Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
rákérdezek itt is, mert az iPhone topikban nem érkezetett lényegi segítség:
se az iPhone-om, se az iPad-em nem kapcsolja ki estére a wifit, vagy is folyamatosan kapcsolódik hozzá.
így viszont az iPhone-om, ami egy este 2 levelet tölt le push-ban, 10%-ot merül, nem fut semmi a háttérben, és ez így rengeteg. amint bekapcsolom a kijelzőt, egyből ott a wifi, tehát folyamatosan kapcsolódott hozzá. ha kikapcsolom a wifit, 2-3%-ot merül.
anno a 3gs-el tapasztaltam, hogy ha bekapcsolva is hagytam a wifit, estére, mikor nem volt szükség adatkapcsolatra, nem kapcsolta be, csak annyi időre, amíg letöltötte a tartalmat.
az iPhone topikban valaki azt mondta, hogy magától nem kapcsol le - ami egyértelműen butaság, más valaki azt mondta, hogy router-től függ. nos, elég jó a routerem, és szerintem lennie kell valamilyen beállítási lehetőségnek, ha így van, hogy ezen múlik. mi lenne az?a másik dolog pedig, teló és tablet között hogyan tudom megosztani a képeket legegyszerűbben? komplett mappákat szeretnék kijelölni. továbbá, az hogyan kivitelezhető, hogy ha csináltam egy képet a mobillal, az automatikusan letöltődjön iPad-en, és ez így is maradjon mindvégig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad gen 7
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest