Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz vadászcsiga #46877 üzenetére
Mylordon kívül ki nem állatom en sem az angol humort.
Nálam a felhőtlen röhögés Al Bundy
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz vadászcsiga #46900 üzenetére
"Én például ki nem állhatom az angol humort.
Mert nem elég kifinomult a humorérzeked, és ezt ne vedd sértésnek"
ezt írtad, most azt mondod, ne hegyezzem ki - teljesen összezavarsz. nem gondoltam, hogy bárkit megsértettél, nem az volt a lényeg, csak erre reagáltam. hagyjuk is, oké.
-
legiaap
félisten
Szerintetek az ilyen szerkezet csak úgy működik, ha állandóan összeköttetésben van a telefonnal? Tehát például ha mondjuk elmegyek sétálni de a telefonom otthon hagyom akkor utólag felszinkronizálja, hogy mi történt addig amíg külön voltak?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
Xero
nagyúr
válasz vadászcsiga #46900 üzenetére
Ha már humor, az egyik legbetegebb poén:
Fogd a pénzt és fuss - vakcina kísérlet -
nagyúr
válasz vadászcsiga #46910 üzenetére
Hát ne is kiabálj, mindjárt alszom
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
joey04
titán
kozeleg a jb
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy volt egy mini-heartattack reggel. Éjszakára bekapcsolva hagytam a gépet (ritkán kapcsolom ki), ment az ütemezett backup a külső vinyóra. Reggel látom nem megy a gép, wtf. Kapcsolnám be, semmi. Lehúzok minden róla, semmi.
Kihúztam a kínai alaplapi 2portos usb-met, amit a hátsó PCI-os keretbe lehet rögzíteni, indult pöccre. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyáltalán lehetséges, hogy amiatt ne induljon a gép (pedig láttam már sok furcsaságot). Pláne, hogy kb 1 hónapig semmi gond nem volt.
-
Xero
nagyúr
válasz r3dsnake #46920 üzenetére
Már amikor én gimibe jártam (8-16 éve) elavult volt az egész ötlet. Én már vidáman UPC Broadbandeztem, amikor ott csak szüttyögtek a dolgok. Mindez két háznyira egymástól.
Amikor elkezdtem 14,4-es modemet használni, akkor a suliban jellemzően még mindenhol DOS futott.Alapvető tény, hogy a fejlődést sokkal nehézkesebben tudja követni egy több hierarchiai szintből felépülő szerveződés, mint kis lokális döntéshozó csoportok.
Jobb lenne ha azt mondanák, hogy ennyi van rá, vegyétek a legjobbat. Ahol pedig van rá lehetőség rákötni az egyetemi optikai gerincre őket és kész.[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
nekem egyik iskolában sem volt villámgyors net (gép meg pláne), és olyan 2005-6 körül lett saját net a lakásban már akkor is lehúzás áron (29-es körzet...) 12 ezer volt 1 hónapra, 1 mbit! szerencsére azóta az ár UPC miatt felére, a sebesség tízszeresére nőtt. De még van mit bepótolni.
-
Malachi
addikt
hehe, én kimaradtam a jóból, általánosban c16-ok voltak Junosztyokkal, gimiben meg 286, meg 386-os gépek, monokróm Herculesekkel. internetről ugye még nem is nagyon hallottunk akkor. a CoV-okban olvastam mindig az IRC-s sztorikat, ennyiben kimerült a dolog.
-
DanielK
addikt
elég szutyok ez a google music... Gondoltam feltöltöm oda is, ami fent van itunes matchen, a több hely nem árt. Elég sok albumnál nem tölt fel 1-6 számot. változó. Volt ahol 17-ből 6-ot töltött fel csak. Persze feltöltésre kényszerítés nincs... új mappát kell hozzáadnom, ha újból fel akarom tölteni.
-
DanielK
addikt
válasz r3dsnake #46928 üzenetére
nem az a bajom, hogy nem megy fel, hanem az, hogy utána hiába másolom a mappába, ami meg van osztva feltöltésre, nem csinál semmit. ergo létrehozok egy másik mappát és oda másolgatom ami nincs fent...
az itunesban legalább van erre egy gomb, ha az itunes match nem ismerné fel valamiért vagy nem töltené fel.
illetve az itunes olyat nem csinált, hogy nem töltött fel valamit, max olyan, hogy nem ismerte fel. -
whitezo88
nagyúr
én meg ideiglenesen leültem egy 19" 16:9 analóg monitor elé, de totál kifolyik a szemem ettől, fasorban sincs a DVI-től. hiába állítgatom, csak rosszabb lesz, annyira életlen és összefolyik néha, pedig natívban van. még 2 órát ki kéne bírni...
-
r3dsnake
nagyúr
-
Zjunior
veterán
Nah megjött az 5S!
Este írok róla mennyivel másabb mint az 5!
Kapok ingyen iPhoto, iMovie, meg mit még?[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #46933 üzenetére
Nekem nagyon bejön ez a szám, imádom A klasszikus Linkin Park számokat nem szeretem, eddig egyedül a Numb és a Shadow of the Day jött be tőlük, de ez most nagyon királyra sikeredett Steve Aokival közösen, egyszerűen imádom
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Úgy tűnik, tönkrement a router, most beszéltem a Cisco supporttal, ők se tudtam semmit mondani és kiderül,h a gari is lejárt már, úgyhogy kénytelen leszek újat nézni.
Ha apám talál maguknál tesztroutert, akkor teszek egy próbát a Huawei routerekkel, mert azt néztem,h van nekik egy egész jó már (legalábbis specifikációk alapján), a WS880, remélhetőleg beválik és nem kell keresgélnem,h melyik most a legjobb router a piacon
DanielK: igaz, azt nem is néztem Mondjuk csodálkoztam is,h milyen kicsi, de nem foglalkoztam vele, mert előbb úgyis meg kell néznie apámnak,h van-e náluk egyáltalán[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
addikt
Meg lehet oldani, hogy xp-n és win7-en ugyanaz a Paint program legyen? Ha átrakom az egyikről a másikra az exe-t, akkor a sajátját indítja el mindig.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Zjunior #46948 üzenetére
Miben gyorsabb? Benchmark tesztekben oké, de sima felhasználás alatt senki se mondta még hű de gyorsabb, se tesztekben, és aki itt váltott i5-ről 5S-re az is megerősítette nem gyorsabb. Szóval kíváncsian váron mi a túróban 2x gyorsabb?
Vagy csak megakarod magyarázni hogy i5-höz képest megért +~120 ezret kiadni érte?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest