Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok, milyen controllert vegyek ipad mini-hez? Tudnátok esetleg linket, amit M.o-on lehet rendelni és nem méreg drága? MC5-höz szeretném.
-
Ragnar95
félisten
válasz Remus389 #6195 üzenetére
A legtöbb iPad 1 is működik még, tehát 3-4 évig legalább, annyi, hogy frissítést "csak" 3 évig kapnak, de utána is simán használhatóak a régebbi szoftverrel.
Nekem is 2,5 éves az iPad 3 és tökéletesen teszi a dolgát, semmi baj nincs vele.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Remus389
veterán
válasz Tibee86 #6193 üzenetére
igen, valóban nem annyival drágább az air, de így is drága a 4 is
Annyira a frissítés meg a GHz nem számít meg ilyesmi a mamának
legyen szép és működjön jól
valóban a -200 gramm az Air javára szól
Ok
Ja még annyi hogy egy ilyen iPad kábé hány évig működik? Mert ezekkel a wayteq táblákkal csak a gond van (xtab 70 qci és van egy dci is), nem megyek bele mi bajuk volt és persze, sokkal olcsóbbak is.
Szóval hány évig mennek el?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Remus389 #6192 üzenetére
Elég lehet simán az iPad 4 is még, bár 15000Ft különbséget megérhet szerintem egy Air is. Hardveraprón amúgy még olcsóbban lehet találni gariban cserélteket pl.
Egeret nem tudsz rákötni, max JB után.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Remus389 #6192 üzenetére
Szerintem mindenképpen Air-t nézz neki (főleg, hogy 14 ezer forint a különbség), még ha nem is használja ki akkor is. Sokkal könnyebb (Air előtt nem érdekelt max a Mini, mert dög nehéz mindegyik), jóval erősebb hardver, ezáltal tovább kap frissítést is, sokkal tovább lesz használható.
Egeret nem fog tudni rákötni.[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
Sziasztok, Edésanyámnak nagy hobbija lett a táblagépezés, de jelenleg egy Waytech táblagépe van [link] és nagyobb képernyőst szeretne jobb minőségben
Mondtam hogy Nexus vagy iPad, a Nexus inkább mégse, szóval iPad
Azt mondja az iPad mini neki kicsi, még nagyobb kell és új
Szóval, a neten megnézve az iPad 4 ami a legolcsóbb és újonnan kapható (16gb elég neki pár fotóhoz, wifi is elég, otthonra lesz)
kérdésem csak az lenne, hogy az iPad 4 a legújabb iOS-szel jól működik vagy be van már lassítva
illetve hogy a 96 ezer Ft-os ajánlatban nem spóroltak-e ki valamit? pl töltőkábelt adnak hozzá (tudom lájtníng kábel)
szóval a 96 ezres ajánlat jónak tűnik, van-e benne buktató?
Mondjuk esetleg a legolcsóbb iPad Air is szóba jöhet mert könnyebb, az 110.000
illetve esetleg még az lenne a kérdésem, rá lehet-e kötni egeret?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
APR-hez viheted, igen.
Az, hogy újraindul-e kérdéses, mint azt az előző hsz-ekből láthattad. Az 1/2 év gari megint annak függvénye, hogy hivatalos magyar beszerzés-e, de sejtésem szerint nem, mivel nem hiszem, h az általad említett bolt hivatalos viszonteladó lenne.
Az Apple Care nem biztosítás, csak garanciahosszabbítás, így ugyanúgy működik, mint a sima gari, csak 2 évig érvényes 1 helyett. Az Apple Care+ a biztosítás, de az szerintem otthon nem elérhető.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
D@niel
addikt
egy ideje megy az iPad garancia téma, ezért most én is szeretnék tisztába kerülni a sajátommal kapcsolatban.
én az Origo féle clickshop-nál vettem a gépet. szeretném tudni, hogy 1, vagy két év garancia van rá? ha valami gond van vele, akkor egy iStyle-ba is vihetem? ha cserélik, ujra indul? és az utolsó kérdés, az apple care-el kapcsolatban, hogy ha megkötöm, akkor a normál gari lejárta után pl egy wi-fi hibánál, vagy betört LCD-nél a javítás egy adott %-át nekem kell fizetni?𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Tibee86
nagyúr
válasz Vasinger! #6187 üzenetére
"mert APR-ben vásárolt készülékeknél is van, hogy csak 3 hónapot adnak rá."
Ha külföldi APR-be veszi az ember és itthon garanciáztatja akkor értelemszerűen arra is csak 3 hónap garanciát fognak adni. Meg abban az esetben is, ha nem cserélik az egész készüléket, csak javítják."Ezt az Apple dönti el, valahogy, valami alapján"
Adott országra vonatkozó jogszabályok alapján dönti el, azért még szerencsére azok vonatkoznak rájuk is. Az más kérdés, hogy sok esetben próbálják hülyére venni a tudatlan vásárlót (nem az Apple, hanem az itthoni APR-ek).
Akkor az Almáriumba is nagyon hozzáértők dolgozhatnak, ha még a jelkód/ipad keresés miatt is neked kell szólnod.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Na, ma bedobtam az Almárium Pro-ba az iPadet, kíváncsian várom. Azt mondta, hogy biztos cserélni fogják, a 3 hó / 12 hó garihosszabbítást a szervizes se tudta megmondani, ugyanis azt mondta, hogy elég lutri, mert APR-ben vásárolt készülékeknél is van, hogy csak 3 hónapot adnak rá. Ezt az Apple dönti el, valahogy, valami alapján. (természetesen mindezt 3 hónapon belüli gari időre értetve)
Majdnem úgy akarta elcsomagolni, hogy vissza se állítottam az iPadet. (szerencsére az iPad keresését és a jelkódot már korábban kikapcsoltam) De örült, hogy szóltam neki, hogy azért az ilyet meg kéne nézni, mert hamar viszont fogom látni
-
Ragnar95
félisten
válasz ImpersonatoR #6184 üzenetére
Egyáltalán nem karcolja, mivel puha a végük a kapacitív tollaknak. Viszont ha nem rajzoláshoz/jegyzetelédhez kell, én semmiképp nem ajánlom, mert sokkal rosszabb lesz tőle a használati élmény.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
addikt
Van aki valamilyen érintőtollal használja az ipadet? Most agyalok rajta, hogy veszek egyet így nem fogom állandóan összetapizni és nem kell majd törölgetni. Csak nem tudom mennyire veszelyes a kijelzőre nézve nem karcolja össze hosszú tavon sem? Melyiket érdemes venni max 5000 et adnék érte.
-
ferikek
aktív tag
válasz Ragnar95 #6179 üzenetére
Koszi, az rendebn, szepen at is rakottt minden kiveve a fenykepete a felhobol, annak csak egy reszet rakta at...
Mas: lehetseges h mas az erzekenysege az air2 nek mint a 4-nek? Pl autos jateknal air 2-nel ha csak egy kcist mozgatom, semmit sem reagal, sokal jobban kell ide oda dontogetni, mint ipad 4-nel. -
ferikek
aktív tag
Meg egy dolog: az ipad 4-en ios 8.2 volt, de a fotokbol nem tette at az osszeset, csak kb a felet (meg jo h lementettem elotte). A ket icloud nem kompatibilis, vamiert csak egy reszet teszi ra az uj tabletre?
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok, most valtottam ipad 4-rol air 2-re. Minden szep es jo, de az normlais h hang lejatszasa kozben ennyire erosen rezonal a keszulek? Egy hagosabb effekt vagy zaj, baromi zavaro!
Udv
Ferikek
-
legiaap
félisten
válasz univerzita #6171 üzenetére
Jók az adatai, így nem kell átírnom semmit sem, de a nevet nem tudom átírni sehol sem.
Ez lenne szerintem az iPad neve. Azt hol tudom módosítani?Meg van
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Szabikaa20
őstag
válasz csipszikutya #6168 üzenetére
Én nagyon sokat használom! Mindenre!De jobban FB,PH!,ebay....De sokat fényképezek vele,játszani is szoktam poker,subway stb...Zenét nem hallgatok rajta és filmet se nézek.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
legiaap
félisten
Hol tudom módosítani az icloud nevet? Átadtam ugye az ipadem csajomnak és most unknown a név ott. Ezt írnám át az ő nevére.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
csipszikutya
senior tag
válasz Szabikaa20 #6160 üzenetére
A használat mit takar pontosan?
Átlagosan kb 2 napnyi szerinte használat után dugom fel töltőre, de nem érzem, hogy 2 teljes napig használtam volna...
Állandóan fent van wifi-n, ébreszt, frissit mindent a háttérben, zene megy rajta. Így adódna össze a ~2 nap? -
-
Wlac
Ármester
Hardver tekintetében az Air 2 a legjobb, azonban 16 gigásat nem vennék. Én is külső HDD-vel használom (1TB WD MyPassport + Kingston MobileLite Wireless G2), és van, hogy a HD filmek megállnak tölteni/bufferelni/tökömtudjamitcsinálni lejátszás közben, ami sokszor zavaró. Ilyenkor én nPlayerrel átpakolom a filmet az iPadre, és ezzel az akksit is kímélem.
Ha számít a kis méret, akkor vegyél egy minél nagyobb tárhelyű Mini 2-t vagy Mini 3-at (ugyanaz a hardver, csak a Mini 3-ban van ujjlenyomat-olvasó), semmiképpen sem Mini 1-et. Ha a nagyobb méretű készülék jobb, akkor a 128 gigás Air a te géped (vagy egy 64 gigás Air 2, de a 16 giga tényleg nagyon sovány).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Szabikaa20
őstag
Air 1 vagy 2....Esetleg Air 2 64bg... Amit írtál feltételeket ezeknek mind megfelel mind az 1és 2-es is söt grafikában is!Annyiból lenne jobb a 2 hogy ha nem szeretnél még idén-jövőre váltani akkor a jövőben is jobb lesz!
-
mrkorooo
aktív tag
válasz silmatauki #6162 üzenetére
ajj nemide
[ Szerkesztve ]
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
silmatauki
őstag
Én a helyedben mindenképp Air2-t vennék, az a leg-jövőbiztosabb & ma -stabilabb & legjobb képernyővel rendelkező. Mindenképp megéri a plusz pénzt. Egyedüli hátránya a kicsit rosszabb akkuidő az Air1-hez vagy a két rMini-hez képest, meg az esetenkénti, igazándiból nem zavaró pattogás (ami nálam is van – mondjuk hetente 1*).
-
csyo
senior tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnek vasarolni.
Alig hasznalt, vagy forgalmazo altal felujitott iPad vasarlasan gondolkozom.
Amire hasznalni fogom:
- Filmeket nezni utazas kozben (repulon, vonaton, buszon)
- zenet hallgatni
- internet bongeszes, forumok, ebay, amazon, gmail, facebook- egyszeruen bovitheto (wifis vinyo, ha nincs hozza se USB, se masfele csatlakozo)
- stabil, konnyen kezelheto
- eros aksi
- ne fagyjon le allandoan
- gyors
- kijelzo 8-10 inchAmi nem szempont:
- jatekokkal nem nagyon jatszom, eros grafika nem szempont
- 3D hatas sem annyira erdekel
- HD filmek elony, de nem feltetelamiket eztem eddig:
64GB iPad mini 1. + wifis 1TB vinyo = 275 font
64GB iPad mini 3. + wifis 1TB vinyo = 435 font
16GB iPad Air 2. + wifis 1TB vinyo = 385 font
128GB iPad Air 1. + wifis 1TB vinyo = 435 font
Mi a kulonbseg ezen iPadok kozt?
Amire en fogom hasznalni az szamottevo elterest okoz szamomra?
--Alternativ megoldaskent ezeken is toprengek:
Lenovo S8-50 16GB + 64Gb SD kari = 160 font
LG G-pad 8.0 16GB + 64Gb SD kari = 190 font
ASUS ME1810 16GB + 64Gb SD kari = 160 fontEz utobbiakat vajon ra tudom-e csatlakoztatni a laptopra?
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
Szabikaa20
őstag
Ennyi lett végűl...
-
bok92
addikt
válasz vadászcsiga #6156 üzenetére
Mostmár minden ok. Kösz!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Phantomhive #6152 üzenetére
Az APR-ek hivatalos viszonteladók, így az ott vásárolt termékekre a magyar jogszabályok vonatkoznak annak minden előnyével (bővebben) a külföldről behozottakkal (jóval olcsóbb) szemben.
Partnero-nál pl. 159 ezer. -
mrkorooo
aktív tag
Uraim, ha 1 pc van akkor az tud olyat h tv es ipeden is megy a plex egyidoben?
Asus VI Hero, Intel i7 4770K, Corsair Dominator 2133Mhz 16Gb, Asus 7990 6GB, Corsair Graphite 600T , Corsair AX860, 2xDell 2713HM,Ducky Shine 3, Logitech G502 Proteus Core, iPad Air 2, rMBP CTO
-
Ragnar95
félisten
válasz Phantomhive #6152 üzenetére
Általában külföldről szerzik be az olcsóbb boltok és 0perces használtként árulják.
Bár az AQUA elvben nem trükközik ezzel, szóval nem tudom, náluk hogy ennyire olcsó.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bok92
addikt
A fényerő miért lett gyengébb mint eddig? Maximumra állítva kb olyan, mintha eddig a feléig lett volna. Tegnap óta ilyen, és most frissítés volt 8.2-re, de ugyanolyan maradt. És forgatáskor alul látszódik,hogy milyen is lenne valójában...
-
Phantomhive
aktív tag
Sziasztok!
Agyalok egy iPad Air 2/16GB WiFi+Cellular beszerzésén
Nézegetem az online ajánlatokat(vatera/aqua/istyle/stb...) és sok tízezer forintos eltéréseket látok. Pl.:
iStyle: 206.900 Ft.-
Aqua: 167.900 Ft
Van erre bármilyen racionális magyarázat vagy egyszerűen csak ennyivel drágább az APR vs. egyéb shop?Másik fő kérdésem: Tudtok-e még az Aqua-nál is jobb ajánlatot?
[...] and on the sixth day God created Manchester
-
Ragnar95
félisten
válasz SoldierL #6149 üzenetére
Ezt semmiképp nem ajánlom, mert ebayeset árulnak többszörös áron.
2000-ért megkapod ugyanezt ebayről...
Amúgy teljesen jó minőségűek, ár/érték arányban teljesen jók, bár azért nyilván nem olyanok, mint az eredetiek.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SoldierL
senior tag
Köszi a választ, viszont inkább smart case-t fogok venni. Utángyártottat. Akinek smart case utángyártott tokja van, írna véleményt? Mennyire pontos az illeszkedés, strapabíró? Merjem megvenni? Mennyivel gyengébb a minősége mint az eredetinek? Erről lenne szó:
http://www.tok-shop.hu/termek/apple-ipad-mini-smart-case-fekete
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Olyan tokot keresek ipad mini retinára, ami olyan mint egy szilikon tok csak van becsukható előlapja is ami levehető. Tehát ha leveszem a becsukható részt akkor sima szilikon tok, de ha ráteszem állványként is használható. Létezik ilyen?
-
veterán
válasz Ragnar95 #6144 üzenetére
"ezt nem tudom, minek kell kiemelni"
mert kérdezte a tisztelt fórumtárs:
"A másik kérdésem az lenne, hogy ha visszaviszem akkor mit kell az iPad mellé adnom? Doboz és tartozékok is kellenek?"én sem tudtam ezt magamtól, amikor gariztatni vittem az iPad 4-et és amikor pl. telefont küldtem vissza cserére UK-be, akkor konkrétan kérték, hogy minden tartozékával küldjem (expansys).
-
h1ght3chzor
őstag
Meg mindig cserelik a toltot? A1300
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
-
Ragnar95
félisten
Hivatalos szerviz az Almárium Pro is, oda is viheted nyugodtan.
iCentre-nél leadhatod sima boltban is, csak akkor kicsit hosszabb idő a szerviz, mert ugye át kell szállítaniuk a Bécsi útra a szervizbe.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bundli
tag
válasz #05304832 #6139 üzenetére
Eléggé kiesik, de ha nincs más akkor odaviszem. Az Almárium Pro-ról is jókat hallani, de az nem APR. Hogy-hogy ott is javítanak Apple garis terméket? Ezt nem igazán értem
A másik kérdésem az lenne, hogy ha visszaviszem akkor mit kell az iPad mellé adnom? Doboz és tartozékok is kellenek?
-
bajzal
őstag
válasz Szabikaa20 #6137 üzenetére
Nekem meg iPad 3 és 2,5 éves. iOS 8-al akkor ennyivel tovább bírja az aksi? Nem rossz
-
bundli
tag
Sziasztok!
Gariztatás előtt mik a lépések amiket érdemes végigcsinálni?
- Biztonságimentés készítése iTunes-szal.
- Jelkód kikapcsolása
- iPad keresése funkció kikapcsolása
- Beállítások->Általános->Visszaállítás-> Összes tartalom, beállítás törléseEz így oké?
-
bajzal
őstag
Valaki tud valami olcsó bluetooth-os billentyűzetet iPad-hez? Ebay-en vannak tök jók olcsón, csak mindegyik angol kiosztású. Nekem olyan kéne amin vannak ékezetes betűk.
Ja és az létezik, hogy majdnem 20 órát bír az iPad-em (3. generáció) aksija? 16-17? Régen ilyen 10 körül volt aztán mostanában 16-17 órát ír ki használatnak és kb. 3 napot készenlétnek. Pedig ugyan úgy használom mint eddig, vagyis 0-24-ben wifi-n van és sosincs kikapcsolva, fényerő 50% és facebook, safari és youtubera használom. Most is 52%-on vagyok és már 11 óra 22 perc-et ír használatnak. Ez igaz?
-
StLui
veterán
válasz Vasinger! #6132 üzenetére
"Én csak azt írtam le, amit az Apple, iStyle és az Almárium Pro ügyfélszolgálata mondott."
Melyik mondatod is volt az amit ezek közül valamelyik állított?
"Nem, mert én megkérdeztem őket és hivatalos magyar forrásból szerzik be."
Ezt ha jól gondolom az Aqua mondta neked, nem a fenti három.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Tibee86
nagyúr
válasz Vasinger! #6130 üzenetére
Na jó én kiszállok, mert eddig vicces volt, de most már a nevetséges kategóriába kezd átmenni
Értjük, hogy szeretnéd ha újraindulna a garanciád, de ahhoz hivatalos viszonteladótól kellett volna venned, gondolom mikor 30-40 ezerrel kevesebbet kellett fizetni a kasszánál, mint a hivatalos magyar ár, akkor nem reklamáltál. Nem azzal van a baj, hogy reménykedsz ( teljesen feleslegesen), csak elég sokan olvassák a fórumot, nem kellene ilyen nagy butaságokat terjeszteni... iStyle honlapján feketén fehéren le van írva minden egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Tibee86 #6128 üzenetére
Felesleges ezen vitatkozni, hamarosan ki fog derülni.
Még egy utolsó gondolat erre az 1 év hosszabbodik vagy sem dologra. Elhintett egy olyan mondatot az ügyfsz. csaj, hogy igazából mindegy, hogy honnan származik, inkább szervizfüggő hogy csere esetén indul e az 1 év gari vagy sem...
-
StLui
veterán
válasz Vasinger! #6127 üzenetére
Gondolom azért nem érdekel, mert neked mindegy, hogy újra indul-e a garid
Én sem hivatalos forrásból szereztem be egy 5S-t, de tisztában is vagyok a buktatóival, ráadásul nem is Magyarországon lett használva, így úgysem itt lenne gariztatva sem az mi esetünkben, bár én itthonra is a sima 1 év garit választanám és a jóval olcsóbb árat, de nem ringatnám magam hamis illúziókba[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Tibee86 #6126 üzenetére
Azt nem mondják meg, ugyanis felhívtam őket és ők ilyen infót nem mondhatnak. Annyit mondanak, hogy nem az Apple-től lett véve közvetlenül, ami nem mond semmit arról, hogy külföldi vagy belföldi beszerzés.
Az, hogy az AQUA-nak mi éri meg nem tudom, de hogy őszinte legyek nem is érdekel.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Vasinger! #6125 üzenetére
De ha belegondolsz, hogy tudják sok tízezerrel olcsóbban adni, úgy hogy feltételezzük még hasznuk is van rajta, mint az itthoni hivatalos ár?
Egyébként most is ki tudod deríteni, csak fel kell hívni az Apple ügyfélszolgálatát és megmondják honnan származik.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Egy érdekes jegyzetelős "eszköz".
-
Tibee86
nagyúr
-
csipszikutya
senior tag
válasz Ragnar95 #6111 üzenetére
Az a baj, hogy ott vannak a zenék, de nem ment rá csak 1 amit csak ugy behuztam az itunesba. de persze azt a 3 alapzenét ami a winen van azt rárakta...
vasárnap probálkozokanno a lumia 800al is igy szoptam a zuneval, pedig az is egyszerü, csak sose ugy müködött ahogy azt megálmodtak
-
szijartg
őstag
Srácok,
2013 májusban vettem egy iPad4-et(AQUA-ban). Majd egy fél évre egy applecare-t.
2014 júniusban behalt a kijelző fele(nem érzékelt semmit) majd elvittem óbudai iCentre-be ott kicserélték egy pár nap alatt.
Az eredeti gari most járna le májusban, de előtte még szeretném vissza vinni mert nagyon melegedik használat közben és bazi gyorsan merül. Asszony meg fél használni annyira melegszik! Pedig csak netezik rajta!
A gari meg fog hosszabbodni egy évvel(mint pl. szolgáltatós iPhone-nál)? Vagy csak 3hó garit adnak rá? -
@matthew@
őstag
válasz univerzita #6103 üzenetére
Köszi, megvan!
Am az a problémám még fent ál h reggel lehúztam az Airt töltőről, WiFi be van kapcsolva de arouterem nem. Most amikor hazajöttem azt írta h ki h készenlét 13 óra, használat szintén 13 óra és 98%-on állt, ami okés is, a baj csak a használattal van, h mi a fene fut amikor nincs is net amihez csatlakozhatna??? Nem elég ha kilépek az App-ból, be is kéne zárogatnom (kitolni felfelé vagy h írjam le ) őket vagy mi?Matthew 24:42
-
Ragnar95
félisten
válasz weinmaker #6113 üzenetére
Egyáltalán nincs agyonbonyolítva, ennél egyszerűbb kevésbé lehetne...
Főleg, hogyha 1x bekonfigolja az ember, onnantól full automatikusan működik
Milliószor szofisztikáltabb és kényelmesebb, mint az őskori drag&drop módszer...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
válasz csipszikutya #6109 üzenetére
iTunes főoldal, manually manage music...pipa
Windowsnál intezoben zenék kijelöl, drag&drop áthúzod iTunes-ban az ipaded music részébe. Ennyi -
SoldierL
senior tag
Syncios-t tedd fel a gépedre. Zenéket, képeket, videókat én ezzel szoktam felrakni!(Az itunes előző verziója kell hozzá, hogy működjön)
-
Ragnar95
félisten
Nem tudom felfogni tényleg, hogy a francba nem tud ennyi ember kezelni egy ennyire egyszerű programot, mint az iTunes
iTunes>iPad>Music>Sync Music>Entire Music Library és innentől bármit húzol be az iTunesba, az rákerül az iPadedre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
weinmaker
őstag
Haha! Nekem már megvan több mint egy éve, de zenét nem nagyon tettem rá. Nekem katasztrófa az itunes
Androidin minden sokkal egyszerűbb.
Ettől függetlenül nem adnám az ipadet, mert imádom, de a fájlkezelés a világ fosa.Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Érthetően, szájbarágósan leírná valaki, hogy hogyan tudok az ipadre zenét rakni?! sikerült egy fél albumot ráraknom valahogy, de sehogyse megy. raktam oda a zenét ahova kérte, huzgáltam ide-oda-amoda itunesba (1 zene felment közbe) meg mindent csináltam, de nem megy.
Bocsi a noob kérdésért, de már ott tartok, hogy kib@szom az ablakon..Köszi
-
univerzita
addikt
válasz h1ght3chzor #6107 üzenetére
HERE
-
h1ght3chzor
őstag
válasz univerzita #6106 üzenetére
Offline nokia navinak
-
univerzita
addikt
válasz h1ght3chzor #6105 üzenetére
Amit nekedis ajánlatotam. Ha nem fog tudni csatlakozni VLC-vel.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz univerzita #6092 üzenetére
Mi a pontos neve?
-
univerzita
addikt
válasz Urban Terror #6101 üzenetére
Nos ide a nevedet és a jelszó kellene bírni amivel belépsz a laptopra. Ha nincs szerkesztve saját belépő neved és jelszó akkor lehet hogy jó lesz a admin és jelszó 1234. Ha nem sikerülne akkor megpróbájuk file kezelővel.
-
@matthew@
őstag
-
Urban Terror
tag
válasz univerzita #6074 üzenetére
Én a laptopompn lévő filmeket szeretném megnézni az ipaden. A szgépet látom az ipaden megnyitott vlc 4.fülén, de utána hogyan tovább?
Hogyan tudok csatlakozni? Van egy olyan, hogy csatlakozás a kiszolgálóhoz és ott kell egy felhasználó és jelszó. Ide mi alapján kell beírni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest