Hirdetés
- ALZA vagy eMAG?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok kávé fogyasztók!
Szeretném megtudni hogy Ti milyen mennyiségű kávét fogyasztotok egyszerre, illetve napi hányat ebből a mennyiségből. Mennyi cukrot, édesítőt tejet kell bele rakni? Nekem egy egszerü szarvasi kávéfőzőm van, annyi hogy jobb minőségű kávét szoktam vásárolni.
Félek hogy sok kávét fogyasztok!
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Egy elég régi Szarvasi kávéfőzőm van. Ezt szerettem volna lecserélni egy új szarvasira. De meglepődve tapasztaltam hogy az új 16.000ft kávéfőző valami eszméletlen szar anyagból van. A réginek az alkatrészei valami nagyon erős fémből van az újnál meg silány aluminiumból. A régi Szarvasit fel lehet újítani? Alkatrészeket hol tudok hozzá venni? -
SG3rg0
őstag
Na úgy döntöttem hogy a szarvasit felújítom. Ripityára szedtem. ( burkolat szűrő stb. )
De veszek egy Ti általatok jónak tartott kávé főzőt. Max 30ezret adnék érte. Előző hsz-ben a kolléga említett 2 típust amit edigitalon is meg lehet vásárolni. Melyiket vegyem, illetve valakinek van más javaslata? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Ismeri valaki a TURMIX TX 520 kávéfőzőt? Ez jó vétel lenne?
-
SG3rg0
őstag
Látóterembe került egy ilyen főző. DeLonghi EC750
Vélemények? VS. Philips Saeco
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy jó kotyogós főzőt. Két személyeseket nézek.
BIALETTI BRIKKA akartam de nagyon sok rosszat olvasok a román minőségről, és baromi sokan szívnak vele. Tehát ami nem Brikka de jónak ítéltek? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
G.A.T - Amore 4 csésze
G.A.T - Opera 4 csészeEzek javasolt kotyogós kávéfőzők? Valaki használ ilyet?
-
SG3rg0
őstag
Kinéztem ezt a masinát. Mellé fogok majd?
DeLonghi EC221.B
[link]
Most elektromos szarvasit használok viszonylag jó kávéval, és ettől szeretnék egy picit jobbat. -
SG3rg0
őstag
Krups Calvi XP3410 ez is egyenértékű a Philips Poemiával?
Illetve jobb vétel lenne egy Gaggia GC2000?[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
KB. fél éve vásároltam egy DeLonghi EC221.B kávéfőzőt. Nagyon meg vagyok elégedve a szarvasi után!
Két napja tejhabot nem tudok csinálni géppel. Eddig mikor átállítottam tejhab készítésre érzékelni lehetett hogy bugyog a víz és pár másodperc és habosít. Most éppen csak pöfékel de habosítani nem tud egy vicc amit most csinál.Tudok valamit csinálni hogy megjavuljon vagy küldjem vissza garanciába?
-
SG3rg0
őstag
Milyen kapszulás kávéfőző javasoltok megvásárlásra?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni használtan egy Philips Saeco Syntia masinát. Valakinek van ilyen gépe?
Általánosságban megbízható gép? Én úgy nézem hogy ez is a régebbi típusokra hajaz. ( made in Italy stb )
Amint megvenni elvinném egy Saeco szervizbe átnézetni. Az alkatrészek árazása milyen ezeknek a gépeknek? ( gondolok itt arra, hogy pl. kell bele egy kazán és az annyiba kerül mint maga a gép, tehát gazdaságtalan a javítása )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Újabb belépő Meizu
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- 3D nyomtatás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok