miatt lenne érdekes.
-
fradi81
veterán
válasz
DonThomasino #14505 üzenetére
mi 3 108 ezer volt.
-
fradi81
veterán
válasz
Miikee #14015 üzenetére
Ennél már csak az lenne jobb ha közben el is magyarázná valaki hogy mit miért csinál hogy a hülye is megértse a lényeget, ne csak másolja a mozdulatokat. Itt a menet tiszta kell hogy legyen, vagy valami anyagot raktak rá gyárilag?
Az egyik kommentben csavarrögzítőt írtak. -
fradi81
veterán
válasz
smallcurrant #13861 üzenetére
Annyira nem vagyok képben de majd a többiek
Talán még a ninebot 350w-ja belefér.
-
fradi81
veterán
válasz
smallcurrant #13853 üzenetére
Hali
naponta 5-15 km megtételére használnék.
Bármelyik jó ami tud papíron 30Km-t.Eleinte vidéken, aszfalton, macskaköves "sétáló járdán", illetve napi egy rámpa
Macskakő még akkor is kellemetlen ha csak sétálsz és tolod magad mellett a rollert, akkor gondolhatod. 10-es kerék legalább.Milyen szabályozás vonatkozik a rollerekre? Mehetek vele járdán és úton is egyaránt? Van már rá hivatalos szabály?
Nincs, kb mint ha biciklivel mennél, bicikliút, autók között ha egy mód van rá akkor ne vagy csak kisebb mellékutakon, gyalogosok között meg lassabban. 300w-nál ne legyen nagyobb és később sem lesz rá jó esetben.Esőben mennyire célszerű menni vele
Kerülni kell a vizet már csak a takarítás miatt is -
fradi81
veterán
Ezzel a hanggal lehet valamit kezdeni?
-
fradi81
veterán
válasz
Sordoran #13438 üzenetére
Kompresszorból szerintem 1S-t érdemes venni a régebbit nem az lassabb.
* Xiaomi owner's guide v2.5-1 szerint ajánlott keréknyomás beállítása:
testtömeg első hátsó
70 kg alatt 3,5 4,0 bar
70-90 kg 4,0 4,5 bar
90-100 kg 4,5 5,0 bar
100-110 kg 5,0 5,5 bar
110-120 kg 5,5 6,0 bar -
fradi81
veterán
válasz
Sordoran #13428 üzenetére
A 3-asnál kicsit komolyabb a hátsó fék, és 1 kilóval könnyebb, a pro 2 kormánya magasabban van kb 5 centivel(olyan 180 centis magasságtól ez már kényelmesebb lehet) és jobb akksi kb ennyi a különbség az áron kívül.
Lakatból végül egy ilyet vettem, elég komolynak tűnik egyszer használtam jó nagy szóval kényelmesen le lehet zárni bárhova, csak kicsit nehéz de felhegeszthető a kormányra a tartója ha épp kell.
-
fradi81
veterán
Főleg az első ami bosszantó mert felveri a sarat a roller aljára, igen egy házi megoldás lesz ebből pl. belső gumiból vagy valami fólia, amit rá lehet rakni amikor épp kell és nincs egyfolytában rajta.
-
fradi81
veterán
Olyan sárvédő nem létezik rollerre ami véd is?
-
fradi81
veterán
válasz
DonThomasino #13284 üzenetére
Ha 10km/nap akkor elég egy mi scooter 3, vagy ami épp jó áron beszerezhető. Ha rosszabb minőségű utak vannak akkor viszont 10" kerekű jobb lehet. Ezeknek a rollereknek a leggyengébb pontja ha nem sima az útfelület, nem is magam sajnálom olyankor hanem a vasat, ha valaha veszek még rollert az nagyobb kerekű lesz.
-
fradi81
veterán
A decathlonos u lakat használóktól kérdez mennyire gagyi, érdemes megvenni vagy inkább egy komolyabbat?
-
fradi81
veterán
válasz
Thunderzolee #13131 üzenetére
Jaja épp most figyeltem hogy van új opció.
Igen a hidrogél fóliából bármelyik telós jó, marketen vettem kicsi pénzért ájfónost, utólag vágtam körbe szikével.
-
fradi81
veterán
válasz
petrol17 #13099 üzenetére
Tömör gumit elfelejteném, így is keményen üt a roller úthibáknál. Kijelzőre szerintem elég egy mobilos hidrogél fólia, nem kell sapkát húzni rá.
-
fradi81
veterán
Ha app és kijelző szerint is 100% a töltöttség akkor tényleg annyi és már kár töltőn hagyni? A töltő ledje még piros és minimális töltés van fogyasztásmérő szerint.
-
fradi81
veterán
Alsó dekorfényt lehet készen kapni vagy ezeket mindenki magának barkácsolja össze?
-
fradi81
veterán
Mi kell ahhoz hogy számolja a trip-et a roller, mennie kell az appnak?
-
fradi81
veterán
válasz
szabi__memo #12657 üzenetére
79
-
fradi81
veterán
válasz
szabi__memo #12651 üzenetére
Telós szögmérő appot leraktam a földre, nem egyenletes de 10-15fok között, ránézésre 30-at tippeltem volna
Mindenesetre itt biciklivel nem tudok felmenni inkább tolom.
Benzinkúton próbáltam a levegőt, csak ereszteni tudtam belőle fújni nem. Otthonival tudom de ott is ereszt mikor lecsavarozom, muszáj lesz venni egy elektromosat az gondolom korrektebb.
-
fradi81
veterán
válasz
sagesz93 #12626 üzenetére
Első rollerem, még sosem használtam ilyet. 4,7Km-t mentem, hátizsákkal lehettem max 85Kg. Akksiból 20% fogyott, világítás ment, végig középső fokozat. Ez a kis kerék eléggé balesetveszélyesnek tűnik, nem is igényeltem kijelző szerinti 15-nél nagyobb tempót, autók közé ha lehet nem is megyek. A féken állítani kell mert nagyon erősen fog. Emelkedő nem volt probléma, stabil kis gép, nekem munkahelyre, városban cirkálni megfelel.
-
fradi81
veterán
18-án rendelt gshopper rollert most hozta ki a posta, kár hogy indul a meló
-
fradi81
veterán
xiaomi rollerekbe ugyan az a belső/külső gumi kell? Aliról vett már valaki?
-
fradi81
veterán
Szegeden ismer valaki rolleres szervízt?
-
fradi81
veterán
Köszi akkor első körben egy adapter jó is lesz.
-
fradi81
veterán
Hali
A xiaomi elektromos pumpát robogóhoz használja valaki? A kézi pumpa nem fér be a hátsó kerékhez ott kevesebb a hely, ennek kb hány cm kell a szelep fölött? -
fradi81
veterán
Ilyen emelkedőn felmegy az 1S? Vagy mind felmegy bárhova, csak mondjuk lassabban?
-
fradi81
veterán
Hali
"Az akkumulátor átlagos élettartama kb. 2-3 év / kb. 500 töltési ciklus. Az élettartam függ a töltési ciklusok számától (egy 5 perces töltés is töltési ciklusnak számít!) "
Ezek szerint 500 5 perces töltés leamortizálja az aksit tehát minél ritkábban érdemes inkább tölteni? -
fradi81
veterán
Hali, ismerős keres elektromos rollert a lányának munkába járáshoz, van ajánlott 150-200 között? 12km oda vissza tehát akkor olyan 20KM hatótáv bőven elég. Más kritériumot nem mondott tehát ő sincs képbe mint ahogy én sem, köszi az ajánlatokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest