Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
rákérdezek itt is, mert az iPhone topikban nem érkezetett lényegi segítség:
se az iPhone-om, se az iPad-em nem kapcsolja ki estére a wifit, vagy is folyamatosan kapcsolódik hozzá.
így viszont az iPhone-om, ami egy este 2 levelet tölt le push-ban, 10%-ot merül, nem fut semmi a háttérben, és ez így rengeteg. amint bekapcsolom a kijelzőt, egyből ott a wifi, tehát folyamatosan kapcsolódott hozzá. ha kikapcsolom a wifit, 2-3%-ot merül.
anno a 3gs-el tapasztaltam, hogy ha bekapcsolva is hagytam a wifit, estére, mikor nem volt szükség adatkapcsolatra, nem kapcsolta be, csak annyi időre, amíg letöltötte a tartalmat.
az iPhone topikban valaki azt mondta, hogy magától nem kapcsol le - ami egyértelműen butaság, más valaki azt mondta, hogy router-től függ. nos, elég jó a routerem, és szerintem lennie kell valamilyen beállítási lehetőségnek, ha így van, hogy ezen múlik. mi lenne az?a másik dolog pedig, teló és tablet között hogyan tudom megosztani a képeket legegyszerűbben? komplett mappákat szeretnék kijelölni. továbbá, az hogyan kivitelezhető, hogy ha csináltam egy képet a mobillal, az automatikusan letöltődjön iPad-en, és ez így is maradjon mindvégig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sorozatok
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest