Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p87
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi! Akkor valamelyik nap felrakom.
-
p87
senior tag
Air 2-re érdemes felrakni az ios 8.2-t?
Jelenleg a gyári 8.1 van rajta, javult valami vagy rosszabb lett? -
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
Kb 1 hetes ipad air 2: ma reggel nem csatlakozott ra az itthoni wi-finhalozatra. Manualisan tud kapcsolodni, de minidg ledobja magat. Halozatot elfelejtettm fele, majd ujra, de a jelszot hiba irom be, azt jrja h helytelen, pedig biztos, hogy nem. Ujrainditas megvolt, a routeren is minden ok. Mi lehe a gond? Annyi a wi-fi antennanak (latja a halozatokat de nem csatlakozik)
Udv
Ferikek
-
Ragnar95
félisten
Lehet bajod, mivel a zenéket, videókat nem tárolja az iCloud, ergo azok ha nem kézi szinkronon van a telefon, a következő szinkronizáláskor géppel törlődnek.
Lehet iCloudban és iTunesban is biztonsági mentés, de csak az egyik lesz automatikus, a másikba kézzel kell backupolni. -
bundli
tag
Sziasztok!
Jelenleg iCloud-ban van biztonsági mentés az eszközeimről. Ha letörlöm a gépemről az iTunes-t, minden mappájával együtt, abból lehet bajom? Tehát elvileg, ha iCloudban van biztonsági mentésem, akkor nem veszhet el semmilyen adatom, igaz?
Azután az lenne a tervem, hogy a géppel is és az iCloud-dal is szinkróznám az eszközeimet, hogy két helyen is legyen bizt. mentésem. Ilyenre van lehetőség?
-
univerzita
addikt
válasz
csipszikutya
üzenetére
Pdf -t könnyen tudsz rátenni Document 5- tel. Vagy tedd fel a gépre a Syncios -t.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
csipszikutya
üzenetére
Nem használok jelenleg iTunes-t, de ha jól emlékszek a jobb oldali csúszkákat ha lehúzod teljesen, ott lesznek a keresett Appok...
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy az ituneson nem látom az ipad-en lévő appokat. (pdf-et szeretnék rárakni)
Az ipaden az a kis ablak sem ugrik fel, hogy elfogadjam, hogy biztonságos az eszköz vagy a kapcsolat, nem emlékszem mit ir ki olyankor.
Mi lehet a megoldás? 1 hete is ezt játszotta, akkor lehúztam és vissza dugtam majd jó lett. Most ez nem segít.köszi
-
runner 125
nagyúr
Nekem belefért. Addig használtam egy Mini 2-t, illetve na, valahol szakmai ártalom a legjobb ár keresése.

mod. A készülékről szó sem esett, természetes elképesztően jó, a 2GB RAM miatt jó néhány évig tervezek vele.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ráadásul a legtöbb ember nem a kifizetés után 1,5-2,5 hónappal akarja kézhez kapni a készülékét, hanem max 1-2 héten belül, ha nem azonnal...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
En inkabb kifizetem a felárat es hivatalos helyről vasarolom, öreg vagyok en már az ilyen izgalmakhoz. Neked most halisten szerencséd volt
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Mindennek ez a vége, ilyen országban élünk, utolérhetetlenek, évekig elhúzódnak a tárgyalások, stb. Talán még nem is kap büntetést...
-
runner 125
nagyúr
válasz
antibes2000
üzenetére
Köszi, már rendezve is lett, pontosabban ő fotózott nekem annó egy díjbekérőt, de azt nem mondta, h már akkor (tavaly) postázta is a cégnek a számlát (nekem meg nem szólt a pénzügy
). Szóval rendben van minden e tekintetben is.Egyébként kicsit dejavu érzésem van. 2008 környékén ugyanígy vateráról szereztem be szinte a teljes fotós pakkom, ornamentika-tól (talán valaki hallott, netán vásárolt is tőle). A mostani esethez hasonlóan ezrek vásároltak tőle, gyűjtötte a pozitív értékeléseket, majd egyik napról a másikra eltűnt, nem küldte a termékeket, stb. Index forumon olvastam h állítólag több 10 millió ft ragadt nála, hivatkozott ő mindenre, de a mai napig nincs lezárva az ügye és sokaknak tartozik.
Reméljük ennek nem ez lesz a vége. -
antibes2000
tag
válasz
runner 125
üzenetére
szia,
én december elején utaltam neki, de már január 23-én megkaptam az airt.
Számlát én is csak 2* kérésre kaptam, holott decemberben jeleztem neki a számla igényt, de utána a kérésemre korrektul küldte.
Tuti küldeni fogja Neekd is. -
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
16GB-os is akadozik, vagy az jó még rajta? Lehet beáldozom...

-
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Én is használom, akcióban vettem 1€- ért. Nagyo jó,csak a feliratokat eléggé nehézkesen kezeli. De ,igaz akadozva mennek még a Blu-ray 40GB filmek is.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Állítólag a Buzz player jól kezeli már, csak sajnos az fizetős.
-
runner 125
nagyúr
válasz
üzenetére
Mint magánszemély konkrétan ezzel a modellel ezek szerint nincs, bár dec körül még nem nagyon láttam a nullás ÁFÁ-t adó telefonboltoknál 190 körül, viszont írtam vagy 2x, én azért döntöttem így, mert cégre vásároltam és úgy már kedvező az ajánlat, pontosabban ennél olcsóbban br. áron senki nem tudta adni.
-
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Kipróbáltam, nálam is a 16GB mkv már akadozik,de a 15 és kissebek mennek simán.
-
StLui
veterán
válasz
Luser2000
üzenetére
Én is tőle vettem vaterán az 5S-t 119900 bruttóért, le van írva, hogy ennyi a szállítási idő, mert, hogy amerikából jön, de áfás számlát kaptam én is. Viszont ami érdekes, írtam is itt már, hogy magyar feliratos volt a gyári fólia alatt a doboz. 2 hónap volt nekünk, addig azért izgulsz a pénzed miatt, mert előre utalós.
runner 125: nekem rendelés után két héttel postázta a számlát, de amikor a telefont személyesen átadta már nem emlékezett rá, hogy tartozik-e a számlával, tehát nem mindenkinek küldi előre ezek szerint.
-
runner 125
nagyúr
Most ráírtam, várom a válaszát, általában gyorsan szokott írni.
Tibee86
Igen, Cellular 64gb.
Nyilván, azok most ilyen 190k körül mozognak, pont ezért vettem meg tőle, mert ő annyiért adja számlával.h1ght3chzor
Benne volt az aukcióban is, h 27%-os számlát ad.
Egyébként magyar vállalkozóként dolgozik, az adószáma érvényes, még korábban ellenőriztem.Számomra csak az furcsa, h nagyon katonásan, elvszerűen ragaszkodik a tiszta üzleteléshez, de ezért a NAV ráhúzná a vizeslepedőt, ha nem küld számlát a termékkel.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Attól függ hány %-os áfával van a számla, illetve te szerintem nem tudsz elszámolni külföldi számlát.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Cellular, 64GB?
Listaárat szürkeimportos árhoz hasonlítani felesleges, a mobilboltos árak a mérvadóak. -
válasz
runner 125
üzenetére
Csesztesd a számla miatt, nekem is szokott jönni ilyen-olyan kifogással, de eddig mindig (3 alkalom) megkaptam a személyes átvételkor. Bezzeg amikor egy nettó megoldást dobtam fel, arról hallani sem akart.
Az eddigi szállítási idők nálam 1,5 és 2,5 hónap közt voltak, a most decemberi volt a 2,5.
-
runner 125
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Br. 188.500, emlékeim szerint amikor rendeltem ilyen 230 körül volt a listaára, szóval utóbbival lettem volna nettó 181-nél, így ha megkapom a számlát nettó 148-ból megállt.
-
Luser2000
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Mi tartott 3 hónapig??? -
h1ght3chzor
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Őszintén szólva ezért nem utalok előre vaterán sem... Sehogy nem tudod aztán visszaszerezni a pénzedet. Perelhetsz stb... értelmetlenül.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Mennyivel olcsóbban jutottal így hozzá?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Nem siette el.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Noh, 2014. dec 15 fele leütött, iPad Air 2 LTE 64gb-m a mai nappal (2015.03.23. ) Belindacsillag-tól (vatera) megérkezett.
Azért már bennem volt a félsz, h őszinte legyek, de hála ég megjött. Biztonság kedvéért csináltam az egészről egy unboxing videot (
), de bontatlan, fóliás, sérülésmentes.
Nem EU-s beszerzés, mellé volt dobva egy gagyi töltő átalakító, de ez legyen a legkevesebb.Most már csak egy dolgot várok tőle, a számlát, az ugyanis nem volt benne a csomagban és kezdetben csak egy kézzel írott díjbekérőt kaptam, amivel nem tudok mit kezdeni.
mod.
Jah igen, a másik amivel könnyen ráfaraghatnak a vásárlók, h bizonyos idő után nem enged a vatera értékelni. Hatalmas trógerség szerintem, mert tételezzük fel, ha elfut a pénzemmel mint vásárló, x nap után nem tudom értékelni az adás-vételt.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Type: .mkv
Size: 16GB
Video: MPEG4 Video (H264) 1920x800 23.98fps [English (Video 1)]
Audio: Dolby AC3 48000Hz 6 Audio Channel [Hungarian (Audio 1)]Ez nálam laggol nagyon... Van amit egyébként szépen lejátszik. Lehetséges hogy a 16gb lenne a problémája?
-
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
-
Themes
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszönöm

-
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nos nembiztos hogy lehetséges. Nálam is amikor PC-ről streemelek akkor otvan alatta hogy smb. De amikor NAS-ról akkor kell választanom hogy FTP vagy SMB. Ha FTP -re állítom akkor a HD filmek nem nagyon akarnak menni,de SMB-n a 15Gb 1080p simán mennek.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Azt hol állítom át? Mini 3
-
Themes
aktív tag
Sziasztok, iPad Mini letöltöttem a VLC t de egy két filmnél nem játszik le hangot, valami olyasmit ír ki hogy ac3 codek vagy valami hasonló dolog. Valami ötlet, hogy lejátszon mindent, esetleg valami jobb app?

-
univerzita
addikt
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Dts hangzás kodek, sokkal jobb mint a ac3. Nemtudom hanyas iPad-et használsz de nálam Air-ren a 15Gb-os videó simán mennek streemelve csak nem ftp-re kell állítani hanem smb (samba).
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Remote Media Manager elég gyenge HD videók lejátszásában, mondhatni használhatatlan.
DTS az mi?
-
kulerr
őstag
Sziasztok.
Sajnos nem vagyok túl tájékozott Ipad fronton ezért kérnék segítséget tőletek.
Lányomnak vettem egy Ipad-et és szeretne nyilván filmeket nézni is rajt. A tabra másolva és persze online is.
Olvasom, hogy nagyon sok lejátszóból kikerült pl. az AC3, ezért tanácstalan vagyok. Mit javasoltok, mit vegyek meg amin nagyjából elmegy minden?(vagy ár-értékben a legjobb? )Köszönöm szépen előre is a segítségeket.

-
silmatauki
őstag
válasz
üzenetére
"Illetve melyik a legjobb panorámakép készítő?"
A Camera appban levő, hacsak nem kell többsoros vagy egyenesen 360 fokos panoráma.
Ennek oka: a Camera app sweep panorámát csinál, amiben sokkal kevesebb parallax (illesztési) hiba lesz, mint bármilyen nem-sweep alapú módszerrel. Bármelyik másik pano appal (pl. Photosynth) sokkal durvább illesztési hibákkal bíró outputod lesz, mint ha mindezt a Camera appal csinálnád, feltéve, ha nem gondoskodsz az optikai tengely azonos ponton maradásáról, ami gyakorlatilag, különösen kézből fotózva, lehetetlen.
-
-
Petya25
őstag
Köszönöm az infókat, az iFunBox-ot mástól is hallottam, kipróbálom.
-
univerzita
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
A második kérdésedre megpróbálok válaszolni. A avi-t,mkv -t csak külső média player-el lehet. Ha fontos a magyar ac.3 hang akkor nemárt vigyázni mert rengeteg player van a stórban ahol ugyan írják hogy ac3 támogatás. De valóban licensz dolog végett mégsem működik ( még fizetősektő is megvonták) Ingyenes a VLC,de ez már nem ac3 kompatibilis. Ha gépről szeretnél streemelni akkor ajánlom a Remote Media Manager (itt megy a ac3). Én most Buzz playert használok ( ac3,dts)
-
Petya25
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Felraktam az iTunes-t a gépemre, sikerült összeszinkronizálnom a paddal.
Leszedte a telepített progikat a netről, kvázi mint egy másolat figyel a gépemen.
Jól értelmezem, kb lesz a PC-men egy iPad másolat, progistól, képernyőstől, fájlostól együtt? És oda-vissza fog szinkronizálódni a tartalma?Apropó fájlok, videóból mit kezel? Az mkv-t, avi-t egyből eldobta, hogy nem támogatott. Ez esetleg lejátszó függő, van olyan lejátszó ami viszi vagy marad a konvertálás?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
Az, hogy sokkal biztonságosabb megoldás ez, hogy nem férsz hozzá direktbe a fájlstruktúrához.
Ráadásul sokkal modernebb és egyszerűbb is, hogy minden automatizálva van és neked nem kell kézzel szórakoznod.
Sokak számára fura elsőre a sandboxing, de ha megszokja az ember, rájön, hogy mennyivel jobb, mint a többi megoldás. -
univerzita
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Ha ráteszed gépre akkor kell hogy lásd a DCIM mappát,de innen csak képek lehet gépre másolni képeket. File kezelőnek tedd fel a Document 5-öt. Kezdetnek nagyon jó lesz, lehet vele képek,zenét,újságokat wifin letölteni gépről iPad-re.Meg fogsz lepődni hogy milyen jól fog működni.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
-Nem kell kilépni, az iOS elég ügyesen bánik a RAMmal, nem kell vele foglalkozni. Egyébként az általad leírt módon lehet csak kilépni, igen.
-iTunes kell a másoláshoz vagy másik program, pl Synciost szokták egyesek ajánlani, de itt az androidos drag&dropot felejtsd el mindenképp.
-Flashhez Puffin browser kell
-Filekezelést felejtsd el, mert sandboxing miatt minden app csak a saját fájljaihoz fér hozzá JB nélkül
-JB nélkül nincs
-JB nélkül szintén nincs, de fölösleges is -
Petya25
őstag
Nem rég jutottam hozzá egy iPad2 64GB 3G géphez, frissítettem 8,2-re,
Tudom nem a legújabb kiadás, de a gördülékenysége egy androidhoz képest mellbevágó. Kontaktokat úgy összeszedte mindenhonnan, hogy csak lestem. Kezdem belakni megszokni, de van pár dolog amit vagy nem értek vagy nem jól használok, elfogadok bármilyen ötletet.- Gmail, Exchange beállítva de egy freemail fiókot nem tudok hozzáadni...
- Appokból kilépés? Csak a home gomb? Majd duplakatt után taszk kilpöckölése?
- géppel összekötve mint eszköz megjelenik, de nem tudok felmásolni rá a DCIM mappába...
- böngészőben Flash felejtős?Jó lenne pár ajánlott app
- filekezelő
- torrent kliens
- akku monitor -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Most egyelőre úgy vagyok vele, hogy visszaraktam nagyrészét mindent kézzel, aztán ez van. Legalább az egyéb közel 3 GB-os méretét is lecsökkentettem így és csak hasznos appok lesznek fent

Akartam ilyen takarítást végezni, csak nem így...
Na és akkor figyelem:
AQUA-ban vásárolt (Nem APR) készülék gariztatása után 1 év gari hosszabbodás!

A vicc az egészben, hogy nekem SG készülékem van, és fehéret mutat az oldal, ez valóban így van, mert bekapcsolásnál is fehér alapon, fekete almát ír ki. Hát na, ez legyen a legnagyobb baj

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Na, akkor az a lényeg, hogy ha rákeresek egy appra jelenleg és rákattintok, akkor ezt írja:
És itt utána kéri, hogy tallózzam be a .ipa fájlt, ami nyilván nincs a könyvtárban, de úgy látja hogy mintha ott lenne, így letölteni se engedi.
Ha kitörlöm az iTunes-ból az appot, akkor utána le tudom tölteni, a kérdésem csak annyi, hogy ilyenkor a mentések megmaradnak?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Igen, pont ez a baj,h törölted ezen appokat.
Ott van a lista, a többi visszakerül gond nélkül, de ezeknek a mentései bukta kategória, mert a backup visszarakása után tudod csak visszarakni az appokat. Esetleg ha letöltöd gépre AppStore-ból az appokat és csak utána rakod vissza a backupot, akkor megmaradnak az appok mentései is. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
silmatauki
üzenetére
Igen, csak egy fiókot használok évek óta.
Annó letöröltem az appokat apk-ját a C-ről mert nem volt hely, de mikor szinkronizáltam az iPadet gari előtt egy szót se szólt érte. Valószínűleg én szúrtam el ezzel, hogy letöröltem a millió+1 appot . (kb. 10 GB-ot foglalt) de szeretném megtudni, hogy hogyan lehetne orvosolni. Legalább az appok listája kéne, ami a legutóbbi mentésben volt, hogy azokat manuálisan lekapjam, mert ez nem is az összes app, amit itt felsorolt.
-
silmatauki
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Engedélyezd kézzel az értesítéseket: Beállítások > Skype > értesítések, és felső gomb be, vagy ha az be van kapcsolva, akkor alatta valamelyik gomb
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Ipaden a skypen ennyire rossz? Csak akkor látom ha hivnak ha be vagyok lépve a programba. Újraraktam már, de az sem segített.
Valami megoldás lehet? -
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL
üzenetére
Itt a helyes.
Nem volt olyan bonyolult mondjuk kideríteni,h mi a baj, mivel csak egy : hiányzott a http után
-
univerzita
addikt
Letölthető a Launcher a notification center-hez!
-
Remus389
veterán
elismerem hogy a tablagepek Mercedes -e az ipad
viszont most foglalkoztam Mamika wayteq gepevel főleg az volt benne az idegesítő hogy sokat gondolkodott, még androidos viszonylatban is csiga volt, pocsék szoftvere volt, volt hogy 20 másodperc volt míg előjött a keyvoard vagy míg kilépett
hajtepo, de most felraktam rá egy custom romot, nem volt nehez, nem lett ipad, de még nexus sem, de normálisan megy, többnyire fluid
szóval így már lehet nem lesz ipad
különben megnéztem neten a Nexus 9-est, szerintem az is jó nagyon, 98 ezer Ft, de szépen működik és könnyebb mint az Air
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Mi tartott 3 hónapig???