Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3858) Malachi válasza Mr X (#3849) üzenetére


Malachi
addikt

három éve van iPhone-om. 3 éve minden rohadt fórumon megkapom, hogy hülye, vagy rosszabb esetben ratyi vagyok, mert vettem egy bizonyos telefont. mindenhol érted? elhiszed? hidd el. soha nem érdekelt, csak mostanra már marhára unalmas. nagyon-nagyon unalmas. szánalmasnak tartom, hogy mindenhol akadnak emberek, akiknek az a legjobb szórakozásuk, hogy másokat, akik nem az ő ízlésüknek megfelelően döntenek bármiben - akár abban, hogy milyen telefont használnak - leszóljanak és ennek van annak tituláljanak. olvasgattam ezt a topicot, jó volt, hasznos volt, erre mit látok? itt is ugyanaz megy. csak azért veszik a fáradtságot és idekattintanak, hogy idevágjanak pár szarságot és röhögjenek egy jót. elég volt ebből, ennyi. nem kerül majd sok energiámba és mostantól mindent jelenteni fogok, ami zavar. én nem járok más fórumokba csúfolódni semmilyen okból, nem hogy egy hülye telefon miatt. ezért hát itt sem fogadom majd el, hogy rajtam, mint iPhone tulajon csúfolódjanak. akár tizenéves kölykök teszik, akár meglett férfiak. nem én vagyok a hibás, mert zavar amit csinálnak. nem fogom megvonni a vállamat, mert jogom van a nyugalomhoz. gondolom ebben egyetértünk.

a humor és a csipkelődés jó dolog. senki nem hal bele. de nagyon könnyű megkülönböztetni a csipkelődést és a humort a másik ember megbélyegzésétől, lenézésétől. és nem szállok be a játékba, csak hogy "ne legyen harc". a harcot az kezdi, aki semleges terepen vagdalkozni kezd. ne lepődjön meg, hogy az akcióra reakció lesz a válasz. és akkor soha nem lesz vége, abban mindenki biztos lehet.

karó a seggben, meg vallási fanatizmus, az. az, ha az ember kiáll az önérzete mellett ugye? ugyan már. fogalomzavar. ha velem nem PC valaki, én sem leszek az. szóval csak így tovább.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.