Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
nbence94
üzenetére
nekem is e héten érkezett, én beállítottam mindent, majd update, megint végig mentem rajta, így két perc helyett három volt, nehezen hevertem ki

@czanga: én is ezt a két modellt néztem ki, a kisebb mellett döntöttem, szerintem ez sokkal jobban használható méret, kézben megfogom és simán megírom ezt a kommentet, busz-vonatozásnál is inkább a Mini a célszerű. annyira egyébként nem kicsi a kijelző méret, hamar megszokja az ember. a videózás nálam is szempont volt, belátom persze, hogy a nagyobb kijelzőn jobb filmezni, de számomra elég ez a méret is, gyönyörű a kijelző, azóta pixelesnek latom a 4s-em

nálam meg a jegyzetek használata a szempont az egyetemen, ez majd szeptemberben derül ki, hogy mennyire jó. az biztos, hogy az irat tartómban simán el fog férni, tokban van, de alig van súlya.
szerintem játszani is jobb kisebb méretben, ezt nehezebben tudom megindokolni, arra gondolok, hogy a kijelzőn megjelenő gombokat (pl bb racing-ezt feltétlen próbáld ki, egyik kedvencem! ingyenes) könnyebben elérem, temple run-kézben van, jobban tudom forgatni.
anno a legelső generációs iPadem volt, ahhoz képest jobb ez a kijelző méret, használat közben úgy is bele merűlsz a tartalomba.
a hordozhatóság, használat közbeni kényelem nagyon nagy előny a Mini javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kriptovaluták és az adózás
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi