Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
powergoku
üzenetére
Többi rolleres szervizben (pl Rollex, Ultimate) kellene megkérdezni, h mennyiért cserélik ki a hátsó csapágyat.
Vagy ha tényleg nem onnét jön a hang, akkor szintén egy másik szervizbe vinni megkérdezni, h mi okozhatja a hangot.
És hát kifizetném a javítást.
Inkább, mint, h visszakapjam a 130ezret.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze mehetsz szakvéleménnyel a kezedben (már ha adnak a többi szervizben) a Tékozló Homárra posztolni, meg a fogy védelemhez, de sztem ha egy tizesből megúszod, akkor inkább engedd el.

-
-
DigitXT
félisten
-
PociAti
őstag
válasz
powergoku
üzenetére
Röviden, nincs rá igazán jó módszer az akku szintjének mutatására. Ezért is népszerű az, hogy pálcikákkal elnagyolt értéket mutatnak, nem pedig százalékot (vagy hatótávot) nyomnak a szemed elé.
Statikus és dinamikus tényezők egyvelege határozza meg az értéket. Pl. miután megálltál, akkor rövid idő elteltével kicsit felkúszhat az érték, de ha hidegben áll, akkor lefelé mozdul el a hatótáv.Nem célszerű kifacsarni az akkuból az utolsó kilométereket, de ha előre tudod, hogy el kell menni a határokig, akkor 16-18 km/h-s tempót kell felvenni, ne használd a sport módot és minél kevesebbet szabad gyorsítani, amennyire lehetséges tartani kell az elért tempót. (50% alatt már nem szoktam sehová se elindulni vele, legfeljebb az elején csináltam ilyet, hogy teszteljem a képességeit.)
Garanciális időn belül 300 km alatt nehéz legyilkolni az akkut. Attól nem tartanék. Legrosszabb, amit tehettek vele, hogy első héten belenyomtak 300 km-t, utána lemerülten tárolták.
Elvileg célszerű lenne minden használat után feltölteni az akkut, én csak akkor szoktam, ha 80% alá esik, vagy ha előre tudom hogy napokig nem fogom használni. -
DigitXT
félisten
válasz
powergoku
üzenetére
Mi lehet a gond?Már most kezd haldokolni az aksi?
Inkább a Xiaomi-féle százalék kijelzés tréfálhatott meg. Jobban jársz, ha a
feszültséget nézed, és az alapján becsülöd a még várható hatótávolságod.Szerk: habár pont ez a dolog rákfenéje, hogy terhelés alatt nagyon sokáig
3.8V körül tudnak maradni a cellák, szóval nehéz megbecsülni a merülést
pusztán a feszültségből, de (ha már kiismerted a rollered) a nyugalmi fesz
elég jó irányadó tud lenni. A legpontosabb a töltésszámlálás lenne, elvileg,
de akkor is tudni kell, hogy milyen feszre hogyan reagál adott rollervezérlő.kicsit feljebb húzva leállt
Szerk2: amikor feljebb húzod, akkor több áramot kérsz az akkutól, amiben
emiatt nagyobb lesz a feszültségesés, ezért a vezérlő megijed és elveszi a
hajtást. Ezért nem mindegy, hogyan van összehangolva a konfig... Olyan is
gyakori butább vezérlőknél, hogy ráenged nagy áramot a lemerült akkura is,
amitől akkorát esik a fesz, hogy kikapcsol a BMS és a roller tök halott lesz.
G-Booster tulajok panaszkodnak erre pl., igaz, ott a két motor sokat beránt.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OLED monitor topic
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)