Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
rákérdezek itt is, mert az iPhone topikban nem érkezetett lényegi segítség:
se az iPhone-om, se az iPad-em nem kapcsolja ki estére a wifit, vagy is folyamatosan kapcsolódik hozzá.
így viszont az iPhone-om, ami egy este 2 levelet tölt le push-ban, 10%-ot merül, nem fut semmi a háttérben, és ez így rengeteg. amint bekapcsolom a kijelzőt, egyből ott a wifi, tehát folyamatosan kapcsolódott hozzá. ha kikapcsolom a wifit, 2-3%-ot merül.
anno a 3gs-el tapasztaltam, hogy ha bekapcsolva is hagytam a wifit, estére, mikor nem volt szükség adatkapcsolatra, nem kapcsolta be, csak annyi időre, amíg letöltötte a tartalmat.
az iPhone topikban valaki azt mondta, hogy magától nem kapcsol le - ami egyértelműen butaság, más valaki azt mondta, hogy router-től függ. nos, elég jó a routerem, és szerintem lennie kell valamilyen beállítási lehetőségnek, ha így van, hogy ezen múlik. mi lenne az?a másik dolog pedig, teló és tablet között hogyan tudom megosztani a képeket legegyszerűbben? komplett mappákat szeretnék kijelölni. továbbá, az hogyan kivitelezhető, hogy ha csináltam egy képet a mobillal, az automatikusan letöltődjön iPad-en, és ez így is maradjon mindvégig?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bittorrent topik
- Cyberpunk 2077
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest