Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
OK.
A Fizikai adathordozókat megveszed. Elméletileg, ha tönkre megy a cserét is kérheted, a fizikai adathordozó díjának megfizetése mellett. A tartalom hallgatására már megszerezted a jogot.Ma már nem vásárolok. Van egy zene szolgáltatás előfizetésem. A Netflix és társai között néhány havonta szörfözök. Egy szolgáltatónál nem lehet mindent elérni. Én sem vagyok számukra egész évben előfizető. Most a Disney+ van a soron, de már szinte mindent láttam, ami érdekel. A következő a WOW (SKY) lesz.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, ezért mondom, hogy ezekre a különféle szerzői stb. jogokkal bíró termékekre nem helyes a megvásárlás kifejezés.
Amit megveszek az az enyém. Így volt ez ezer évig. -
válasz
mefistofeles
üzenetére
A megvásárolt krumplihoz nem kapcsolódnak további jogok.
Egy megvásárolt szoftver, album, film, ... olyan szellemi terméket tartalmaz, aminek a teljes tulajdon jogát nem kapod meg a vásárlással. Az eredeti példányt eladhatod. Európában még a használt szoftver is értékesíthető. De (eladásra) nem sokszorozhatod. Nem alakíthatod át, ha nem tetszik a film vége.
-
-
Úgy gondolom, hogy ez egy "szabványosnak" elfogadott fogami hiba.
Ha valamit megveszek akkor az igen is az enyém kéne, hogy legyen szőröstül, bőröstül.
Ha veszek a piacon egy kiló krumplit akkor az az enyém, azt és úgy csinálok vele, amit akarok.
Amikor olyan terméket veszek aminél korlátozottak a felhasználással és birtoklással kapcsolatos jogaim, azt bérlésnek, lízingnek, vagy bármi másnak kéne nevezni de nem vásárlásnak.
Legalább is nekem ez a véleményem...... -
Valaszolok ott, nincsenek tiltva a hozzaszolasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő