- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok!
Szerencsére ismerem őket, sokat is szereljük őket, de nem gondoltam volna, hogy amikor vennék egyet magamnak, akkor ilyen nehezen tudnék dönteni. Remélem tudtok nekem segíteni!

Szóval a vételi szándék megkörnyékezett.
iPad mini2 , vagy iPad Air1 (32gb mindkettőből, WiFi only)Mire fogom használni:
-hordozgatni, gépet nem vinnék magammal. Amennyiben nálam van, akkor biztos, hogy táska is van nálam, szóval a súly kevéssé számít.
-távolsági VOLÁN buszon filmezni az ölembe véve
-játékra: Repülő szimulátor, Autoverseny szimulátor, Simcity
-böngészés természetesen, olyan helyen ahol már van WiFi
-nagyon minimalis emailezes, azt inkább iPhone 5-ről bonyolítom le
-twitter használatAz ár nem döntő tényező most, azt szeretném venni ami számomra jobb választás lehet. Nem tudom mit hagytam még ki, de kezdetnek megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest